Divisional vasárnap
több mint 1 éve
huhh, milyen játék megint
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
csak a haja miatt gondoltamnem, ez a spanyol tvez a nickelodonos-os verzió?😳 In other random news, Antoine Griezmann is debuting today in the Movistar+ NFL broadcast team 😂🙌 pic.twitter.com/PqXu6VxAWt
— 𝗝𝗼𝗿𝗴𝗲 𝗟𝗼́𝗽𝗲𝘇-𝗧𝗼𝗿𝗿𝗲𝗰𝗶𝗹𝗹𝗮 (@Jorge_ltg_) January 22, 2023
zacknorb
Tactful Cactus
empty taxi
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
nem, ez a spanyol tvez a nickelodonos-os verzió?😳 In other random news, Antoine Griezmann is debuting today in the Movistar+ NFL broadcast team 😂🙌 pic.twitter.com/PqXu6VxAWt
zacknorb
Tactful Cactus
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
gondolom focistaez a nickelodonos-os verzió?😳 In other random news, Antoine Griezmann is debuting today in the Movistar+ NFL broadcast team 😂🙌 pic.twitter.com/PqXu6VxAWt
zacknorb
Tactful Cactus
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
ez a nickelodeon-os verzió?😳 In other random news, Antoine Griezmann is debuting today in the Movistar+ NFL broadcast team 😂🙌 pic.twitter.com/PqXu6VxAWt
zacknorb
Szerkesztette: Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
prérifarkas
598
Azt mondja megint ott a vérfolt Allen könyökén..........nooooormális? Ááááá nem festék nem, véres minden meccsen............
Szerkesztette: prérifarkas
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 1 éve
Tomcsik
8 010
Ah a meget nem néztem a végén XDazt írtam, nem? 😀Őt meghúzni kell nem behúzni XDAz jobban zavar hogy Shakirt nem húztuk be mint hogy PickenstVagy Shakira-t meg
Tomcsik
shagi0206
Tomcsik
shagi0206
több mint 1 éve
meme
2 102
Játék közben az miért sportszerűtlen?Üssük már meg Allent, hogy azt se tudja merre van előre!!!!Fő a sportszerű hozzáállás ugyebár 😊
meme
ThySoul
Ez nem kosárlabda....
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 1 éve
😳 In other random news, Antoine Griezmann is debuting today in the Movistar+ NFL broadcast team 😂🙌 pic.twitter.com/PqXu6VxAWt
több mint 1 éve
nem gurulós ezÜssük már meg Allent, hogy azt se tudja merre van előre!!!!Fő a sportszerű hozzáállás ugyebár 😊
meme
ThySoul
üssék csak egymást
több mint 1 éve
ThySoul
1 618
Üssük már meg Allent, hogy azt se tudja merre van előre!!!!Fő a sportszerű hozzáállás ugyebár 😊
meme
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
azt írtam, nem? 😀Őt meghúzni kell nem behúzni XDAz jobban zavar hogy Shakirt nem húztuk be mint hogy PickenstVagy Shakira-t meg
Tomcsik
shagi0206
Tomcsik
több mint 1 éve
Tomcsik
8 010
Őt meghúzni kell nem behúzni XDAz jobban zavar hogy Shakirt nem húztuk be mint hogy PickenstVagy Shakira-t meg
Tomcsik
shagi0206
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
nem muszáj dobni, akár el is hagyhatja 😊Kéne már egy turnover Allen.Amilyen a formánk ez lesz az első meccs karrierjében ahol nem fog dobni....
shagi0206
meme
több mint 1 éve
meme
2 102
Kéne már egy turnover Allen.Amilyen a formánk ez lesz az első meccs karrierjében ahol nem fog dobni....
shagi0206
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Az jobban zavar hogy Shakirt nem húztuk be mint hogy PickenstVagy Shakira-t meg
Tomcsik
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Az a lényeg, hogy ez végig így is maradjon. Biztonságos távolság kell 😊Kéne már egy turnover Allen.Ti vezettek, adjátok el ti
shagi0206
ThySoul
több mint 1 éve
Srácok a kövi meccs santa claraban a P. DeBartolo és a Tasman Avenue sarkán lesz. De már most nagy a forgalom a 880ason es a 237esen is, szerintem aki most indul az a 101 felöl jöjjön. (kulonben keleteuropabol mit a faszt ugraltok hol lesz)DeBartolo utcát kapott?
Gela90
amúgy van aki ki tudott törni orbánisztánból
több mint 1 éve
meme
2 102
Üssük már meg Allent, hogy azt se tudja merre van előre!!!!
több mint 1 éve
vazze ahelyett, hogy levinnék, dob egy 20 yardosat
több mint 1 éve
Gela90
166
Srácok a kövi meccs santa claraban a P. DeBartolo és a Tasman Avenue sarkán lesz. De már most nagy a forgalom a 880ason es a 237esen is, szerintem aki most indul az a 101 felöl jöjjön. (kulonben keleteuropabol mit a faszt ugraltok hol lesz)
Keep pounding!
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Kéne már egy turnover Allen.
több mint 1 éve
Juve-Atalantán 2 FG volt, azt ennyi???domináltak a védelmek
NB2