Green Bay Packers - Atlanta Falcons
több mint 9 éve
most mondjam azt, hogy Manziel berúgta volna?
több mint 9 éve
ő lehet, de még nincs ezen a szinten. pont a múltkor volt egy ilyen kérdés, hogy ki lesz majd Rodgers ellenfele, én is egyből rá és Wilsonra gondoltam. Sok még az INT-je és nem veszi fel sokszor a sack-et hanem eldobja, kockáztat (szvsz), persze 2-3 Colts meccset láttam csak idénhogyne lenne, Lüke AndrásStezzseniális ez az Áron, komolyanStezén is úgy érzem, hogy Farve után Rodgers, ha ő egyszer visszavonul meddig fogjuk mi ezt szívni? 😀 Bár ha McCarthy és Thompson itt marad én mindig bizakodó leszek. De tény, hogy nincs még egy ilyen QB a ligábanbalazs799
Liverpool Fc fan
több mint 9 éve
Kampman
28 279
Mccarthy-val azért vigyázz, 2005-ben mint 49ers OC javasolta a HC Nolannek, hogy Rodgers helyett Smith-t draftolja 1/1-rezseniális ez az Áron, komolyanStezén is úgy érzem, hogy Farve után Rodgers, ha ő egyszer visszavonul meddig fogjuk mi ezt szívni? 😀 Bár ha McCarthy és Thompson itt marad én mindig bizakodó leszek. De tény, hogy nincs még egy ilyen QB a ligábanbalazs799
több mint 9 éve
Jókor kell szívni 1 évig, mint a Coltsnál. Sőt nektek még azt se nagyon kellett.zseniális ez az Áron, komolyanStezén is úgy érzem, hogy Farve után Rodgers, ha ő egyszer visszavonul meddig fogjuk mi ezt szívni? 😀 Bár ha McCarthy és Thompson itt marad én mindig bizakodó leszek. De tény, hogy nincs még egy ilyen QB a ligábanbalazs799
több mint 9 éve
hogyne lenne, Lüke Andrászseniális ez az Áron, komolyanStezén is úgy érzem, hogy Farve után Rodgers, ha ő egyszer visszavonul meddig fogjuk mi ezt szívni? 😀 Bár ha McCarthy és Thompson itt marad én mindig bizakodó leszek. De tény, hogy nincs még egy ilyen QB a ligábanbalazs799
több mint 9 éve
ja Ryan hail mary lesz, meglesz a 2. pick is
több mint 9 éve
zseniális ez az Áron, komolyanStezén is úgy érzem, hogy Farve után Rodgers, ha ő egyszer visszavonul meddig fogjuk mi ezt szívni? 😀 Bár ha McCarthy és Thompson itt marad én mindig bizakodó leszek. De tény, hogy nincs még egy ilyen QB a ligában
Liverpool Fc fan
több mint 9 éve
Nem definiálható.Soros nagyon rossz játékos vagy.KennyAkkor Hageman mi?iktriad
több mint 9 éve
Soros nagyon rossz játékos vagy.KennyAkkor Hageman mi?
több mint 9 éve
Nyilvános seggezés ! Azta !Sixo67Elmúlt már este 11.
zseniális ez az Áron, komolyanStezSzenzációs Áron!
több mint 9 éve
Monday Night Blowout Azért az hogy elesünk mielőtt sacket csinálnánk na az már Benny Hill!v.sammySmithey itt is kiírtotta a pass rusht, mint anno nálunk.
több mint 9 éve
zseniális ez az Áron, komolyan
több mint 9 éve
ó ricsi, az NFC döntőbe is leültetné McCarthy ha +30al megyünk (különben meg is értem)
Liverpool Fc fan
több mint 9 éve
v.sammy
100
Azért az hogy elesünk mielőtt sacket csinálnánk na az már Benny Hill!
több mint 9 éve
ezt a szitkot a Coltsnál is elmondhatják párszor
több mint 9 éve
Mert műveletlen vagy, és csak őt ismered.Neki rokona Elérhető és Akciós Áron?
De Áron is Donáld.Stez
több mint 9 éve
Favre szerintem nem Clevelandbe repült hanem minimum Kanadába, de inkább az Északi sarkra, hogy felvegye a munkát, mint télapó.
több mint 9 éve
Mert műveletlen vagy, és csak őt ismered.God dammit, Donald! Csak Donald Brownra szoktunk Donald kacsaként hivatkozni.iktriadSt. Louisban viszont nyert Donald, szóval patt.StezMivel kikaptak, ma nincs Victory Monday San Diegoban, szóval nem hiszem.iktriad"Lehet Donald kacsa is megjelenik a képernyőn." Nem Ricsi, ő tegnap játszott.iktriadÉs nem vehet jegyet?Höri
De Áron is Donáld.
több mint 9 éve
tehát Ricsi szerint az Eaglesnek volt keresnivalója a GB ellen, csak a Hawks verte őket simánStezjó csapat a phili de elfogulatlanság nélkül, ha a mostani játék lesz a PO-ban akkor itt Pack-Hawks NFC döntő lesz
Liverpool Fc fan
több mint 9 éve
God dammit, Donald! Csak Donald Brownra szoktunk Donald kacsaként hivatkozni.St. Louisban viszont nyert Donald, szóval patt.StezMivel kikaptak, ma nincs Victory Monday San Diegoban, szóval nem hiszem.iktriad"Lehet Donald kacsa is megjelenik a képernyőn." Nem Ricsi, ő tegnap játszott.iktriadÉs nem vehet jegyet?Höri
több mint 9 éve
tehát Ricsi szerint az Eaglesnek volt keresnivalója a GB ellen, csak a Hawks verte őket simán
több mint 9 éve
még hogy bakh-ot verik playről playre
Liverpool Fc fan