Green Bay Packers - Atlanta Falcons
több mint 9 éve
St. Louisban viszont nyert Donald, szóval patt.Mivel kikaptak, ma nincs Victory Monday San Diegoban, szóval nem hiszem.iktriad"Lehet Donald kacsa is megjelenik a képernyőn." Nem Ricsi, ő tegnap játszott.iktriadÉs nem vehet jegyet?Höri
több mint 9 éve
Mivel kikaptak, ma nincs Victory Monday San Diegoban, szóval nem hiszem."Lehet Donald kacsa is megjelenik a képernyőn." Nem Ricsi, ő tegnap játszott.iktriadÉs nem vehet jegyet?Höri
több mint 9 éve
"Lehet Donald kacsa is megjelenik a képernyőn." Nem Ricsi, ő tegnap játszott.iktriadErre a poénra szerintem Höri tanította, ő szokott ilyeneket tolni.
több mint 9 éve
"Lehet Donald kacsa is megjelenik a képernyőn." Nem Ricsi, ő tegnap játszott.iktriadÉs nem vehet jegyet?
több mint 9 éve
Te mondtad, hogy nekem az 1. félidőben az nem megy. 😀😀Ha ez most jinx , meghackelem az accod az fix !Sixo67Gecc a Packers D fogja a vesztem okozni, hacsak Rodgers nem dob gyorsan egy TD-t.Sixo67Földet ért a labda, megnyugodhatsz.iktriad
több mint 9 éve
"Lehet Donald kacsa is megjelenik a képernyőn." Nem Ricsi, ő tegnap játszott.
több mint 9 éve
Ha ez most jinx , meghackelem az accod az fix !Gecc a Packers D fogja a vesztem okozni, hacsak Rodgers nem dob gyorsan egy TD-t.Sixo67Földet ért a labda, megnyugodhatsz.iktriad
több mint 9 éve
vagy lehet, hogy furcsa mód érdekli a meccs? 😀
több mint 9 éve
Gecc a Packers D fogja a vesztem okozni, hacsak Rodgers nem dob gyorsan egy TD-t.Sixo67Földet ért a labda, megnyugodhatsz.
több mint 9 éve
röhej 😀
több mint 9 éve
micsoda 1 kezes ááá 2 volt elnéztem és még le is ért... 😀
Liverpool Fc fan
több mint 9 éve
Gecc a Packers D fogja a vesztem okozni, hacsak Rodgers nem dob gyorsan egy TD-t.
több mint 9 éve
Kampman
28 279
plusz vasárnap is két egykori csapata játszott egymás ellen, biztos nagyon össze lehet zavarodvaBrett papa nem nézi kinn élőben a meccset, max már otthonról.gamerkrKét egykori csapata játszik, nem tudja eldönteni, hogy kinek szurkoljonKampman
több mint 9 éve
Tactful Cactus
13 846
megírjam ricsinek, hogy már lassan landol otthon a repcsije?balazs799biztos észreveszi ha leszáll
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 9 éve
Brett papa nem nézi kinn élőben a meccset, max már otthonról.gamerkrBrett papa már rég Clevelandben van edzésen
több mint 9 éve
Kampman
28 279
Brett papa nem nézi kinn élőben a meccset, max már otthonról.gamerkrKét egykori csapata játszik, nem tudja eldönteni, hogy kinek szurkoljon
több mint 9 éve
megírjam ricsinek, hogy már lassan landol otthon a repcsije?
Liverpool Fc fan
több mint 9 éve
Brett papa nem nézi kinn élőben a meccset, max már otthonról.
több mint 9 éve
Lászlónak hála nagyon megcsapom eaglesmcnabbet XDStezén sikeresen elértem az 1/1-et, kár hogy nem dynasty volt
Liverpool Fc fan
több mint 9 éve
Ricardoból előjött a Favre fanatikus. 😀😀 Interception dobásban nincs nála jobb a ligában. 😀Matty Ice lefagyott.iktriadAzt mondod jobb a ti QB-tek?Sixo67
több mint 9 éve
Lászlónak hála nagyon megcsapom eaglesmcnabbet XD