Előszezon 1. hét
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Megjött a medencés kép is 😀
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Azt szeretem a Jaguars twitter feedjében, hogy midnig optimisták: most éppen elélveznek a Dline-tól. Igazuk van, valaminek mindig kell örülni.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Sztem Buffoloban is kereshetnek új QBikát mert ez az Emánuel se nagyon fog hódítani akár hogy szépfiúsítani próbálják
több mint 10 éve
tüsi91
11 023
Not dressing for the #Bears tonight: C. Steltz, T. Jennings, I. Frey, C. Conte, E. Britton, J. Mills, J. Allen, K. Long, M. Bennett.
több mint 10 éve
jóhát na, nem volt SZERENCSÉJE 😀 😛töküres rollout, tempóelőnyben a WR, Colts meccseken már kiabálni szoktam ilyenkor, hogy TD mikor Hilton felé megy a labda. Henne meg előrevágja a FS mellkasáraHöriHenne akkora homályt dobott, érdemes lett volna kiscreenshotolnomHörinem kell félni szerintem megismétli neked, ha szépen kéred ( ha nem akkor is)Toto21
több mint 10 éve
töküres rollout, tempóelőnyben a WR, Colts meccseken már kiabálni szoktam ilyenkor, hogy TD mikor Hilton felé megy a labda. Henne meg előrevágja a FS mellkasáraHenne akkora homályt dobott, érdemes lett volna kiscreenshotolnomHörinem kell félni szerintem megismétli neked, ha szépen kéred ( ha nem akkor is)Toto21
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
ő tegnap dobált ugyanilyeneketHenne akkora homályt dobott, érdemes lett volna kiscreenshotolnomHörija az nem Gabbert volt?baggio
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Toto21
5 950
Henne harcol Bortles kezdő helyéért 😛dandeilyen teljesítménnyel még Mallett-et se verné meg! 😀
több mint 10 éve
ja, eddig 2 szót írtam fel:Henne akkora homályt dobott, érdemes lett volna kiscreenshotolnomHörimegy a scouting?Amadeus91
Don't worry
több mint 10 éve
Henne harcol Bortles kezdő helyéért 😛
több mint 10 éve
Toto21
5 950
Henne akkora homályt dobott, érdemes lett volna kiscreenshotolnomHörinem kell félni szerintem megismétli neked, ha szépen kéred ( ha nem akkor is)
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 896
Henne akkora homályt dobott, érdemes lett volna kiscreenshotolnomHörimegy a scouting?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Thrasher
1 100
megy ez
több mint 10 éve
Henne akkora homályt dobott, érdemes lett volna kiscreenshotolnom
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
én fizetem, ha SB-t nyerünk!a bíróknak jár az ingyen HBO ha nyer a csapatHöriszó se róla, mindent megtesznek, hogy ne égjen le, a fumblet visszafújták, a megismételt playben mínusz 6 yard, arra meg kaptunk egy 10 yardos holding ajándékot. Remélem, ez a szép hazai fújás kitart egész szezonban.berger90elég önző, sose passzolHöriMásodik visszahordás----> ordas fumble #justhesterthingsberger90kicsit önző, kicsit lassú, de szeretni való! 😉Toto21
Antone Smith 76 yd TD run, aaaaand it's a holding.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
itt az új Jaguars trick play😀
több mint 10 éve
a bíróknak jár az ingyen HBO ha nyer a csapatszó se róla, mindent megtesznek, hogy ne égjen le, a fumblet visszafújták, a megismételt playben mínusz 6 yard, arra meg kaptunk egy 10 yardos holding ajándékot. Remélem, ez a szép hazai fújás kitart egész szezonban.berger90elég önző, sose passzolHöriMásodik visszahordás----> ordas fumble #justhesterthingsberger90kicsit önző, kicsit lassú, de szeretni való! 😉Toto21
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
szó se róla, mindent megtesznek, hogy ne égjen le, a fumblet visszafújták, a megismételt playben mínusz 6 yard, arra meg kaptunk egy 10 yardos holding ajándékot. Remélem, ez a szép hazai fújás kitart egész szezonban.elég önző, sose passzolHöriMásodik visszahordás----> ordas fumble #justhesterthingsberger90kicsit önző, kicsit lassú, de szeretni való! 😉Toto21
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Robben a pályán?elég önző, sose passzolHöriMásodik visszahordás----> ordas fumble #justhesterthingsberger90kicsit önző, kicsit lassú, de szeretni való! 😉Toto21
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
elég önző, sose passzolMásodik visszahordás----> ordas fumble #justhesterthingsberger90kicsit önző, kicsit lassú, de szeretni való! 😉Toto21
több mint 10 éve
Toto21
5 950
Második visszahordás----> ordas fumble #justhesterthingsberger90kicsit önző, kicsit lassú, de szeretni való! 😉