Divisional szombat
1 feliratkozó
10 hónapja
ha márjuhúHúszezredjére látva a videót sem tudom eldönteni, hogy benne a bizarrabb, a Kiszel Tünde bárgyú mosolyával táncoló nő vagy a gyümölcsökkel megrakott kiskocsi.
zacknorb
Kampman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
mondjuk teljesen más indokok miattén tartom a box hasonlatot ...a címvédőt meggyőzően kell megverni egyébként a bírók/pontozókAzt a sportot már nem is nézik sokan
"támogatását" megkapják ahhoz hogy egy szoros meccset behúzzanak
yooker
KeyG
10 hónapja
nem feltétlen ezért....én tartom a box hasonlatot ...a címvédőt meggyőzően kell megverni egyébként a bírók/pontozókAzt a sportot már nem is nézik sokan
yooker
KeyG
10 hónapja
Egy térdelésre vagyunk a csöcsöktől, alekosztól stb.Alekoszt már egy 10 perce linkelgetnek.
Tactful Cactus
10 hónapja
Ez van minden Chiefs meccsen, oszt azt akarják nekem bemagyarázni nem fújnak nekikSzánalmas mocskos brigád ez a sok vörös birka szurkolóval együtt akik csalás bekiabálás helyett, ünnepelneksok a düh
KeyG
Kampman
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
német vonalThe Stronger you become, the Weaker you really are.
10 hónapja
az iróniát meg a szarkazmust megöli a smileyk használataSzánalmas mocskos brigád ez a sok vörös birka szurkolóval együtt akik csalás bekiabálás helyett, ünnepelneksok a düh
KeyG
Kampman
10 hónapja
A szaudiak és a celebek épp próbálják megmentenién tartom a box hasonlatot ...a címvédőt meggyőzően kell megverni egyébként a bírók/pontozókAzt a sportot már nem is nézik sokan
yooker
KeyG
Poloska vagyok.
10 hónapja
www.youtube.com/watch?v=R1v8wpScKNISzerintem nem 😊www.youtube.com/watch?v=C0LjHG776I4www.youtube.com/watch?v=W3q8Od5qJiowww.youtube.com/watch?v=Fpu5a0Bl8eYyoutu.be/dSy2DcATYUo?si=Figj7Tng2_8iwUgAMiért, ez németül szebb?Arenát lehalkítottam ...felszopó 2 seggfejÉn átállok a német RTL-re. "Pisztollyal a kézben tüzelésre készen" ez a mondat volt, amikor elköszöntem tőlük.
ThundersNFL a Paraszt
Burkus
Dzsokijuing
dande2
shagi0206
Negritis, a vajda
szerintem ezzel nyertem 😀
shagi0206
www.youtube.com/watch?v=Fpu5a0Bl8eY
dande2
10 hónapja
Akkor ő nyert 😛shagy ugyanezt rakta be 😊Szerintem nem 😊www.youtube.com/watch?v=C0LjHG776I4www.youtube.com/watch?v=W3q8Od5qJiowww.youtube.com/watch?v=Fpu5a0Bl8eYyoutu.be/dSy2DcATYUo?si=Figj7Tng2_8iwUgAMiért, ez németül szebb?Arenát lehalkítottam ...felszopó 2 seggfejÉn átállok a német RTL-re. "Pisztollyal a kézben tüzelésre készen" ez a mondat volt, amikor elköszöntem tőlük.
ThundersNFL a Paraszt
Burkus
Dzsokijuing
dande2
shagi0206
Negritis, a vajda
shagi0206
dande2
Negritis, a vajda
Ez a baj, hogy csak a linket mutatja a videót nem...
10 hónapja
én tartom a box hasonlatot ...a címvédőt meggyőzően kell megverni egyébként a bírók/pontozókAzt a sportot már nem is nézik sokan
yooker
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
itt vagyok sajnos, mindjárt repülnek a banokLöfli? szerintem wcn van 😊Szerencséjére a fórum bírója elég lusta ahhoz, hogy megbüntesse érte.Közel vagyunk a halftime show-hoz, mondjuk úgy, hogy egy false startot követtél el.youtu.be/dSy2DcATYUo?si=Figj7Tng2_8iwUgAMiért, ez németül szebb?Arenát lehalkítottam ...felszopó 2 seggfejÉn átállok a német RTL-re. "Pisztollyal a kézben tüzelésre készen" ez a mondat volt, amikor elköszöntem tőlük.
ThundersNFL a Paraszt
Burkus
Dzsokijuing
dande2
Kampman
Sixo
dande2

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
Egy térdelésre vagyunk a csöcsöktől, alekosztól stb.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
Szánalmas mocskos brigád ez a sok vörös birka szurkolóval együtt akik csalás bekiabálás helyett, ünnepelneksok a düh
KeyG
10 hónapja
shagy ugyanezt rakta be 😊Szerintem nem 😊www.youtube.com/watch?v=C0LjHG776I4www.youtube.com/watch?v=W3q8Od5qJiowww.youtube.com/watch?v=Fpu5a0Bl8eYyoutu.be/dSy2DcATYUo?si=Figj7Tng2_8iwUgAMiért, ez németül szebb?Arenát lehalkítottam ...felszopó 2 seggfejÉn átállok a német RTL-re. "Pisztollyal a kézben tüzelésre készen" ez a mondat volt, amikor elköszöntem tőlük.
ThundersNFL a Paraszt
Burkus
Dzsokijuing
dande2
shagi0206
Negritis, a vajda
shagi0206
dande2
10 hónapja
Akkor nézd végig a linkeket, ezt linkeltem 2-vel korábban 😊Szerintem nem 😊www.youtube.com/watch?v=C0LjHG776I4www.youtube.com/watch?v=W3q8Od5qJiowww.youtube.com/watch?v=Fpu5a0Bl8eYyoutu.be/dSy2DcATYUo?si=Figj7Tng2_8iwUgAMiért, ez németül szebb?Arenát lehalkítottam ...felszopó 2 seggfejÉn átállok a német RTL-re. "Pisztollyal a kézben tüzelésre készen" ez a mondat volt, amikor elköszöntem tőlük.
ThundersNFL a Paraszt
Burkus
Dzsokijuing
dande2
shagi0206
Negritis, a vajda
shagi0206
dande2
10 hónapja
Szerintem nem 😊www.youtube.com/watch?v=C0LjHG776I4www.youtube.com/watch?v=W3q8Od5qJiowww.youtube.com/watch?v=Fpu5a0Bl8eYyoutu.be/dSy2DcATYUo?si=Figj7Tng2_8iwUgAMiért, ez németül szebb?Arenát lehalkítottam ...felszopó 2 seggfejÉn átállok a német RTL-re. "Pisztollyal a kézben tüzelésre készen" ez a mondat volt, amikor elköszöntem tőlük.
ThundersNFL a Paraszt
Burkus
Dzsokijuing
dande2
shagi0206
Negritis, a vajda
shagi0206
10 hónapja
mind2 csapat ellen bedobtak 1et erre céloztam1-1 a holdingok aránya sztem enniy is voltMahomes futásnál nem dobták be
Negritis, a vajda
KeyG
most már nem létező dolog lesz
10 hónapja
én tartom a box hasonlatot ...a címvédőt meggyőzően kell megverni egyébként a bírók/pontozók "támogatását" megkapják ahhoz hogy egy szoros meccset behúzzanak
10 hónapja
Igen ezekre kell bedobni a másik oldalon isEgyetértek. Egy egyértelmű volt csak legyen mind a két oldalon eszreveve.
Szipeter
10 hónapja
angyali dallam, óvodai ballagásra ideáliswww.youtube.com/watch?v=C0LjHG776I4www.youtube.com/watch?v=W3q8Od5qJiowww.youtube.com/watch?v=Fpu5a0Bl8eYyoutu.be/dSy2DcATYUo?si=Figj7Tng2_8iwUgAMiért, ez németül szebb?Arenát lehalkítottam ...felszopó 2 seggfejÉn átállok a német RTL-re. "Pisztollyal a kézben tüzelésre készen" ez a mondat volt, amikor elköszöntem tőlük.
ThundersNFL a Paraszt
Burkus
Dzsokijuing
dande2
shagi0206
Negritis, a vajda
shagi0206