NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 698
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Divisional vasárnap
1 feliratkozó
több mint 3 éve
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
LeviPoki
2 799
Hát én most már 13. éve nézem,de ekkora faszságot életemben nem láttam 😀
több mint 3 éve
Cypress
3 228
Na YO estét, látva a Browns szenvedését, különösen vérzik a szívem a múlt heti szopónk miatt. De mindegy, garbage time van, élvezzük. www.youtube.com/watch?v=LyabbSmdkDw
Szerkesztette: Cypress
több mint 3 éve
Ez a Mahomes még mindig úgy mozog mint Sterling... kizárt hogy nem ratyi
zsoeo
több mint 3 éve
casaubon
2 392
Meg egyszer 😊de nem oldalt ment ki hanem EZbe pattantTudom, pont ez a hulyeseg a szabalyban. Ha oldalt megy ki a labda pl., akkor is az offense folytatja.mer touchbackncaa-ben ez visszanézhető, targeting és szevaszTenyleg az, erthetetlen, hogy ha maskor a fumble helyetol folytathatja az offense, ilyenkor miert nem.
meg ez a fumble szabály is egy idiótaság, végülis csak a meccsbe került
r.baggio
casaubon
Negritis
casaubon
Negritis
Tudom, hogy ez tortent, tudom, hogy a szabaly azt mondja, hogy ilyenkor touchback. Csak hulyeseg ez a szabaly.
több mint 3 éve
Including playoffs, Patrick Mahomes is 33-1 in his career when the Chiefs are leading at the half.
— ESPN Stats & Info (@ESPNStatsInfo) January 17, 2021
He's won 23 consecutive such starts, tied with Tom Brady for the 2nd-longest active streak behind Jared Goff. pic.twitter.com/MFsLgddlW8
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
valszeg egyedül vagyok, de szerintem amúgy gyönyörű clutch védőmunka volt
több mint 3 éve
szerintem menj melegszendvicset csinálni, ha nem érted, hogy mi casaubon problémája 😀de nem oldalt ment ki hanem EZbe pattantTudom, pont ez a hulyeseg a szabalyban. Ha oldalt megy ki a labda pl., akkor is az offense folytatja.mer touchbackncaa-ben ez visszanézhető, targeting és szevaszTenyleg az, erthetetlen, hogy ha maskor a fumble helyetol folytathatja az offense, ilyenkor miert nem.
r.baggio
casaubon
Negritis
casaubon
Negritis
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Alig van pályánKelly nem vált be?Akad elkapo is. De persze a Balage Show upgradeelheto.Chargersnél a QB jó, de nemtom mi más még...Mondjuk a védelem?
Solymi
empty taxi
ulpianus
Löfli
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
De egyébként magát a fumblit visszanézték, csak ilyenkor leszarják,hogy maga a fumbli szabálytalanságból jött létre? Magát azt vizsgálják csak,hogy az vagy nem?azt nem lehet nézni hogy volt-e szabálytalanság
LeviPoki
NBA-be is van ilyen, utolsó percben lehet nézni kiről megy ki a labda vagy hogy mikor engedte el a dobást
de azt nem hogy közben odaütöttek-e
több mint 3 éve
De egyébként magát a fumblit visszanézték, csak ilyenkor leszarják,hogy maga a fumbli szabálytalanságból jött létre? Magát azt vizsgálják csak,hogy az vagy nem?Így van
LeviPoki
több mint 3 éve
Ez a Mahomes még mindig úgy mozog mint Sterling... kizárt hogy nem ratyi
több mint 3 éve
de nem oldalt ment ki hanem EZbe pattantTudom, pont ez a hulyeseg a szabalyban. Ha oldalt megy ki a labda pl., akkor is az offense folytatja.mer touchbackncaa-ben ez visszanézhető, targeting és szevaszTenyleg az, erthetetlen, hogy ha maskor a fumble helyetol folytathatja az offense, ilyenkor miert nem.
r.baggio
casaubon
Negritis
casaubon
több mint 3 éve
Bíztatóan indult, de volt pár fumble-je.Kelly nem vált be?Akad elkapo is. De persze a Balage Show upgradeelheto.Chargersnél a QB jó, de nemtom mi más még...Mondjuk a védelem?
Solymi
empty taxi
ulpianus
Löfli
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
LeviPoki
2 799
De egyébként magát a fumblit visszanézték, csak ilyenkor leszarják,hogy maga a fumbli szabálytalanságból jött létre? Magát azt vizsgálják csak,hogy az vagy nem?
több mint 3 éve
casaubon
2 392
Tudom, pont ez a hulyeseg a szabalyban. Ha oldalt megy ki a labda pl., akkor is az offense folytatja.mer touchbackncaa-ben ez visszanézhető, targeting és szevaszTenyleg az, erthetetlen, hogy ha maskor a fumble helyetol folytathatja az offense, ilyenkor miert nem.
r.baggio
casaubon
Negritis
több mint 3 éve
nyilván sorensen 😀Sorensen a Po-ban a nagy játékok mestere.....
Löfli
Tavaly bajnokságot nyert a KC-nek
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Kelly nem vált be?Akad elkapo is. De persze a Balage Show upgradeelheto.Chargersnél a QB jó, de nemtom mi más még...Mondjuk a védelem?
Solymi
empty taxi
ulpianus
több mint 3 éve
És még a KC fog pontokat szerezni...
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
SziasztokNem, biztos szakmázgat valahol.
Vv Respect Laci van?
VvAlekosz
több mint 3 éve
Kurva nagy faszságAki jobban vágja a szabályokat magyarázza el pls,hogy ez miért nem sisak a sisaknak?de az, csak itt nem visszanézhető, ha egyszer nem vette észre a játékvezető, mert épp arra fókuszált, hogy fumble-e vagy sem
LeviPoki
r.baggio
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
mer touchbackncaa-ben ez visszanézhető, targeting és szevaszTenyleg az, erthetetlen, hogy ha maskor a fumble helyetol folytathatja az offense, ilyenkor miert nem.
r.baggio
casaubon
több mint 3 éve
Pep71
2 591
SziasztokAlekosz feldöntötte a székkel együtt 😁😁
Vv Respect Laci van?
VvAlekosz
több mint 3 éve
nyilván sorensen 😀Sorensen a Po-ban a nagy játékok mestere.....
Löfli
Tavaly bajnokságot nyert a KC-nek
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png