NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Előszezon 3. hét
2 feliratkozó
több mint 10 éve
hibázott a Saints, csak RB és FB passzt kellett volna hívni, egyszer nem védekeztük volna le
több mint 10 éve
KIVÉDEKEZTÜK!!!
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
közben Bradford lába megsérült. lassan rá kéne jönnie, hogy nem neki való ez a sportág.shawnkaa Rams továbbjutási esélyei nagyot ugrottak felfelé
több mint 10 éve
közben Bradford lába megsérült. lassan rá kéne jönnie, hogy nem neki való ez a sportág.
több mint 10 éve
Cassel a földön, a közönség őrjöng.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Most Kalil és Loadholt is csak nézett
több mint 10 éve
SZép hosszú drive volt, a fal meg mindkét záróplayben tartott vagy másfél másodpercig
több mint 10 éve
Most vagy Norv Turner hozott radikális változást vagy Cassel tesz csodát. Az előszezonban 7 drive alatt 19/24 passz 299 yard és 2TD Cassel-től.
több mint 10 éve
Dobott egy TDt Fasszel Pattersonnak. Mondjuk ez a Sorensen király safety. Minden meccsen kapunk róla egy közel félpályás TDt. Sztem Berryre nem veszélyes így.
több mint 10 éve
TD- Patterson, tenkjú GOD
több mint 10 éve
Casselt nem fütyülték ki kezdésnek, ez is valami.ulpianusletakarták a nevet a mez hátán gondolom
több mint 10 éve
Casselt nem fütyülték ki kezdésnek, ez is valami.
több mint 10 éve
Mi lett Asiata-val? 3 futásból 47 yard
több mint 10 éve
Walden berakta EZ-be Johnsont, kedves volt tőle
több mint 10 éve
Walden az előbb is szar szögben jött, meg most is. Walden faszagyerek
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
mi a Wright - Patterson duóval kezdünk WR poszton
több mint 10 éve
itt van Ingram, megkérdezhetné tőle Trent hogy hogyan tért vissza az élők sorába, úgy is nagy cimbik
több mint 10 éve
Az egész falunkat oda tolják, ahová akarják 😀