Draft 2025
2 feliratkozó
11 hónapja
oh ha ezen mulna, rengeteg ütőm van 😀Mit adtunk érte?Hópihét és Bria egyik golfütőjét. 😀
danyly
iktriad
végeztünk is mára gondolom
11 hónapja
Lehet Tua ajánlotta őt. Megvédeni + legyen még egy szép nevű ember körülötte. 😊neki pont ,hogy lerövidítették a nevét, mert a Tuanigamanuolepola Tagovailoa kutya nem tudná kimondaniKomoly pick, beletörik majd a Phins szurkolóknak legépelni a nevéthozzá vannak már szokva tua-val 😊
Heisman nádor
Negritis, a vajda
Sixo
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
11 hónapja
Pecc forfeit?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
11 hónapja
Mit adtunk érte?Hópihét és Bria egyik golfütőjét. 😀
danyly
11 hónapja
Mit adtunk érte?
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
11 hónapja
neki pont ,hogy lerövidítették a nevét, mert a Tuanigamanuolepola Tagovailoa kutya nem tudná kimondaniKomoly pick, beletörik majd a Phins szurkolóknak legépelni a nevéthozzá vannak már szokva tua-val 😊
Heisman nádor
Negritis, a vajda
11 hónapja
Szép. Kell az ember a falba.Kőműves Kelemen Football Club
danyly
11 hónapja
If you wondered what the league thought about Iowa State's Jayden Higgins, two teams -- #Titans and #Raiders -- both traded out after he was picked by the #Texans.
11 hónapja
Komoly pick, beletörik majd a Phins szurkolóknak legépelni a nevéthozzá vannak már szokva tua-val 😊
Heisman nádor
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
Komoly pick, beletörik majd a Phins szurkolóknak legépelni a nevét
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
11 hónapja
majd lehervad, remember jags fans can not be happyÉs én mégis fülig érő szájjal mosolygok tegnap hajnali fél 3 óta a pick miatt. 😀ez a tegnapi akkor is csúnya volt 😕végre valamit rosszul csinált a Browns ezen a draftonElőre a történelem ismétlésért! 😀
Klaci79
Remember when the Browns traded down with the Falcons in 2011 from pick 6 to 27?
— Demetrius Harvey (@Demetrius82) April 25, 2025
Falcons took Julio Jones.
Browns got Phil Taylor, Greg Little and Owen Marecic. And turned a pick into Brandon Weeden in 2012.
I don't think you should look at a chart to assess value.
iktriad
Klaci79
iktriad
ahogy miami fanok sem
11 hónapja
Szép. Kell az ember a falba.
11 hónapja
Savaiinaea, jó pickjeah, kár a spoilerért de tényleg jo
Cruyffista
11 hónapja
Savaiinaea, jó pickLogika van benne bőven
Cruyffista
Poloska vagyok.
11 hónapja
És én mégis fülig érő szájjal mosolygok tegnap hajnali fél 3 óta a pick miatt. 😀ez a tegnapi akkor is csúnya volt 😕végre valamit rosszul csinált a Browns ezen a draftonElőre a történelem ismétlésért! 😀
Klaci79
Remember when the Browns traded down with the Falcons in 2011 from pick 6 to 27?
— Demetrius Harvey (@Demetrius82) April 25, 2025
Falcons took Julio Jones.
Browns got Phil Taylor, Greg Little and Owen Marecic. And turned a pick into Brandon Weeden in 2012.
I don't think you should look at a chart to assess value.
iktriad
Klaci79
11 hónapja
a mostaninak legalább van oka, hogy hülye legyen...Sandersnek még az se lennena kiért jövünk?Qb
Kúrfürst briareos
Janek
11 hónapja
Mondtam én, hogy fel fogunk jönni valakiért.kis taylor lesz figyeld meg
Istenem csak ne Will Johnson.
danyly
11 hónapja
Savaiinaea, jó pick
11 hónapja
Mondtam én, hogy fel fogunk jönni valakiért.Istenem csak ne Will Johnson.
11 hónapja
jó lesz idén Johnson is belőle 😀betippelem hozzánk Kaleb-et 😊Tesó, sokat ittál? Tavaly vittétek 1/1re
Toto21
Sixo
11 hónapja
The #Raiders are trading No. 37 to the #Dolphins, per source.