Green Bay Packers - Chicago Bears
több mint 8 éve
Bears_fan
33
A kicsi csak bevitte, szép meló volt, vezetünk!!!!!!!!!
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
Csóri Cutler... Rontják a statját rendesen az elkapóiSzerintem meg a tipik Jay passz volt. Ott volt, de nem pontosan. Picit mögé, picit lapos. Persze bőven elkapható, de nem az atom pontosságú passz.
FunHun
több mint 8 éve
Cutler jól játszik ellenünk... valami nincs itt rendjén.Hát, az egyik kedvenc célpontja már Clevelandben nyomja
Kampman
több mint 8 éve
Meccs van kialakulóban emberek!
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Cutler jól játszik ellenünk... valami nincs itt rendjén.
több mint 8 éve
FunHun
1 482
Csóri Cutler... Rontják a statját rendesen az elkapói
több mint 8 éve
ez az, lehet, hogy a méreteket adta meg mostŐ érdekes MMSeket küldözgetett annó Little Brettről...azt hittem az öreg sms-eit olvassák becsak MMS van
Gergőbácsi
Höri
iktriad
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 8 éve
Ő érdekes MMSeket küldözgetett annó Little Brettről...azt hittem az öreg sms-eit olvassák becsak MMS van
Gergőbácsi
Höri
több mint 8 éve
Kampman
28 290
azt hittem az öreg sms-eit olvassák beA róla régebben terjengő pletykákat elnézve én nem biztos, hogy szeretnék tőle sms-t kapni 😀
Gergőbácsi
több mint 8 éve
azt hittem az öreg sms-eit olvassák be
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
Na akkor most már kvittek vagyunk a medvékkel. HochuliNem. Az egyikből Ti visszamentetek 10 yardot. Porter esete INT-tel végződött.a kurva anyád, menj nyugdíjba vagy az NBC-hez bíró-szakértőnek.
Kampman
több mint 8 éve
Na akkor most már kvittek vagyunk a medvékkel. HochuliMenjen el testépítőnek, ha annyira odavan a bicepszeiért, amennyire hírlika kurva anyád, menj nyugdíjba vagy az NBC-hez bíró-szakértőnek.
Kampman
több mint 8 éve
Tomcsik
8 010
Callahan 2x is kihúzott minket a szarból, melted leg hàny screent nézünk még be ezen a meccsen? A 6 átlag futott yardról nem is beszélve...
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
Ez is vicces OPI volt. Pont kellett a stophoz.Secondary abszolút rendben van, de az ILB duón elmegy a meccs. Illetve természetesen az ST hozzátette a szokásost.
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Na akkor most már kvittek vagyunk a medvékkel. Hochuli több mint 8 éve
régi szép idők, mikor bajusz futkározott Denverbenha a kis tánc nem lett volna, becsúszott volna a kígyóJake Plummer in da house
Gergőbácsi
Höri
több mint 8 éve
s1.ticketm.net/tm/en-us/dbimages/102696a.jpgAnnak idején Gumbó többször is elmélkedett a Qb snake play tökéletességérőlha a kis tánc nem lett volna, becsúszott volna a kígyóJake Plummer in da house
Gergőbácsi
Höri
Kampman
több mint 8 éve
Ex-Jaguár parádé van! Vic Ketchman mindjárt elérzékenyül a Packers press boxban.
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Annak idején Gumbó többször is elmélkedett a Qb snake play tökéletességérőlha a kis tánc nem lett volna, becsúszott volna a kígyóJake Plummer in da house
Gergőbácsi
Höri
több mint 8 éve
ez?
több mint 8 éve
ha a kis tánc nem lett volna, becsúszott volna a kígyóJake Plummer in da house
Gergőbácsi