Green Bay Packers - Atlanta Falcons
több mint 9 éve
Ricsi szerint ha nincs sack, akkor nyomás sincs
több mint 9 éve
azt a futás elleni védelmet figyeljétek! 😀shawnkaHogy micsodát ne haragudj?
több mint 9 éve
azt a futás elleni védelmet figyeljétek! 😀shawnkaMintha a Jags run Dt látnám Arian Foster ellen.
több mint 9 éve
zsoltee
1 373
Jó reggelt mindenki! Go Pack!Úgy látom Lacy futhat ma.
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 9 éve
Fu de rég kezdtünk 1. futást ilyen jól, hajrá OL, hajrá Lacibalazs799Annyira meglepő volt, hogy megismételték rögtön utána.
több mint 9 éve
azt a futás elleni védelmet figyeljétek! 😀
több mint 9 éve
Fu de rég kezdtünk 1. futást ilyen jól, hajrá OL, hajrá Laci
Liverpool Fc fan
több mint 9 éve
Go Falcons! Tegyétek szorossá!
több mint 9 éve
Randall Liu @RLiuNFL 8 p8 perccel ezelőttAaron Rodgers (107.1 in 99 starts) could go 0 of 69 w/ 69 INTs tonight & still have best passer rating in 1st 100 @NFL starts in SB era
Ez meg 😀
több mint 9 éve
otthon még azt mondanám, hogy a Falcons meglepetést okozhat, de a Lambeau-n valahogy nem látok erre esélyt
több mint 9 éve
Tactful Cactus
13 846
Kulcscsont tőrés nélküli MNF-t kívánok!
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 9 éve
Így van, szerintem sokunknál jelentett +-t a kommentár amikor elkezdtük megismerni a sportot, nálam biztos 😊továbbra is örülök, hogy megszerette velem ezt a sportot, mert aki kezdő szinten nézi annak sokat segít, és érthetően magyaráz, csak amikor már el kezd az ember konyítani hozzá akkor kezd idegőrlő lenni a sok baromság. meg mikor sanyi múltkor is elkedzte elemezni a védőfelállást pár szakszóval ricsi elkezdi, hogy kedves nézőink biztosítom önöket, hogy Sanyi nem káromkodott, isten az atyám!Aki szeretne bemelegíteni egy kis Ricsi kommentárral már kapcsolhat a sport2-re, FA kupa összefoglaló Faragó úr tolmácsolásával.balazs799Ott legalább olyan sportot kommentál amihez ért.Sixo67
olyankor már azért a tenyerembe temetem a fejembalazs799
A többi sporthoz képest még így is jónak mondható a színvonal. A focit hagyjuk is, mert az siralmas minden adón, de pl. a forma 1, vagy az úszás közvetítése (vízilabda, olimpia, stb. is jöhet ide) néha még a kritikán aluli szintet sem üti meg. Ahhoz képest örüljün kennek 😊
több mint 9 éve
vettem mára jégkrémet, lélekben ott vagyok a fiúkkal.
több mint 9 éve
már most felbaszott Mikey, pedigHOGY LEHET KERESZTBETETT LÁBAKKAL HIMNUSZT ÉNEKELNI?shawnkaNenlégy frusztrált még nem playt sem hívott Smith.😀Kenny
több mint 9 éve
Jó reggelt, hajrá Packers!
több mint 9 éve
HOGY LEHET KERESZTBETETT LÁBAKKAL HIMNUSZT ÉNEKELNI?shawnkaHugyoznia kellett.
több mint 9 éve
HOGY LEHET KERESZTBETETT LÁBAKKAL HIMNUSZT ÉNEKELNI?shawnkaNe légy frusztrált még nem playt sem hívott Smith.😀
több mint 9 éve
nando89
3 891
Ez nagyon +1továbbra is örülök, hogy megszerette velem ezt a sportot, mert aki kezdő szinten nézi annak sokat segít, és érthetően magyaráz, csak amikor már el kezd az ember konyítani hozzá akkor kezd idegőrlő lenni a sok baromság. meg mikor sanyi múltkor is elkedzte elemezni a védőfelállást pár szakszóval ricsi elkezdi, hogy kedves nézőink biztosítom önöket, hogy Sanyi nem káromkodott, isten az atyám!Aki szeretne bemelegíteni egy kis Ricsi kommentárral már kapcsolhat a sport2-re, FA kupa összefoglaló Faragó úr tolmácsolásával.balazs799Ott legalább olyan sportot kommentál amihez ért.Sixo67
olyankor már azért a tenyerembe temetem a fejembalazs799
több mint 9 éve
HOGY LEHET KERESZTBETETT LÁBAKKAL HIMNUSZT ÉNEKELNI?
több mint 9 éve
továbbra is örülök, hogy megszerette velem ezt a sportot, mert aki kezdő szinten nézi annak sokat segít, és érthetően magyaráz, csak amikor már el kezd az ember konyítani hozzá akkor kezd idegőrlő lenni a sok baromság. meg mikor sanyi múltkor is elkedzte elemezni a védőfelállást pár szakszóval ricsi elkezdi, hogy kedves nézőink biztosítom önöket, hogy Sanyi nem káromkodott, isten az atyám!Aki szeretne bemelegíteni egy kis Ricsi kommentárral már kapcsolhat a sport2-re, FA kupa összefoglaló Faragó úr tolmácsolásával.balazs799Ott legalább olyan sportot kommentál amihez ért.Sixo67
olyankor már azért a tenyerembe temetem a fejem
Liverpool Fc fan
több mint 9 éve
Aki szeretne bemelegíteni egy kis Ricsi kommentárral már kapcsolhat a sport2-re, FA kupa összefoglaló Faragó úr tolmácsolásával.balazs799Ott legalább olyan sportot kommentál amihez ért.
több mint 9 éve
nando89
3 891
Üdv , Go Pack
több mint 9 éve
Aki szeretne bemelegíteni egy kis Ricsi kommentárral már kapcsolhat a sport2-re, FA kupa összefoglaló Faragó úr tolmácsolásával.
Liverpool Fc fan