NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Detroit Lions - Dallas Cowboys
20
9
2:15, ARENA4
Green Bay Packers - Cincinnati Bengals
1 hónapja
És nem is tudtak volna bolond INT nélkül a 10 yardosonjó hát a Bengals pontoktól nem nagyon kell tartani van egy olyan érzésemA Browns elleni meccsen is ez volt a mondás, hogy úgy sem tudnak pontot szerezni.
Heisman nádor
SBL
Poloska vagyok.
1 hónapja
Nem rossz, csak te sietsz, kommentek alapján amúgy én vagyok kb legelőrébb 😀Net4 ennyire rossz? RZ-t azon néztem, mentjó hát a Bengals pontoktól nem nagyon kell tartani van egy olyan érzésemAkkor nyerjünk 3-0-ra, te meg állítsd hátrébb 1 perccel a dazn-t
Heisman nádor
zacknorb
Heisman nádor
Poloska vagyok.
1 hónapja
Kreatív playhívások ismét. Ha mégegyszer meglátom ezt a Chase end-aroundot belecseszem a távirányítót a tv-be! 🤬
Ezt még anyám is két cekkerrel...
1 hónapja
jó hát a Bengals pontoktól nem nagyon kell tartani van egy olyan érzésemA Browns elleni meccsen is ez volt a mondás, hogy úgy sem tudnak pontot szerezni.
Heisman nádor
1 hónapja
Kéne akasztani vhonnan egy átlag körüli C-t, Jenkins vissza G-ba, az sokat dobna a falon.
1 hónapja
Net4 ennyire rossz? RZ-t azon néztem, mentjó hát a Bengals pontoktól nem nagyon kell tartani van egy olyan érzésemAkkor nyerjünk 3-0-ra, te meg állítsd hátrébb 1 perccel a dazn-t
Heisman nádor
zacknorb
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
jó hát a Bengals pontoktól nem nagyon kell tartani van egy olyan érzésemAkkor nyerjünk 3-0-ra, te meg állítsd hátrébb 1 perccel a dazn-t
Heisman nádor
Poloska vagyok.
1 hónapja
Én értettem a poént, Mike.egész könyvtáram van playbook-okból, + VHS-en az elmúlt 20 év összes challenge-jeén nekimennékMike McCharty, Te vagy az?
Tactful Cactus
SBL
Tactful Cactus
Azért egy utcát megérdemelt ő is GB-ben.
Szerkesztette: Indubitably
I... don't care... John.
1 hónapja
topstreams.info/nfl/packersnekem ez megy, néha rá kell fissíteni
I... don't care... John.
1 hónapja
www.vipbox.lc/nfl/green-bay-packers-vs-cincinnati-bengals-1-liveSziasztok ezen kívül nincs vkinek más streamje esetleg?Ha valaki dobna egy stream-et, köszi!buffstreamsapp.com/buffstreamnfl/
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
Rubens
1 hónapja
Előbb küldtem:Sziasztok ezen kívül nincs vkinek más streamje esetleg?Ha valaki dobna egy stream-et, köszi!buffstreamsapp.com/buffstreamnfl/
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
Rubens
nflwebcast.com/green-bay-packers-live-stream-online-free/
1 hónapja
ez még jóSziasztok ezen kívül nincs vkinek más streamje esetleg?Ha valaki dobna egy stream-et, köszi!buffstreamsapp.com/buffstreamnfl/
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
Rubens
live3.totalsportek007.com/Green-Bay-Packers-vs-Cincinnati-Bengals/51892
1 hónapja
Kiválóan fel vagy szerelve arra az esetre ha túl jól érzed magad és csillapítani szeretnéd. 😊egész könyvtáram van playbook-okból, + VHS-en az elmúlt 20 év összes challenge-jeén nekimennékMike McCharty, Te vagy az?
Tactful Cactus
SBL
Tactful Cactus
1 hónapja
jó nagy raktárad lehet otthon 😀 😀egész könyvtáram van playbook-okból, + VHS-en az elmúlt 20 év összes challenge-jeén nekimennékMike McCharty, Te vagy az?
Tactful Cactus
SBL
Tactful Cactus
1 hónapja
Sziasztok ezen kívül nincs vkinek más streamje esetleg?Ha valaki dobna egy stream-et, köszi!buffstreamsapp.com/buffstreamnfl/
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
jó hát a Bengals pontoktól nem nagyon kell tartani van egy olyan érzésem
Heisman nádor
De sikerült?? 😂😂Jenkins baszott jó volt G-ben mi a sz.rért kellett belőle C-t csinálni?Mert az eddigi kutyaszar Myers helyett csak mégszarabb opció volt, ami alapból Gute felelősségét veti fel
Pep71
zacknorb
1 hónapja
na jó a stream is elszállt, jövő héttől jöhet a daznnflwebcast.com/green-bay-packers-live-stream-online-free/
Tactful Cactus
1 hónapja
na jó a stream is elszállt, jövő héttől jöhet a dazn
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
Jenkins baszott jó volt G-ben mi a sz.rért kellett belőle C-t csinálni?Mert az eddigi kutyaszar Myers helyett csak mégszarabb opció volt, ami alapból Gute felelősségét veti fel
Pep71
Poloska vagyok.
1 hónapja
jó hát a Bengals pontoktól nem nagyon kell tartani van egy olyan érzésem
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
Ha másnak is lefagyott a stream:nflwebcast.com/green-bay-packers-live-stream-online-free/
1 hónapja
Jenkins baszott jó volt G-ben mi a sz.rért kellett belőle C-t csinálni?
1 hónapja
A támadófal azért ez ellen a félelmetes védelem ellen is kutyának néz ki. Mi lesz ebből így hosszútávon?
1 hónapja
egész könyvtáram van playbook-okból, + VHS-en az elmúlt 20 év összes challenge-jeén nekimennékMike McCharty, Te vagy az?
Tactful Cactus
SBL
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!