NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Előszezon 3. hét
2 feliratkozó
több mint 10 éve
szaba
10 542
LOL, azt hittem már egy -5 yardos play lesz ebből, szép volt DB.Sixo67Gates futásnál olyan, mint Nowitzki záráshoz, szart sem ér.
több mint 10 éve
LOL, azt hittem már egy -5 yardos play lesz ebből, szép volt DB.
több mint 10 éve
Hardwickot úgy néz ki nem fogjuk már látni a preseasonban, pihentetik.
több mint 10 éve
szaba
10 542
Liuget nagyon durva ma, reméljük ,hogy a szezonban is ezt fogja mutatni és nem a tavalyit.Sixo67Tavaly szakadt vállal játszott. Sokat számít.
több mint 10 éve
köszi! 😊valaki légyszi linkeljen gyorsan egy stream linket a chargers - niners meccsre!!monsterattitudefootballstreams.net/football/san-diego-chargers-at-san-francisco-49ers-crf6e423Sixo67
több mint 10 éve
Danke, nem figyeltem oda, csak amikor vitték le, de olyan kockás a stream, hogy nem láttam a hátán a számot sem 😀Carrethers sérült meg?mustaineGeathers. Bal láb, valószínű, hogy térd.szaba
több mint 10 éve
valaki légyszi linkeljen gyorsan egy stream linket a chargers - niners meccsre!!monsterattitudefootballstreams.net/football/san-diego-chargers-at-san-francisco-49ers-crf6e423
több mint 10 éve
Liuget nagyon durva ma, reméljük ,hogy a szezonban is ezt fogja mutatni és nem a tavalyit.
több mint 10 éve
valaki légyszi linkeljen gyorsan egy stream linket a chargers - niners meccsre!!
több mint 10 éve
szaba
10 542
Carrethers sérült meg?mustaineGeathers. Bal láb, valószínű, hogy térd.
több mint 10 éve
Liuget ebbe is majdnem beleért, Wright is jól védekezett, jól néz ez ki eddig.
több mint 10 éve
szaba
10 542
Mondjuk Mathews nézte el, körben meglett volna.
több mint 10 éve
szaba
10 542
#LOL, nem tudom, miért hitték el, hogy ott át lehet tömni. 😀 Na mindegy, itt még lehet benézni ilyeneket, de örülnék, ha McCoy kinőné ezt a fejjel a falnak csakazértis gondolkodást ilyen szituknál.
több mint 10 éve
szaba
10 542
Liuget ismét 1manshow.
több mint 10 éve
szaba
10 542
Mindhárom preseason meccsen Allent, mint RoY-t említik a közvetítők, kedves. 😊 Egyedül Lacynek lehet valami szava ez ellen.
több mint 10 éve
Szép volt, bár az NFL világa ma úgyis arról fog beszélni végig, hogy Sam sackelte Manziel-t.
több mint 10 éve
a védelem ma ott volt. 5 sack, 3 interceptionKmetyGJa ott volt, csak aztán úgy mentek át rajtuk Jamaal és Bowe nélkül mint kés a vajon.
Állat vagyok, ami enni kér...