Draft 2025
2 feliratkozó
9 hónapja
Az a vicc nekünk is azért van mert Namath egy állat volt és 4000 felett dobott az őskorbanNem. 😀vótmá 4000 yardos passerük?Kb. 2021 óta minden drafton megállapítják róluk, hogy na idén már tényleg beindul valamiAz NFC Northból megint a Lions nyertnem a bears nyeri az offseasont? 😀
zacknorb
Negritis, a vajda
Kampman
Kúrfürst briareos
iktriad
Szerkesztette: Wester
Lesz ez még így se!
9 hónapja
kapcsolja be holnap is közvetitésünket amikor még mélyebbre ásunk a memetárbanraiders is nope chuck testa-zta sedőrtde kurva rég hallottam már ezt a nevet 😀
Kúrfürst briareos
dancogo
9 hónapja
épp ezért van spoilerbenmég nem volt ...Hülye kopasz, kivisznek mindenkit.Ravens | na most nem panaszkodhatsz 😊 |
KeyG
dande2
Sixo
Poloska vagyok.
9 hónapja
3838 az eddigi franchise rekordvótmá 4000 yardos passerük?Kb. 2021 óta minden drafton megállapítják róluk, hogy na idén már tényleg beindul valamiAz NFC Northból megint a Lions nyertnem a bears nyeri az offseasont? 😀
zacknorb
Negritis, a vajda
Kampman
Kúrfürst briareos
9 hónapja
Az hagyján, most csak őt nem lowblowolták, és az egyik ellenfele CM Punk volt, Chicago hőse kbÉn csak arra emlékszem, hogy a nem éppen félelmetes fizikumú Jon Stewart tökön rúgta valami WWE-s eventen. 😀Rollins nyert WM main eventet, so deAz NFC Northból megint a Lions nyertnem a bears nyeri az offseasont? 😀
zacknorb
Negritis, a vajda
zacknorb
iktriad
Poloska vagyok.
9 hónapja
izé.. örülünk?Nem Sanders. Jó játékos jött. Igen.
deyell
9 hónapja
még nem volt ...Hülye kopasz, kivisznek mindenkit.Ravens | na most nem panaszkodhatsz 😊 |
KeyG
dande2
9 hónapja
Az idei draft legmagasabb OL játékosa.Jalen Travis – Iowa St. - 6.8 magas , 339 font
Sixo
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
9 hónapja
raiders is nope chuck testa-zta sedőrtde kurva rég hallottam már ezt a nevet 😀
Kúrfürst briareos
9 hónapja
azért én sem vagyok mindenevőMióta válogatsz?Ha most színpadon lévő bányából feljön a szén hölgyeményekre gondolsz akkor kabbe 😊most épp van 2 neked való bula, mondjuk nem mezteleneknem jött meg a kedvem pankrációt nézniCsak akkor nézem ha két meztelen csaj csinálja
Negritis, a vajda
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
9 hónapja
izé.. örülünk?Szerintem jó playa
deyell
Lesz ez még így se!
9 hónapja
Hülye kopasz, kivisznek mindenkit.Ravens | na most nem panaszkodhatsz 😊 |
KeyG
9 hónapja
de stewartot védi a religion armorÉn csak arra emlékszem, hogy a nem éppen félelmetes fizikumú Jon Stewart tökön rúgta valami WWE-s eventen. 😀Rollins nyert WM main eventet, so deAz NFC Northból megint a Lions nyertnem a bears nyeri az offseasont? 😀
zacknorb
Negritis, a vajda
zacknorb
iktriad
9 hónapja
Nem. 😀vótmá 4000 yardos passerük?Kb. 2021 óta minden drafton megállapítják róluk, hogy na idén már tényleg beindul valamiAz NFC Northból megint a Lions nyertnem a bears nyeri az offseasont? 😀
zacknorb
Negritis, a vajda
Kampman
Kúrfürst briareos
9 hónapja
már megint haterkedszKb. 2021 óta minden drafton megállapítják róluk, hogy na idén már tényleg beindul valamiAz NFC Northból megint a Lions nyertnem a bears nyeri az offseasont? 😀
zacknorb
Negritis, a vajda
Kampman
9 hónapja
Én csak arra emlékszem, hogy a nem éppen félelmetes fizikumú Jon Stewart tökön rúgta valami WWE-s eventen. 😀Rollins nyert WM main eventet, so deAz NFC Northból megint a Lions nyertnem a bears nyeri az offseasont? 😀
zacknorb
Negritis, a vajda
zacknorb
9 hónapja
Raiders kiviszi Sanderst? 😀majd holnap
Heisman nádor
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
vótmá 4000 yardos passerük?Kb. 2021 óta minden drafton megállapítják róluk, hogy na idén már tényleg beindul valamiAz NFC Northból megint a Lions nyertnem a bears nyeri az offseasont? 😀
zacknorb
Negritis, a vajda
Kampman
9 hónapja
Kb. 2021 óta minden drafton megállapítják róluk, hogy na idén már tényleg beindul valamiAz NFC Northból megint a Lions nyertnem a bears nyeri az offseasont? 😀
zacknorb
Negritis, a vajda
9 hónapja
Mióta válogatsz?Ha most színpadon lévő bányából feljön a szén hölgyeményekre gondolsz akkor kabbe 😊most épp van 2 neked való bula, mondjuk nem mezteleneknem jött meg a kedvem pankrációt nézniCsak akkor nézem ha két meztelen csaj csinálja
Negritis, a vajda
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
ThundersNFL a Paraszt
9 hónapja
Rollins nyert WM main eventet, so deAz NFC Northból megint a Lions nyertnem a bears nyeri az offseasont? 😀
zacknorb
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
9 hónapja
Raiders kiviszi Sanderst? 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
9 hónapja
Az NFC Northból megint a Lions nyertnem a bears nyeri az offseasont? 😀
zacknorb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!