Green Bay Packers - Atlanta Falcons
több mint 9 éve
Sanyi kiemeli Bakhtiarit, a GB falban kb. az egyetlen, akit szinte minden játéknál ver a védője 😀Stezfel fog javulni, a fal bal oldala elég stabil. Bakh remek LT
Liverpool Fc fan
több mint 9 éve
Sanyi kiemeli Bakhtiarit, a GB falban kb. az egyetlen, akit szinte minden játéknál ver a védője 😀
több mint 9 éve
Tactful Cactus
13 846
Valaki megtudná magyarázni, hogy mi volt a gond azzal amikor a falcons védő rávetődött a szabad labdáért küzdő Rodgersre?Randy_81Rodgers😊
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 9 éve
Valaki megtudná magyarázni, hogy mi volt a gond azzal amikor a falcons védő rávetődött a szabad labdáért küzdő Rodgersre?Randy_81Elkésett
több mint 9 éve
Randy_81
2
Valaki megtudná magyarázni, hogy mi volt a gond azzal amikor a falcons védő rávetődött a szabad labdáért küzdő Rodgersre?
több mint 9 éve
Tretter volt a C? vagy csak + blockolóként volt fenn?balazs799Extra volt
több mint 9 éve
Ne csak húzd meg magad, azok után ,hogy tegnap el mertél aludni a Chargers meccsen !Sixo67Csak így kerülhettem el, hogy rám kend a vereségeteket. 😛
csak irigy vagy, meg Bortles-nak még legalább 10 év kell, hogy eljusson idáigKampmanA mi ilyen kaliberű QBnk szerintem legjobb esetben még bölcsis. Rosszabb esetben még tervbe sincs véve a kedves szülök által.
több mint 9 éve
Tretter volt a C? vagy csak + blockolóként volt fenn?
Liverpool Fc fan
több mint 9 éve
László legalább fantasyban hoz valami pontotStezIgyekszem.
több mint 9 éve
Starks volt leapon?balazs799nem. Lacy pótolta.
több mint 9 éve
László legalább fantasyban hoz valami pontot
több mint 9 éve
Starks volt leapon?
Liverpool Fc fan
több mint 9 éve
Kampman
28 279
csak irigy vagy, meg Bortles-nak még legalább 10 év kell, hogy eljusson idáigEzt most értem, nem az után jött a fault, hogy megszerezte a labdát a falcons?Sixo67Úgy tűnik már Rogersre sem lehet rálehelni büntetlenül. Hivatalosan is egy klubba került Peytonnal és AFC Tomival. 😀iktriad
több mint 9 éve
Ne csak húzd meg magad, azok után ,hogy tegnap el mertél aludni a Chargers meccsen !Ezt most értem, nem az után jött a fault, hogy megszerezte a labdát a falcons?Sixo67Úgy tűnik már Rogersre sem lehet rálehelni büntetlenül. Hivatalosan is egy klubba került Peytonnal és AFC Tomival. 😀iktriad
több mint 9 éve
Ezt most értem, nem az után jött a fault, hogy megszerezte a labdát a falcons?Sixo67Úgy tűnik már Rogersre sem lehet rálehelni büntetlenül. Hivatalosan is egy klubba került Peytonnal és AFC Tomival. 😀
több mint 9 éve
xtaki
3 435
nem ertem...tudhatta a 99, hogy az ott fumble vagy mar birtokolja ott valaki?....
több mint 9 éve
Ezt most értem, nem az után jött a fault, hogy megszerezte a labdát a falcons?
több mint 9 éve
Turnover?iktriadUR-nél nem kérdés
Liverpool Fc fan
több mint 9 éve
Turnover?
több mint 9 éve
bulaga szépen padlóra küldte ar-t
Liverpool Fc fan
több mint 9 éve
Lowery milyen formában van mostanság?iktriadIshmaellel jo párost alkottak amig nemjott WillyMo.
Idei kukazasunk legjobbja.