Előszezon 1. hét
1 feliratkozó
több mint 10 éve
valamiért bekövetett Marcus Thigpen a twitterenelkezdtem pár éve ncaa meccseket nézni, ma meg emiatt egy 99 oldalas bírósági ítéletet olvasok hajnali fél kettőkor úgy, hogy reggel hétkor keltem
ti mit értetek el ma?berger90
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
nnah. üdv emberek, JAX-Tampa rangadót valaki?alap, Jax meccsek kihagyhatatlanok
olvatam, hogy iktriad nincs, nélküle nem is igazi egy Jaguars meccsThrasher
több mint 10 éve
Toto21
5 950
nnah. üdv emberek, JAX-Tampa rangadót valaki?én belenézek, amíg a Bears meccs kezdődik, mert a MIA -ATL meccsen, most már úgy is a cserék jönnek majd...
olvatam, hogy iktriad nincs, nélküle nem is igazi egy Jaguars meccsThrasher
több mint 10 éve
utóbb még nézhető támadójáték lesz Miamiban is
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 896
legutóbbi hozzászólók:d# wins csempiönsip
berger90
amadeus91
ano92
micsoda sémaHöri
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
valamiért bekövetett Marcus Thigpen a twitterenti mit értetek el ma?
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Thrasher
1 100
nnah. üdv emberek, JAX-Tampa rangadót valaki?olvatam, hogy iktriad nincs, nélküle nem is igazi egy Jaguars meccs
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
jövő héten tudom leghamarabb, addig kocsma közelében sem leszek 😀...és már kezdődnek is az illegal contact zászlódobálások.berger90valahol el kell kezdeni
| még mindig jössz egy sörrel, jut eszembe | Amadeus91
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 896
...és már kezdődnek is az illegal contact zászlódobálások.berger90valahol el kell kezdeni
| még mindig jössz egy sörrel, jut eszembe |
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
...és már kezdődnek is az illegal contact zászlódobálások.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Ez a Toilolo ez valójában Gonzalez amúgy? 😀 Csak álcázza magát? 😀
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 896
Tonight's scratches for the Raiders: CB Neiko Thorpe, CB Keith McGill, LB Kaluka Maiava, G Lamar Mady, TE David Ausberry, CB DJ Hayden (PUP), S Usama Young (PUP), G Lucas Nix (PUP)
több mint 10 éve
na, Atlanta-ban csak ilyenek élnek 😀az, hogy ebben kevés tinédzser dráma van :plol, a CW adja a meccset 😀Hörimi olyan meglepő ezen? 50%-ban CBS tulajdon.KmetyG
meg a célközönségük a 19-34 éves nőkHöri
több mint 10 éve
hhááháhááháhá 😀 szegénySMITH hiába kapkodta lábait 😀
több mint 10 éve
az, hogy ebben kevés tinédzser dráma van :plol, a CW adja a meccset 😀Hörimi olyan meglepő ezen? 50%-ban CBS tulajdon.KmetyG
meg a célközönségük a 19-34 éves nők
több mint 10 éve
i.k.t.r.i.a.d egy gép, önmagát nehezen áramtalanítjaÓ, részvétem. Nálunk is volt egyébként akkor villámlás (lehet, hogy egymás közelében lakunk?), de az első nagy durr-ra én kihúztam minden fontosat.peterk2005Remélem Iktriad lesz, ma Bortles miatt maradtam fenn. Ha nem jön Teddy-t fogom nézni büntetésből 😊peterk2005nincs gépe, belecsapott a villám 3 napjaHöri
---
több mint 10 éve
ja, értem 😀ebből már most leszűröm az AFC döntőt 😊Venturajó playhívások. lazor. 😊azért 4 futó playből még ne vonj le sokat 😀ano92
azért a futójáték a tavalyihoz hasonlított.Ventura
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
megkérdőjelezhetetlen előrelépés, vagy csak a mi DLinenunk nem az igazi...jó playhívások. lazor. 😊Viszont az O-Line is szépen csinált helyet, vagy adott időt ( idáig). Van remény?!Toto21
Mindig jövőre
több mint 10 éve
ebből már most leszűröm az AFC döntőt 😊jó playhívások. lazor. 😊azért 4 futó playből még ne vonj le sokat 😀ano92
több mint 10 éve
Tannehill 6/6. 62 yard, TD. Jól kezd a gyerek.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Toto21
5 950
jó playhívások. lazor. 😊Viszont az O-Line is szépen csinált helyet, vagy adott időt ( idáig). Van remény?!
több mint 10 éve
Ó, részvétem. Nálunk is volt egyébként akkor villámlás (lehet, hogy egymás közelében lakunk?), de az első nagy durr-ra én kihúztam minden fontosat.Remélem Iktriad lesz, ma Bortles miatt maradtam fenn. Ha nem jön Teddy-t fogom nézni büntetésből 😊peterk2005nincs gépe, belecsapott a villám 3 napjaHöri
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
lol, a CW adja a meccset 😀Hörimi olyan meglepő ezen? 50%-ban CBS tulajdon.