NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Detroit Lions - Dallas Cowboys
20
9
2:15, ARENA4
Green Bay Packers - Cincinnati Bengals
1 hónapja
ez nem mutat jól majd a felvételeken hogy a 3 fős pass rush-sal kicsontozzák a falat.
1 hónapja
Na, a D mára megtette a magáét! 😅Hát nem tudom..... Szokva vagyok hozzá, de rengeteg a lecsúszott szerelésünk! .......Sziasztok, jó meccsnézést!
SirPub
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
1 hónapja
Ilyen gyenge falat Arod korai éveiben láttam itt utoljára , egy centerért vagy használható guardért azonnal cserélnék.Emlékszek 2009 körül számolgattuk, hogy megdöntjük-e a 2002-es Texans OL sackrekordját
nando89
Végül nem.
1 hónapja
Érdekes felállásban nyomja a védelem, de eddig bejött. Kitesznek magukért.Az utolsó nagyon tetszett. Parsons "takarásban".
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
Ma azért nem lesz sok sack, mert a báró gyorsan ledobja a földre
Poloska vagyok.
1 hónapja
Érdekes felállásban nyomja a védelem, de eddig bejött. Kitesznek magukért.
1 hónapja
Hö-hö.🙂ezt a drive-ot szépen bearanyoztaGoldenből sosem elég.Megnéztem Golden playét Dazn-on, átkapcsoltam net4-re hogy egy szinten legyek veletek, és megnéztem Goldent mégegyszer 😀Nem rossz, csak te sietsz, kommentek alapján amúgy én vagyok kb legelőrébb 😀Net4 ennyire rossz? RZ-t azon néztem, mentjó hát a Bengals pontoktól nem nagyon kell tartani van egy olyan érzésemAkkor nyerjünk 3-0-ra, te meg állítsd hátrébb 1 perccel a dazn-t
Heisman nádor
zacknorb
Heisman nádor
zacknorb
Heisman nádor
nagylaza, főpohárnok
gamerkr
1 hónapja
azóta szélesítették a polcok közötti távolságotwww.espn.com/blog/green-bay-packers/post/_/id/48386/inside-mike-mccarthys-archives-turning-to-past-to-help-prep-for-futureegész könyvtáram van playbook-okból, + VHS-en az elmúlt 20 év összes challenge-jeén nekimennékMike McCharty, Te vagy az?
Tactful Cactus
SBL
Tactful Cactus
Hogy a fiataloknak is meglegyen 😀
Indubitably
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
Ilyen gyenge falat Arod korai éveiben láttam itt utoljára , egy centerért vagy használható guardért azonnal cserélnék.
1 hónapja
ezt a drive-ot szépen bearanyoztaGoldenből sosem elég.Megnéztem Golden playét Dazn-on, átkapcsoltam net4-re hogy egy szinten legyek veletek, és megnéztem Goldent mégegyszer 😀Nem rossz, csak te sietsz, kommentek alapján amúgy én vagyok kb legelőrébb 😀Net4 ennyire rossz? RZ-t azon néztem, mentjó hát a Bengals pontoktól nem nagyon kell tartani van egy olyan érzésemAkkor nyerjünk 3-0-ra, te meg állítsd hátrébb 1 perccel a dazn-t
Heisman nádor
zacknorb
Heisman nádor
zacknorb
Heisman nádor
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
Havrisik! Hoppá!
1 hónapja
Fejlődés, legalább nem adta el
Poloska vagyok.
1 hónapja
Kreatív playhívások ismét. Ha mégegyszer meglátom ezt a Chase end-aroundot belecseszem a távirányítót a tv-be! 🤬Mit szeretnél középen futást helyette?
SirPub
Lehoztuk 0-0 ra az első negyedet ez már valami. Apró lépések 😆
1 hónapja
egész könyvtáram van playbook-okból, + VHS-en az elmúlt 20 év összes challenge-jeén nekimennékMike McCharty, Te vagy az?
Tactful Cactus
SBL
Tactful Cactus
Hogy a fiataloknak is meglegyen 😀
I... don't care... John.
1 hónapja
hogy a hard count-ra nem ugrik be az OL, szerintem fejlődés
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
Goldenből sosem elég.
nagylaza, főpohárnok
Poloska vagyok.
1 hónapja
Goldenből sosem elég.Megnéztem Golden playét Dazn-on, átkapcsoltam net4-re hogy egy szinten legyek veletek, és megnéztem Goldent mégegyszer 😀Nem rossz, csak te sietsz, kommentek alapján amúgy én vagyok kb legelőrébb 😀Net4 ennyire rossz? RZ-t azon néztem, mentjó hát a Bengals pontoktól nem nagyon kell tartani van egy olyan érzésemAkkor nyerjünk 3-0-ra, te meg állítsd hátrébb 1 perccel a dazn-t
Heisman nádor
zacknorb
Heisman nádor
zacknorb
Heisman nádor
1 hónapja
Na ezek a gyors rövid passzok jók, mehetnek egész meccsen és sima
Poloska vagyok.
1 hónapja
Megnéztem Golden playét Dazn-on, átkapcsoltam net4-re hogy egy szinten legyek veletek, és megnéztem Goldent mégegyszer 😀Nem rossz, csak te sietsz, kommentek alapján amúgy én vagyok kb legelőrébb 😀Net4 ennyire rossz? RZ-t azon néztem, mentjó hát a Bengals pontoktól nem nagyon kell tartani van egy olyan érzésemAkkor nyerjünk 3-0-ra, te meg állítsd hátrébb 1 perccel a dazn-t
Heisman nádor
zacknorb
Heisman nádor
zacknorb
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
Ez a speed ami Goldennek van eddig nem volt , jó lesz ő
1 hónapja
Golden alakul
1 hónapja
volt egy pici hóding,na ilyenek kellenek a 0-ástól
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
Úgy látszik, Jacobs ebben a szezonban a második félidőre tartalékolja magát.
1 hónapja
Mekkora holding volt..