Divisional szombat
1 feliratkozó
10 hónapja
szinte nincs olyan nap, amikor nincs valami mérkőzés évforduló, úgy is emlegetve lesz ma is, a B-vel kezdődő Tight-end neve akiről az egyik meccs híres (mit ad Isten, ezen a napon volt X éve) 😀szerintem csak az egyik szülőjének
gamerkr
Poloska vagyok.
10 hónapja
Bostick, a kurva anyadamiket epikus mérközéseken zártunk le, általában januárban.Azért nem kell panaszkodni, jópár klassz évetek volt.Azért ilyen liebling kevés van, aki 15-20 éve alatt nyer kemény 1 bajnoki címet.Jogos, nagy kedvencem, amikor a GB meg a Pats hívei bíróznak. 15-20 évig hátulról fújt a szél, most, hogy már nem nekik, más lett a liebling, megy a bírózás.Ajándék 3 pontti mennyit kaptatok 20 év alatt meg 7 pontokat 😉 😛 (bocs, magas volt)
ThundersNFL a Paraszt
dande2
csi77
Kampman
Áront szerették a zebrák.
Ennyi trollkodás bele kell férjen egy div rivális drukkertől.
csi77
szinte nincs olyan nap, amikor nincs valami mérkőzés évforduló, úgy is emlegetve lesz ma is, a B-vel kezdődő Tight-end neve akiről az egyik meccs híres (mit ad Isten, ezen a napon volt X éve) 😀
gamerkr
Tulvagyunk rajta 😊
10 hónapja
idén így is szenvedtek a támadósorok ha rendesen fújnák katasztrófa lenneAz sem megoldás, ha semmilyen holding szabály nincs, akkor mik mennének a pályán.Ezt a holding szabályt vagy töröljék el, vagy tartassák be, de ennek így semmi értelmeteljesen random és összevisszafújják
Tarsi
Negritis, a vajda
Sixo
de legalább konzisztens
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Ne vegyem fel😁ne lopja el?Akinek nem inge.....Akkor sem értettem egyet ha ajándék zászlót kaptunk....Jogos, nagy kedvencem, amikor a GB meg a Pats hívei bíróznak. 15-20 évig hátulról fújt a szél, most, hogy már nem nekik, más lett a liebling, megy a bírózás.Ajándék 3 pontti mennyit kaptatok 20 év alatt meg 7 pontokat 😉 😛 (bocs, magas volt)
ThundersNFL a Paraszt
dande2
csi77
ThundersNFL a Paraszt
csi77
Kampman
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
amiket epikus mérközéseken zártunk le, általában januárban.Azért nem kell panaszkodni, jópár klassz évetek volt.Azért ilyen liebling kevés van, aki 15-20 éve alatt nyer kemény 1 bajnoki címet.Jogos, nagy kedvencem, amikor a GB meg a Pats hívei bíróznak. 15-20 évig hátulról fújt a szél, most, hogy már nem nekik, más lett a liebling, megy a bírózás.Ajándék 3 pontti mennyit kaptatok 20 év alatt meg 7 pontokat 😉 😛 (bocs, magas volt)
ThundersNFL a Paraszt
dande2
csi77
Kampman
Áront szerették a zebrák.
Ennyi trollkodás bele kell férjen egy div rivális drukkertől.
csi77
szinte nincs olyan nap, amikor nincs valami mérkőzés évforduló, úgy is emlegetve lesz ma is, a B-vel kezdődő Tight-end neve akiről az egyik meccs híres (mit ad Isten, ezen a napon volt X éve) 😀
10 hónapja
Az sem megoldás, ha semmilyen holding szabály nincs, akkor mik mennének a pályán.Ezt a holding szabályt vagy töröljék el, vagy tartassák be, de ennek így semmi értelmeteljesen random és összevisszafújják
Tarsi
Negritis, a vajda
10 hónapja
Ezt a holding szabályt vagy töröljék el, vagy tartassák be, de ennek így semmi értelmeteljesen random és összevisszafújják
Tarsi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Hold the line, áááá de gecikNem gondolkodtam el rajta, csak a san andreas jutott eszembe 😀
Tactful Cactus
10 hónapja
minden harmadiknál jön egy anderson vezércsel. Nekem tetszik.Ha tetszik neked, mond meg neki, megkönnyebbülsz majd és lehet te is bejössz neki.
gamerkr
10 hónapja
Hazai pályán csak minden tizediket. Tessék számolni 😊PO-ba nem szoktak ilyet befújniHol a holding? Hol?mindjárt beírja egy
KeyGpackerscardinals fan, hogy PO-ba nem szoktak olyant befújni
Sixo
shagi0206
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
10 hónapja
minden harmadiknál jön egy anderson vezércsel. Nekem tetszik.ezt is mi intéztük a texansnak.
gamerkr
10 hónapja
minden harmadiknál jön egy anderson vezércsel. Nekem tetszik.
10 hónapja
Mahomes se hiszi el hogy nem kapott most sárgát
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
Jól van, Majomes Andersonnal álmodik éjjel.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
10 hónapja
Akkor Watt állandóan ott játszik 😮Hol a holding? Hol?mindjárt beírja egy packers fan, hogy PO-ba nem szoktak olyant befújni
KeyG
Sixo
10 hónapja
PO-ba nem szoktak ilyet befújniHol a holding? Hol?mindjárt beírja egy
KeyGpackerscardinals fan, hogy PO-ba nem szoktak olyant befújni
Sixo
10 hónapja
Hol a holding? Hol?mindjárt beírja egy packers fan, hogy PO-ba nem szoktak olyant befújni
KeyG
10 hónapja
Ezt a holding szabályt vagy töröljék el, vagy tartassák be, de ennek így semmi értelme
10 hónapja
Hol vagytok Chiefs szurkolók? Nem fújnak nekünk bla bla bla
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
Ezzel a bíróval még nem kapott ki Mahomes.. látszik miért
10 hónapja
Mahomes fut, hol van ilyenkor Al-shaair? Bezzeg szöszit kiütötte.megsérült, még jó hogy kérdeztem 😊 Akkor ezért.
shagi0206
10 hónapja
Mahomes fut, hol van ilyenkor Al-shaair? Bezzeg szöszit kiütötte.Megsérült
shagi0206
Poloska vagyok.