Draft 2025

2 feliratkozó

9 hónapja
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
mikor indul mai müsor?

9 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 967
Mondjuk ha valahol, Dallasban eleg jol sulnek el az ol pickek, szoval nem aggodnek
Stez
A Texans a srácért fel akarta adni a jövő évi elsőjét hogy feljöjjenek, pedig ott se kóklerek dolgoznak. A jó csapatok magasan voltak vele. Most ezzel nem azt mondom, hogy a Dallas az, hanem hogy jó pick.
Cruyffista
van forrásod erre? a .com oldalon azt mondták az élőben, hogy lowball offer volt
rva
már nem emlékszem hol olvastam, de a 49ers vagy a ti helyetekre akartak felmenni, 2 első nélkül 25-ről nyilván esélytelen, más kérdés hogy mit kértek visszia az 1/12 mellett. és én úgy emlékszem bookert írták célpontnak
9 hónapja
rva 4 546 — Me for President!
Mondjuk ha valahol, Dallasban eleg jol sulnek el az ol pickek, szoval nem aggodnek
Stez
A Texans a srácért fel akarta adni a jövő évi elsőjét hogy feljöjjenek, pedig ott se kóklerek dolgoznak. A jó csapatok magasan voltak vele. Most ezzel nem azt mondom, hogy a Dallas az, hanem hogy jó pick.
Cruyffista
van forrásod erre? a .com oldalon azt mondták az élőben, hogy lowball offer volt
9 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 21 802 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
9 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 21 802 — Kinek mit intézett a kormánya
a napszemüveg az éjszakában nagyon kell 😀
Toto21

Poloska vagyok.
9 hónapja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 13 751
Vissza tudom nezni valahol, valamelyik (magyar) elso napi kozvetitest? Koszonom.
Padrinaggio
 www.youtube.com/watch?v=hceCvSAUX9g
9 hónapja
Padrinaggio Baltimore Ravens 262
Vissza tudom nezni valahol, valamelyik (magyar) elso napi kozvetitest? Koszonom.
9 hónapja
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Vajon Sanders papa dühöng vagy sem?
ThundersNFL a Paraszt
kivi vagyok mennyi replyt kap a : a fiam top 5 pick lesz a tiéd mikor fog kimenni come at me haters tweetje korábbról

9 hónapja
labo7 Los Angeles Rams Wisconsin Badgers 654
Mike Green és Will Johnson ami meglepő amugy eléggé sima első kör
Wester
WJ térde ezek szerint tényleg tropa, Green esetében meg a gm-ek is úgy gondolják hogy véletlenül nem lehet valakit kétszer is szexuális zaklatással vádolni (szerencsére).
9 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 84 405 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
ThundersNFL a Paraszt
Csak ennek örülhetett ma. Eléggé visszafogottan,
9 hónapja
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 9 984 — Jó ötletnek tűnt!
Mike Green és Will Johnson ami meglepő amugy eléggé sima első kör

Lesz ez még így se!
9 hónapja
ThundersNFL a Paraszt

Poloska vagyok.
9 hónapja
warr_b Washington Commanders 28 486 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Nah irány dógozni

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 596 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
9 hónapja
Na további jó napot mindenkinek

Poloska vagyok.
9 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 475 — "Montoya por favor!"
Ma este is bebizonyítottuk, hogy középszerű, szar készüléssel, is tudunk minőségi, jó bemondásokat tenni. Köszönöm szépen.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
9 hónapja
Na akkor Sanderst kiviszi a Chiefs 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
9 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 606 — LIGHTS OUT!
Nah az első off-ball 31.re ment ki.

9 hónapja

Poloska vagyok.
9 hónapja
Roseman nem bír magával 😊
warr_b
csúnya többi GM a nagyon nagy stealeket nem hagyták ott, így random kell faszkodni 1 hellyel, egy jó stealért.

Poloska vagyok.
9 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 945 — Így remélem megfelelek nektek.....
Meg is van, na igen, ő mèg esèlyes volt 😊 csak akkor mièrt azt tartottuk meg sok pènzèrt akit illetve akkor a sèrült Georgiai nem teljesen ok.
9 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 84 405 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

zacknorb
Jaxson meg addig Dartsozik az oldalvonal mellett. 😀
9 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 945 — Így remélem megfelelek nektek.....
Egy újabb emberünk ment el.
Na ez ki??? Legalább nem fölösbe maradtam fent (remélem)
9 hónapja
warr_b Washington Commanders 28 486 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Roseman nem bír magával 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 hónapja

zacknorb
Add, hogy sikeres legyen nálunk! Add, hogy sikeres legyen nálunk! Add, hogy sikeres legyen nálunk! Add, hogy sikeres legyen nálunk! Add, hogy sikeres legyen nálunk!
(Ez a kérés Gladstonera és Hunterre is igaz.)
iktriad
Itt van a pali karrierjének a vége 😀
Heisman nádor
Melyiknek? 😀 (Tudom mindkettőnek, sőt Coenének is.)

iktriad
Fél fórumnak amennyit olvasunk téged 😀