NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Detroit Lions - Dallas Cowboys
20
9
2:15, ARENA4
Green Bay Packers - Cincinnati Bengals
1 hónapja
jöhetne már egy labdaszerzés , az 2 ami volt eddig a majdnem 5. meccsen elég karcsú.
1 hónapja
Csak tolta, nem húzta. Ha jól láttam.Jacobs nagyon hasznos ma isÉn ott féltem mondjuk hogy be lesz fújva a facemask
Kampman
zacknorb
1 hónapja
Előtte éppenséggel sisakra is dobhattak volna sárgát a Bengalsra. Aztán úgy láttam, hogy Jacobs nem rángatja, hanem tolja a rácsot.Jacobs nagyon hasznos ma isÉn ott féltem mondjuk hogy be lesz fújva a facemask
Kampman
zacknorb
1 hónapja
éééés pont a Kraft TD-re tudtam beröffenteni egy másik streamet.most már húzzuk be
1 hónapja
1 facemask 1 holding elmarad TD megjön. Nem kérdés hogy nem mi vagyunk a jobb csapat de akkor is felbasz
Lou Anarumo for president
1 hónapja
O éledezik, D elment aludni.
1 hónapja
Szép drive volt!
1 hónapja
Holdingot nem ismerik???
1 hónapja
Josi a Brownst idézi Flacconak, nehogy elhiggye, hogy itt a WR nem droppol
1 hónapja
Most jön az int.
1 hónapja
Ez igaz, de nem mindegy, hogy két D line ember csimpaszkodik rá rögtön két yard után vagy kettő a secondary-ből két yarddal az end zone előtt.A folyosó kevés lett volna. Bevitt magával két embert.Na JacobsAzért az O line is.
Heisman nádor
SBL
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
10 perces drive most már nem lesz jó😁. Amúgy kb 3 napja volt ritmusba kerülni a WRekkel, és megtanulni a playbookot, ahoz képest már sokat csinált. Nekünk nem ezt kell megnyerni, hanem a csütörtökit.
1 hónapja
Doubs mosolygott ma már?www.youtube.com/shorts/1Ak5uksg13c
nagylaza, főpohárnok
Doubs kb középen, kb az életfilozófiája két szóban 😀
I... don't care... John.
1 hónapja
LVN a sackje után egy sérülést is bekapott
1 hónapja
Meg volt fenn is olyan lyuk, ami inkább a Bengals D-t "dicséri"A folyosó kevés lett volna. Bevitt magával két embert.Na JacobsAzért az O line is.
Heisman nádor
SBL
nagylaza, főpohárnok
Poloska vagyok.
1 hónapja
A folyosó kevés lett volna. Bevitt magával két embert.Na JacobsAzért az O line is.
Heisman nádor
SBL
1 hónapja
Jacobs egészen brutál, ha beindul.
1 hónapja
Egy kicsit megint nyugodtabbak lehetünk, de szerintem egy TD még kelleni fog.
1 hónapja
Vasut
1 hónapja
Na Jacobs
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz