Green Bay Packers - Chicago Bears
több mint 10 éve
nyilván az otthoni meccsek "beáldozására" gondoltammint idegenbeli csapat szerintem egyszer mi is ott leszünkKampman305. teltház zsinórbanLNnem is lesz london 😉balazs799
Liverpool Fc
több mint 10 éve
305. teltház zsinórbanLNa létesítményvezető biztos szarrá izgulja magát hétről-hétre, ahogy az elődje
hihetetlen egyébként
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
rekordot akarok, pedig az eszem tudja, hogy fölösleges lenne visszaküldeni, de AR-t nézni mindig öröm, ez ma 2 és fél negyedig volt csakAzért visszajöhetne még AR, a végén még kihajszolják a D-nketbalazs799mármint a cseréketOld Green Bay
Liverpool Fc
több mint 10 éve
Kampman
28 290
mint idegenbeli csapat szerintem egyszer mi is ott leszünk305. teltház zsinórbanLNnem is lesz london 😉balazs799
több mint 10 éve
a garbage time garbage time-ját már nem várom meg, további jó szórakozástdavemayerKarton(papír) vagy! Tehát a papírok közt elég kemény. 😀
több mint 10 éve
305. teltház zsinórbanLNnem is lesz london 😉
Liverpool Fc
több mint 10 éve
Tactful Cactus
13 847
Azért visszajöhetne még AR, a végén még kihajszolják a D-nketbalazs799mármint a cseréket
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
Azért visszajöhetne még AR, a végén még kihajszolják a D-nket
Liverpool Fc
több mint 10 éve
a garbage time garbage time-ját már nem várom meg, további jó szórakozást
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Marshallon legalább látszik hogy akar, mégha szar ő is....TomcsikTalán azért mert akarni a WCn kell.
több mint 10 éve
305. teltház zsinórban
több mint 10 éve
Tactful Cactus
13 847
Peppers arca? 😀 Édes istenem de jó, hogy már nem vagyok ott...balazs799Greg Jennings arca vajon milyen lehet?Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
tüsi91
11 023
Marshallon legalább látszik hogy akar, mégha szar ő is....TomcsikMa. Az elmúlt 2 meccsen az ő pofája volt a legnagyobb, de ő szart bele először. Nézd vissza őket nyugodtan.
több mint 10 éve
Elégedett, mert végre igaz barátok között lehet az ideális helyen.Peppers arca? 😀 Édes istenem de jó, hogy már nem vagyok ott...balazs799Greg Jennings arca vajon milyen lehet?Kampman
több mint 10 éve
Ő sztár Minnesotaban, neki nem volt elég sikeres a PackersPeppers arca? 😀 Édes istenem de jó, hogy már nem vagyok ott...balazs799Greg Jennings arca vajon milyen lehet?Kampman
Liverpool Fc
több mint 10 éve
Kampman
28 290
Peppers arca? 😀 Édes istenem de jó, hogy már nem vagyok ott...balazs799Greg Jennings arca vajon milyen lehet?
több mint 10 éve
Peppers arca? 😀 Édes istenem de jó, hogy már nem vagyok ott...
Liverpool Fc
több mint 10 éve
Ezt majd az smsbe/e-mailbenis írják bele!Tehát Tuti Sport Tvs.iktriadsokaknak kell majd vizsgára tanulniKampman
több mint 10 éve
Walking Dead egy hete megverte nézettségben az SNF-t (azt hiszem ezzel van egy sávbanban). Szerintetek megismétlődik? 😀NomacSzerintem egy magyar xfactor is megveri most...
Liverpool Fc
több mint 10 éve
Kampman
28 290
Walking Dead egy hete megverte nézettségben az SNF-t (azt hiszem ezzel van egy sávbanban). Szerintetek megismétlődik? 😀Nomacez a mai Bears D kódneve vagy mi?
több mint 10 éve
Tactful Cactus
13 847
Walking Dead egy hete megverte nézettségben az SNF-t (azt hiszem ezzel van egy sávbanban). Szerintetek megismétlődik? 😀Nomacegy-két zombie mozgású itt is volt
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
Walking Dead egy hete megverte nézettségben az SNF-t (azt hiszem ezzel van egy sávbanban). Szerintetek megismétlődik? 😀
több mint 10 éve
nekem lehet akkor fog megszületni majd a fiam sajtsapkával a fejénTehát Tuti Sport Tvs.iktriadsokaknak kell majd vizsgára tanulniKampman
Liverpool Fc