Draft 2025
2 feliratkozó
9 hónapja
oh ha ezen mulna, rengeteg ütőm van 😀Mit adtunk érte?Hópihét és Bria egyik golfütőjét. 😀
danyly
iktriad
végeztünk is mára gondolom
9 hónapja
Lehet Tua ajánlotta őt. Megvédeni + legyen még egy szép nevű ember körülötte. 😊neki pont ,hogy lerövidítették a nevét, mert a Tuanigamanuolepola Tagovailoa kutya nem tudná kimondaniKomoly pick, beletörik majd a Phins szurkolóknak legépelni a nevéthozzá vannak már szokva tua-val 😊
Heisman nádor
Negritis, a vajda
Sixo
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
9 hónapja
Pecc forfeit?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
9 hónapja
Mit adtunk érte?Hópihét és Bria egyik golfütőjét. 😀
danyly
9 hónapja
Mit adtunk érte?
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
9 hónapja
neki pont ,hogy lerövidítették a nevét, mert a Tuanigamanuolepola Tagovailoa kutya nem tudná kimondaniKomoly pick, beletörik majd a Phins szurkolóknak legépelni a nevéthozzá vannak már szokva tua-val 😊
Heisman nádor
Negritis, a vajda
9 hónapja
Szép. Kell az ember a falba.Kőműves Kelemen Football Club
danyly
9 hónapja
If you wondered what the league thought about Iowa State's Jayden Higgins, two teams -- #Titans and #Raiders -- both traded out after he was picked by the #Texans.
9 hónapja
Komoly pick, beletörik majd a Phins szurkolóknak legépelni a nevéthozzá vannak már szokva tua-val 😊
Heisman nádor
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
Komoly pick, beletörik majd a Phins szurkolóknak legépelni a nevét
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
9 hónapja
majd lehervad, remember jags fans can not be happyÉs én mégis fülig érő szájjal mosolygok tegnap hajnali fél 3 óta a pick miatt. 😀ez a tegnapi akkor is csúnya volt 😕végre valamit rosszul csinált a Browns ezen a draftonElőre a történelem ismétlésért! 😀
Klaci79
Remember when the Browns traded down with the Falcons in 2011 from pick 6 to 27?
— Demetrius Harvey (@Demetrius82) April 25, 2025
Falcons took Julio Jones.
Browns got Phil Taylor, Greg Little and Owen Marecic. And turned a pick into Brandon Weeden in 2012.
I don't think you should look at a chart to assess value.
iktriad
Klaci79
iktriad
ahogy miami fanok sem
9 hónapja
Szép. Kell az ember a falba.
9 hónapja
Savaiinaea, jó pickjeah, kár a spoilerért de tényleg jo
Cruyffista
9 hónapja
Savaiinaea, jó pickLogika van benne bőven
Cruyffista
Poloska vagyok.
9 hónapja
És én mégis fülig érő szájjal mosolygok tegnap hajnali fél 3 óta a pick miatt. 😀ez a tegnapi akkor is csúnya volt 😕végre valamit rosszul csinált a Browns ezen a draftonElőre a történelem ismétlésért! 😀
Klaci79
Remember when the Browns traded down with the Falcons in 2011 from pick 6 to 27?
— Demetrius Harvey (@Demetrius82) April 25, 2025
Falcons took Julio Jones.
Browns got Phil Taylor, Greg Little and Owen Marecic. And turned a pick into Brandon Weeden in 2012.
I don't think you should look at a chart to assess value.
iktriad
Klaci79
9 hónapja
a mostaninak legalább van oka, hogy hülye legyen...Sandersnek még az se lennena kiért jövünk?Qb
Kúrfürst briareos
Janek
9 hónapja
Mondtam én, hogy fel fogunk jönni valakiért.kis taylor lesz figyeld meg
Istenem csak ne Will Johnson.
danyly
9 hónapja
Savaiinaea, jó pick
9 hónapja
Mondtam én, hogy fel fogunk jönni valakiért.Istenem csak ne Will Johnson.
9 hónapja
jó lesz idén Johnson is belőle 😀betippelem hozzánk Kaleb-et 😊Tesó, sokat ittál? Tavaly vittétek 1/1re
Toto21
Sixo
9 hónapja
The #Raiders are trading No. 37 to the #Dolphins, per source.