Divisional szombat
1 feliratkozó
10 hónapja
Akkor sem értettem egyet ha ajándék zászlót kaptunk....Jogos, nagy kedvencem, amikor a GB meg a Pats hívei bíróznak. 15-20 évig hátulról fújt a szél, most, hogy már nem nekik, más lett a liebling, megy a bírózás.Ajándék 3 pontti mennyit kaptatok 20 év alatt meg 7 pontokat 😉 😛 (bocs, magas volt)
ThundersNFL a Paraszt
dande2
csi77
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Ártalmatlan fekete humor féleség, igazából nekem is ez lett volna a komment ha nem előznek meg 😊ööööööööööö ez annyira nem vicces.......Hollywood kapott mar snapet?Csak tűzvészt.
JéBé
Tactful Cactus
dande2
10 hónapja
Bocsánat, amúgy tényleg nem.ööööööööööö ez annyira nem vicces.......Hollywood kapott mar snapet?Csak tűzvészt.
JéBé
Tactful Cactus
dande2
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
Hollywood kapott mar snapet?Csak tűzvészt.
JéBé
Tactful Cactus
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Hollywood kapott mar snapet?Egy tuldobott passzt is az elso drive-ban
JéBé
10 hónapja
ööööööööööö ez annyira nem vicces.......Hollywood kapott mar snapet?Csak tűzvészt.
JéBé
Tactful Cactus
10 hónapja
Mondjuk akkor még nem sokan éltek a fórumról.Ott mi nyertünk 35-10-re.Van is az első Bowljuk ótaKeyGÉrzek néminemű előzményt.
Tactful Cactus
KeyG
Kampman
10 hónapja
én a ravenseseket szeretem mikor sírnakJogos, nagy kedvencem, amikor a GB meg a Pats hívei bíróznak. 15-20 évig hátulról fújt a szél, most, hogy már nem nekik, más lett a liebling, megy a bírózás.Ajándék 3 pontti mennyit kaptatok 20 év alatt meg 7 pontokat 😉 😛 (bocs, magas volt)
ThundersNFL a Paraszt
dande2
csi77
majd mikor nekik csalnak : "nem ezen múlik a meccs"
10 hónapja
Ez nyilván nem zászló.
10 hónapja
Hollywood kapott mar snapet?
10 hónapja
Jobb lett volna, ha marad a focinál.Czirók Marci tudott csak jönni, Bálintbaba nem ért rá sajnos 😕Ez a kopasz HFL-es arc szerintem.Pont azt akartam kérdezni, hogy ez az irritáló hangú "szakkommentátor" kicsoda. A hanghordozása és a mondatszerkesztése is rettenetes.efficient módon dolgoznakÉn máig nem értem ilyen embereket, hogy merik mikrofon elé rakni. 😀 Most komolyan, nem vót jobb? rust vs rest
Kampman
balintbaba
Burkus
balintbaba
shawnka
10 hónapja
Azért ilyen liebling kevés van, aki 15-20 éve alatt nyer kemény 1 bajnoki címet.Jogos, nagy kedvencem, amikor a GB meg a Pats hívei bíróznak. 15-20 évig hátulról fújt a szél, most, hogy már nem nekik, más lett a liebling, megy a bírózás.Ajándék 3 pontti mennyit kaptatok 20 év alatt meg 7 pontokat 😉 😛 (bocs, magas volt)
ThundersNFL a Paraszt
dande2
csi77
Szerkesztette: Kampman
10 hónapja
Eddig amúgy fasza meccs.érdekel ez itt valakit, csak a bírók...😊 (cscsk helyet...fura ízlés az biztos)
Tactful Cactus
10 hónapja
Jogos, nagy kedvencem, amikor a GB meg a Pats hívei bíróznak. 15-20 évig hátulról fújt a szél, most, hogy már nem nekik, más lett a liebling, megy a bírózás.Ajándék 3 pontti mennyit kaptatok 20 év alatt meg 7 pontokat 😉 😛 (bocs, magas volt)
ThundersNFL a Paraszt
dande2
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
10 hónapja
Ott mi nyertünk 35-10-re.Van is az első Bowljuk ótaKeyGÉrzek néminemű előzményt.
Tactful Cactus
KeyG
10 hónapja
Ajándék 3 pontti mennyit kaptatok 20 év alatt meg 7 pontokat 😉 😛 (bocs, magas volt)
ThundersNFL a Paraszt
10 hónapja
Ajándék 3 pont
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Nagyon menő a Texans DL💪💪
10 hónapja
Telibe verné legalább tisztességgel hamár úgyis mennek 15 yardot mindig ha valaki szerelni akarják
10 hónapja
Más blokkolni egy Swiftet mint egy Andersont.az elkapása után aszittem hogy jön a művésznő
Tactful Cactus