Green Bay Packers - Atlanta Falcons
több mint 9 éve
@)
több mint 9 éve
Kampman
28 279
ennek csak iktriad a megmondhatójaLions ellen majd bejön, dob 8 td-t, aztán eltradeljük valahova, majd miután kirúgják (mert kirúgják), visszahozzuk, mint FAKampmanAzt mondod jövőre ő fog beégni a Jagsnél és nem Hoyer?Sixo67
több mint 9 éve
ja, ismét valami riválishoz, most mehet az Eaglesbe a változatosság kedvéért, ahonnan Szancsó játssza ki a kezdőbőlLions ellen majd bejön, dob 8 td-t, aztán eltradeljük valahova, majd miután kirúgják (mert kirúgják), visszahozzuk, mint FAKampmanpersze, Flynn,csak épp kivárja a sorátStezizé, az nálunk is vanKampmanTampában van QB, az nem lenne kihívásStezAz hittem a Tampához mész.Sixo67Ezek a számok, de jó lehet Packers fan-nak lenni.Sixo67holnaptól az is leszek, eddig úgy sem volt bejelölve kedvenc csapatStez
több mint 9 éve
Lions ellen majd bejön, dob 8 td-t, aztán eltradeljük valahova, majd miután kirúgják (mert kirúgják), visszahozzuk, mint FAKampmanAzt mondod jövőre ő fog beégni a Jagsnél és nem Hoyer?
több mint 9 éve
Kampman
28 279
Lions ellen majd bejön, dob 8 td-t, aztán eltradeljük valahova, majd miután kirúgják (mert kirúgják), visszahozzuk, mint FApersze, Flynn,csak épp kivárja a sorátStezizé, az nálunk is vanKampmanTampában van QB, az nem lenne kihívásStezAz hittem a Tampához mész.Sixo67Ezek a számok, de jó lehet Packers fan-nak lenni.Sixo67holnaptól az is leszek, eddig úgy sem volt bejelölve kedvenc csapatStez
több mint 9 éve
De HC az nincs, úgy már kihívás.Tampában van QB, az nem lenne kihívásStezAz hittem a Tampához mész.Sixo67Ezek a számok, de jó lehet Packers fan-nak lenni.Sixo67holnaptól az is leszek, eddig úgy sem volt bejelölve kedvenc csapatStez
több mint 9 éve
GNG
241
Itt most meg kéne állítani az Atlantát, különben visszajönnek a meccsbe...
több mint 9 éve
de a nagyágyú seneca wallace sajnos már elment 😕izé, az nálunk is vanKampmanTampában van QB, az nem lenne kihívásStezAz hittem a Tampához mész.Sixo67Ezek a számok, de jó lehet Packers fan-nak lenni.Sixo67holnaptól az is leszek, eddig úgy sem volt bejelölve kedvenc csapatStez
Liverpool Fc fan
több mint 9 éve
persze, Flynn,csak épp kivárja a sorátizé, az nálunk is vanKampmanTampában van QB, az nem lenne kihívásStezAz hittem a Tampához mész.Sixo67Ezek a számok, de jó lehet Packers fan-nak lenni.Sixo67holnaptól az is leszek, eddig úgy sem volt bejelölve kedvenc csapatStez
több mint 9 éve
Kampman
28 279
izé, az nálunk is vanTampában van QB, az nem lenne kihívásStezAz hittem a Tampához mész.Sixo67Ezek a számok, de jó lehet Packers fan-nak lenni.Sixo67holnaptól az is leszek, eddig úgy sem volt bejelölve kedvenc csapatStez
több mint 9 éve
Tampában van QB, az nem lenne kihívásAz hittem a Tampához mész.Sixo67Ezek a számok, de jó lehet Packers fan-nak lenni.Sixo67holnaptól az is leszek, eddig úgy sem volt bejelölve kedvenc csapatStez
több mint 9 éve
Elolvastam végig az eredménykövetőt. 😀hát azt te honnan tudod?KampmanNem, mert látta az SNFet.iktriadMccarthy-Thompson, ennél jobb HC-GM kombó nem sok van, talán még a Belichick-Belichick párosKampmanAkarod mondani a Telesco-McCoy.Sixo67
több mint 9 éve
Tactful Cactus
13 846
nem írtál róla sms-thát azt te honnan tudod?KampmanNem, mert látta az SNFet.iktriadMccarthy-Thompson, ennél jobb HC-GM kombó nem sok van, talán még a Belichick-Belichick párosKampmanAkarod mondani a Telesco-McCoy.Sixo67
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 9 éve
szerinted melyik részből szedtem ki a képem? 😀www.youtube.com/watch?v=vmtXlYs0DS4Ezek a számok, de jó lehet Packers fan-nak lenni.Sixo67holnaptól az is leszek, eddig úgy sem volt bejelölve kedvenc csapatStez
beavatási rajzfilmKampman
Liverpool Fc fan
több mint 9 éve
Csak etettünk , AFC döntő előtt nem fogjuk megmutatni a rejtett stratégiáinkat.Nem, mert látta az SNFet.iktriadMccarthy-Thompson, ennél jobb HC-GM kombó nem sok van, talán még a Belichick-Belichick párosKampmanAkarod mondani a Telesco-McCoy.Sixo67
több mint 9 éve
Kampman
28 279
hát azt te honnan tudod?Nem, mert látta az SNFet.iktriadMccarthy-Thompson, ennél jobb HC-GM kombó nem sok van, talán még a Belichick-Belichick párosKampmanAkarod mondani a Telesco-McCoy.Sixo67
több mint 9 éve
Kampman
28 279
www.youtube.com/watch?v=vmtXlYs0DS4Ezek a számok, de jó lehet Packers fan-nak lenni.Sixo67holnaptól az is leszek, eddig úgy sem volt bejelölve kedvenc csapatStez
beavatási rajzfilm
több mint 9 éve
Az hittem a Tampához mész.Ezek a számok, de jó lehet Packers fan-nak lenni.Sixo67holnaptól az is leszek, eddig úgy sem volt bejelölve kedvenc csapatStez
több mint 9 éve
Nem, mert látta az SNFet.Mccarthy-Thompson, ennél jobb HC-GM kombó nem sok van, talán még a Belichick-Belichick párosKampmanAkarod mondani a Telesco-McCoy.Sixo67
több mint 9 éve
Ezek a számok, de jó lehet Packers fan-nak lenni.Sixo67holnaptól az is leszek, eddig úgy sem volt bejelölve kedvenc csapat
több mint 9 éve
Mccarthy-Thompson, ennél jobb HC-GM kombó nem sok van, talán még a Belichick-Belichick párosKampmanAkarod mondani a Telesco-McCoy.
több mint 9 éve
Kampman
28 279
Mccarthy-Thompson, ennél jobb HC-GM kombó nem sok van, talán még a Belichick-Belichick páros
több mint 9 éve
bizony, a Packers azért ilyen jó, mert az egész ligában csak ők készülnek ennyire a draftokra, meg járnak utána a játékosoknak, míg a többi csapat mindig a szép nevű játékosokat választja