Green Bay Packers - Atlanta Falcons
több mint 9 éve
harapnak a srácok 😀lolSuarez is itt van?
több mint 9 éve
harapnak a srácok 😀
több mint 9 éve
Tru nagy király, felé dobálhatsz
több mint 9 éve
szerintem még így is meglesz 😊Pedig már azt hittem megvan 😛NomacJons pihenhetne...ki fog ejteni ha így folytatja .. (N)Nomac😀lol
több mint 9 éve
László felöklelte a védőt, az azt sem tudta, hogy hol van
több mint 9 éve
Pedig már azt hittem megvan 😛Jons pihenhetne...ki fog ejteni ha így folytatja .. (N)Nomac😀lol
több mint 9 éve
Jons pihenhetne...ki fog ejteni ha így folytatja .. (N)Nomac😀
több mint 9 éve
v.sammy
100
Neki mentünk 4 re? Smithyt félidőben lecserélték!?😊Szép okos játék volt! Összezavartuk őket! 😀
több mint 9 éve
Jons pihenhetne...ki fog ejteni ha így folytatja .. (N)
több mint 9 éve
Ryan fordítStezHátat?
több mint 9 éve
Hát ezt azért talán még én is megdobtam volna.LOL Ryan xD Olyan ma , mint tegnap a névrokona Seattleben xDSixo67Szép jinx.iktriad
több mint 9 éve
LOL Ryan xD Olyan ma , mint tegnap a névrokona Seattleben xDSixo67Szép jinx.
több mint 9 éve
Kampman
28 279
A D bent maradt az öltözőben, mondjuk megértem, hideg vanKampmanvagy csak trollkodnak, még nem tudom
több mint 9 éve
LOL Ryan xD Olyan ma , mint tegnap a névrokona Seattleben xD
több mint 9 éve
Kampman
28 279
A D bent maradt az öltözőben, mondjuk megértem, hideg van
több mint 9 éve
ha nem vág vissza Julio, akkor talán megvan a TD
több mint 9 éve
Julio lassul. 😀😀
több mint 9 éve
Mert tudta, hogy hamarosan lelép Green Baybe. Ravasz. 😀Mccarthy-val azért vigyázz, 2005-ben mint 49ers OC javasolta a HC Nolannek, hogy Rodgers helyett Smith-t draftolja 1/1-reKampmanzseniális ez az Áron, komolyanStezén is úgy érzem, hogy Farve után Rodgers, ha ő egyszer visszavonul meddig fogjuk mi ezt szívni? 😀 Bár ha McCarthy és Thompson itt marad én mindig bizakodó leszek. De tény, hogy nincs még egy ilyen QB a ligábanbalazs799
több mint 9 éve
rossz meccseket néztél, sosem adja el a labdát, sackelni is alig tudták ebben a szezonban, ha mást látsz a statisztikáinál, az hazugság, ő egyszerűen hibátlanő lehet, de még nincs ezen a szinten. pont a múltkor volt egy ilyen kérdés, hogy ki lesz majd Rodgers ellenfele, én is egyből rá és Wilsonra gondoltam. Sok még az INT-je és nem veszi fel sokszor a sack-et hanem eldobja, kockáztat (szvsz), persze 2-3 Colts meccset láttam csak idénbalazs799hogyne lenne, Lüke AndrásStezzseniális ez az Áron, komolyanStezén is úgy érzem, hogy Farve után Rodgers, ha ő egyszer visszavonul meddig fogjuk mi ezt szívni? 😀 Bár ha McCarthy és Thompson itt marad én mindig bizakodó leszek. De tény, hogy nincs még egy ilyen QB a ligábanbalazs799
több mint 9 éve
naná, tudta, hogy jön ide és magának akarta Aaront 😀Mccarthy-val azért vigyázz, 2005-ben mint 49ers OC javasolta a HC Nolannek, hogy Rodgers helyett Smith-t draftolja 1/1-reKampmanzseniális ez az Áron, komolyanStezén is úgy érzem, hogy Farve után Rodgers, ha ő egyszer visszavonul meddig fogjuk mi ezt szívni? 😀 Bár ha McCarthy és Thompson itt marad én mindig bizakodó leszek. De tény, hogy nincs még egy ilyen QB a ligábanbalazs799
Liverpool Fc fan
több mint 9 éve
v.sammy
100
- 24 pontos különbség félidőben! Mindennek vége!- Nyugi Pistike ez még simán megfordulhat!
- Komolyan!?
- Ja nem... csak ha mi vezetünk...kérem kapcsolja ki!