Green Bay Packers - Chicago Bears
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
Azért 38 mp alatt csak sikerült benyslni azt a adag-t...1. Fox botrányos time-management.
Tomcsik
2. Squib kick. Szar. 33-ról jöhettek.
3. Védelem.
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 847
Donaldot látta valaki?szerintem nincs ott
alatriste
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
Jól láttam, hogy 9-esben Jim McMahon is ott volt? 😀mekkora figura volt ő is
Kampman
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 8 éve
Donaldot látta valaki?én nem 😕
alatriste
több mint 8 éve
Donaldot látta valaki?
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Jól láttam, hogy 9-esben Jim McMahon is ott volt? 😀
több mint 8 éve
Ez mennyivel jobb half time show. : )
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 8 éve
Nem egy Jordy, de sebessége van..Legalább ilyenkor felengedhetnék a pályára Janist..nem ad le eleget a fizuból
LN
Gergőbácsi
több mint 8 éve
a másik esélyes meg Oaklandben 😀Cutler jól játszik ellenünk... valami nincs itt rendjén.Hát, az egyik kedvenc célpontja már Clevelandben nyomja
Kampman
LN
több mint 8 éve
Legalább ilyenkor felengedhetnék a pályára Janist..nem ad le eleget a fizuból
LN
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 8 éve
Kampman
28 290
akkor 2010Jogos, bár én azt nem veszem annak igazán. Rodgers ellen mikor vezettünk itt?Mikor vezettünk utoljára a Lembaun?2013, amikor nyertetek is
tüsi91
Kampman
tüsi91
több mint 8 éve
szóljanak a harangok
több mint 8 éve
Lepörgettük az órát hogy a rúgás után már ne kelljen kickoffolni
Liverpool Fc
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
Jogos, bár én azt nem veszem annak igazán. Rodgers ellen mikor vezettünk itt?Mikor vezettünk utoljára a Lembaun?2013, amikor nyertetek is
tüsi91
Kampman
több mint 8 éve
Azt mondja meg vki Fox miért kért időt? Ha elindul az óra futunk egyet 15 másodpercnél. Ha TD jó, ha nem időkérés.Elegánsan megadjátok az esélyt...
Így hagytál 30 másodpercet 2 időkéréssel. Time management újfent elégtelen.
Mikor vezettünk utoljára aLembaunLambeau?
tüsi91
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Legalább ilyenkor felengedhetnék a pályára Janist..
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
Azt mondja meg vki Fox miért kért időt? Ha elindul az óra futunk egyet 15 másodpercnél. Ha TD jó, ha nem időkérés.Így hagytál 30 másodpercet 2 időkéréssel. Time management újfent elégtelen.
Mikor vezettünk utoljára a Lembaun?
több mint 8 éve
Elnézve a Lions mai játékát ezt itt most be kell húzni valahogyNyugi ellenunk mindenki atomjó par hete
Old Green Bay
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 847
Elnézve a Lions mai játékát ezt itt most be kell húzni valahogy
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
Ez tdez már az
Janek