Draft 2025

2 feliratkozó

11 hónapja
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
mikor indul mai müsor?

11 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Mondjuk ha valahol, Dallasban eleg jol sulnek el az ol pickek, szoval nem aggodnek
Stez
A Texans a srácért fel akarta adni a jövő évi elsőjét hogy feljöjjenek, pedig ott se kóklerek dolgoznak. A jó csapatok magasan voltak vele. Most ezzel nem azt mondom, hogy a Dallas az, hanem hogy jó pick.
Cruyffista
van forrásod erre? a .com oldalon azt mondták az élőben, hogy lowball offer volt
rva
már nem emlékszem hol olvastam, de a 49ers vagy a ti helyetekre akartak felmenni, 2 első nélkül 25-ről nyilván esélytelen, más kérdés hogy mit kértek visszia az 1/12 mellett. és én úgy emlékszem bookert írták célpontnak
11 hónapja
rva 4 620 — Me for President!
Mondjuk ha valahol, Dallasban eleg jol sulnek el az ol pickek, szoval nem aggodnek
Stez
A Texans a srácért fel akarta adni a jövő évi elsőjét hogy feljöjjenek, pedig ott se kóklerek dolgoznak. A jó csapatok magasan voltak vele. Most ezzel nem azt mondom, hogy a Dallas az, hanem hogy jó pick.
Cruyffista
van forrásod erre? a .com oldalon azt mondták az élőben, hogy lowball offer volt
11 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 082 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
11 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 082 — Kinek mit intézett a kormánya
a napszemüveg az éjszakában nagyon kell 😀
Toto21

Poloska vagyok.
11 hónapja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 13 851
Vissza tudom nezni valahol, valamelyik (magyar) elso napi kozvetitest? Koszonom.
Padrinaggio
 www.youtube.com/watch?v=hceCvSAUX9g
11 hónapja
Padrinaggio Baltimore Ravens 264
Vissza tudom nezni valahol, valamelyik (magyar) elso napi kozvetitest? Koszonom.
11 hónapja
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Vajon Sanders papa dühöng vagy sem?
ThundersNFL a Paraszt
kivi vagyok mennyi replyt kap a : a fiam top 5 pick lesz a tiéd mikor fog kimenni come at me haters tweetje korábbról

11 hónapja
labo7 Baltimore Ravens Wisconsin Badgers 717
Mike Green és Will Johnson ami meglepő amugy eléggé sima első kör
Wester
WJ térde ezek szerint tényleg tropa, Green esetében meg a gm-ek is úgy gondolják hogy véletlenül nem lehet valakit kétszer is szexuális zaklatással vádolni (szerencsére).
11 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 84 978 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
ThundersNFL a Paraszt
Csak ennek örülhetett ma. Eléggé visszafogottan,
11 hónapja
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 058 — Jó ötletnek tűnt!
Mike Green és Will Johnson ami meglepő amugy eléggé sima első kör

Lesz ez még így se!
11 hónapja
ThundersNFL a Paraszt

Poloska vagyok.
11 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 429 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Nah irány dógozni

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
11 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 737 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
Na további jó napot mindenkinek

Poloska vagyok.
11 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 728 — "Montoya por favor!"
Ma este is bebizonyítottuk, hogy középszerű, szar készüléssel, is tudunk minőségi, jó bemondásokat tenni. Köszönöm szépen.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
11 hónapja
Na akkor Sanderst kiviszi a Chiefs 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
11 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 193 — LIGHTS OUT!
Nah az első off-ball 31.re ment ki.

11 hónapja

Poloska vagyok.
11 hónapja
Roseman nem bír magával 😊
warr_b
csúnya többi GM a nagyon nagy stealeket nem hagyták ott, így random kell faszkodni 1 hellyel, egy jó stealért.

Poloska vagyok.
11 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 526 — Így remélem megfelelek nektek.....
Meg is van, na igen, ő mèg esèlyes volt 😊 csak akkor mièrt azt tartottuk meg sok pènzèrt akit illetve akkor a sèrült Georgiai nem teljesen ok.
11 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 84 978 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

zacknorb
Jaxson meg addig Dartsozik az oldalvonal mellett. 😀
11 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 526 — Így remélem megfelelek nektek.....
Egy újabb emberünk ment el.
Na ez ki??? Legalább nem fölösbe maradtam fent (remélem)
11 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 429 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Roseman nem bír magával 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
11 hónapja

zacknorb
Add, hogy sikeres legyen nálunk! Add, hogy sikeres legyen nálunk! Add, hogy sikeres legyen nálunk! Add, hogy sikeres legyen nálunk! Add, hogy sikeres legyen nálunk!
(Ez a kérés Gladstonera és Hunterre is igaz.)
iktriad
Itt van a pali karrierjének a vége 😀
Heisman nádor
Melyiknek? 😀 (Tudom mindkettőnek, sőt Coenének is.)

iktriad
Fél fórumnak amennyit olvasunk téged 😀