Divisional szombat
1 feliratkozó
10 hónapja
alvás?Még csak most bontottam fel egy vöröset, ne tudd meg, mi lesz egy óra múlva.Visszajöttem a jövőből. Ha valaki szeretne fogadni: HOU, Redskins, Philly, Bills.Látom valami kocsmában jártál a jövőben és nagyon bebasztál.
nagylaza, főpohárnok
Sixo
nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
Akinek nem inge.....Akkor sem értettem egyet ha ajándék zászlót kaptunk....Jogos, nagy kedvencem, amikor a GB meg a Pats hívei bíróznak. 15-20 évig hátulról fújt a szél, most, hogy már nem nekik, más lett a liebling, megy a bírózás.Ajándék 3 pontti mennyit kaptatok 20 év alatt meg 7 pontokat 😉 😛 (bocs, magas volt)
ThundersNFL a Paraszt
dande2
csi77
ThundersNFL a Paraszt
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
10 hónapja
Még csak most bontottam fel egy vöröset, ne tudd meg, mi lesz egy óra múlva.Visszajöttem a jövőből. Ha valaki szeretne fogadni: HOU, Redskins, Philly, Bills.Látom valami kocsmában jártál a jövőben és nagyon bebasztál.
nagylaza, főpohárnok
Sixo
10 hónapja
Én vállalom a hibáimat, nem vagyok egy GB ST coach vagy ilyesmi.Jól van na töröltem, ne is idézzétek. Tényleg faszság volt.cancelelve leszel
Tactful Cactus
Löfli
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
én már triggerelve vagyok, tiltakozásból a teljes halftime show alatt egyetlen alekosz-videót se rakok beJól van na töröltem, ne is idézzétek. Tényleg faszság volt.cancelelve leszel
Tactful Cactus
Löfli
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A felkiáltójelek a felháborodásomat fejezik ki!!!!!!!!!!!!!!!!!!
10 hónapja
korai voltJól van na töröltem, ne is idézzétek. Tényleg faszság volt.cancelelve leszel
Tactful Cactus
Löfli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Jól van na töröltem, ne is idézzétek. Tényleg faszság volt.Az a hsz elment háztűznézőbe.
Tactful Cactus
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
10 hónapja
Jól van na töröltem, ne is idézzétek. Tényleg faszság volt.Lol nehogy már egy poént kitörölj. Egyetlen egy valami húzta fel magát, ő sem Los Angelesi. Hova jut a fórum ha nincs szólás szabadság.
Tactful Cactus
10 hónapja
A Chiefs lopta a Seminoles-tól a Tomahawk Chantet vagy fordítva?Mindketten a Braves-től.
Dzsokijuing
10 hónapja
Jól van na töröltem, ne is idézzétek. Tényleg faszság volt.cancelelve leszel
Tactful Cactus

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
Jó, mondjuk itt nem szoktam túltolni a fekete humorizálást, tudom hogy nem mindenki vevő rá, valaki érzékeny a témákra, stb. Van erre csoport, ahol kiélhetem magam 😀persze csak van amikor na...Ártalmatlan fekete humor féleség, igazából nekem is ez lett volna a komment ha nem előznek meg 😊ööööööööööö ez annyira nem vicces.......Hollywood kapott mar snapet?Csak tűzvészt.
JéBé
Tactful Cactus
dande2
shagi0206
dande2
10 hónapja
A fekete humornak nincs amikor napersze csak van amikor na...Ártalmatlan fekete humor féleség, igazából nekem is ez lett volna a komment ha nem előznek meg 😊ööööööööööö ez annyira nem vicces.......Hollywood kapott mar snapet?Csak tűzvészt.
JéBé
Tactful Cactus
dande2
shagi0206
dande2
10 hónapja
A Chiefs lopta a Seminoles-tól a Tomahawk Chantet vagy fordítva?
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
10 hónapja
Visszajöttem a jövőből. Ha valaki szeretne fogadni: HOU, Redskins, Philly, Bills.Látom valami kocsmában jártál a jövőben és nagyon bebasztál.
nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
Jól van na töröltem, ne is idézzétek. Tényleg faszság volt.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
17 vagy 21 pont lett volna a különbségén a ravenseseket szeretem mikor sírnakJogos, nagy kedvencem, amikor a GB meg a Pats hívei bíróznak. 15-20 évig hátulról fújt a szél, most, hogy már nem nekik, más lett a liebling, megy a bírózás.Ajándék 3 pontti mennyit kaptatok 20 év alatt meg 7 pontokat 😉 😛 (bocs, magas volt)
ThundersNFL a Paraszt
dande2
csi77
majd mikor nekik csalnak : "nem ezen múlik a meccs"
Negritis, a vajda
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
az mindegy, leírtad a fórumon a bíró szót? Na ugye, akkor bíróztál 😀Akkor sem értettem egyet ha ajándék zászlót kaptunk....Jogos, nagy kedvencem, amikor a GB meg a Pats hívei bíróznak. 15-20 évig hátulról fújt a szél, most, hogy már nem nekik, más lett a liebling, megy a bírózás.Ajándék 3 pontti mennyit kaptatok 20 év alatt meg 7 pontokat 😉 😛 (bocs, magas volt)
ThundersNFL a Paraszt
dande2
csi77
ThundersNFL a Paraszt
10 hónapja
A tackle egy rakás szar volt
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Visszajöttem a jövőből. Ha valaki szeretne fogadni: HOU, Redskins, Philly, Bills.
10 hónapja
ez nem fér bele 😕
10 hónapja
jones mi sack
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
persze csak van amikor na...Ártalmatlan fekete humor féleség, igazából nekem is ez lett volna a komment ha nem előznek meg 😊ööööööööööö ez annyira nem vicces.......Hollywood kapott mar snapet?Csak tűzvészt.
JéBé
Tactful Cactus
dande2
shagi0206
10 hónapja
Ezt azért el lehetett volna kapni...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
10 hónapja
Mondjuk ez így igazén a ravenseseket szeretem mikor sírnakJogos, nagy kedvencem, amikor a GB meg a Pats hívei bíróznak. 15-20 évig hátulról fújt a szél, most, hogy már nem nekik, más lett a liebling, megy a bírózás.Ajándék 3 pontti mennyit kaptatok 20 év alatt meg 7 pontokat 😉 😛 (bocs, magas volt)
ThundersNFL a Paraszt
dande2
csi77
majd mikor nekik csalnak : "nem ezen múlik a meccs"
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.