NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Detroit Lions - Dallas Cowboys
20
9
2:15, ARENA4
Green Bay Packers - Cincinnati Bengals
1 hónapja
Azta!!!
1 hónapja
Goldenn yeaahh
1 hónapja
Aztán egy tényleg érdekes passz
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
Érdekes passz volt ez
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
1 hónapja
Hova??
1 hónapja
Egy 0 O elveszthetetlen meccset néztünk a 3. héten. A vége L lett.Boldog vagyok, hogy ma már a harmadik vacak meccset látom. Abban bízom, hogy nemsokára beindul a Packers-henger...mondjuk itt nagyon a vereségben nem kell gondolkodni úgy hogy a qb most esett be a másik oldalon
nagylaza, főpohárnok
Heisman nádor
Poloska vagyok.
1 hónapja
Boldog vagyok, hogy ma már a harmadik vacak meccset látom. Abban bízom, hogy nemsokára beindul a Packers-henger...mondjuk itt nagyon a vereségben nem kell gondolkodni úgy hogy a qb most esett be a másik oldalon
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
Muszáj, mert különben morcos leszek.Love 3ember koze dobja inkább sajna mostanában..en nem tudom látjuk e valaha azt a félszezonos formajat amikor MVP szinten tolta.Ha a GB offense ennyire 0 lesz, akkor elég ha 1-2 flacco bomba pont betalál..aztan megint vereség leszVagy pont fordítva, 1-2 fáradt védelem elleni Love bomba, és még simább W.
Pep71
zacknorb
Pep71
1 hónapja
Love 3ember koze dobja inkább sajna mostanában..en nem tudom látjuk e valaha azt a félszezonos formajat amikor MVP szinten tolta.Ha a GB offense ennyire 0 lesz, akkor elég ha 1-2 flacco bomba pont betalál..aztan megint vereség leszVagy pont fordítva, 1-2 fáradt védelem elleni Love bomba, és még simább W.
Pep71
zacknorb
1 hónapja
Nem értem miért nem igazoljuk le Flaccot… mondjuk a második félidőre rögtön
1 hónapja
Boldog vagyok, hogy ma már a harmadik vacak meccset látom. Abban bízom, hogy nemsokára beindul a Packers-henger...
1 hónapja
Ennél többre ne számítsunk, a védelmünk tudásához képest bőven 100% felett pörög. Kellene egy két sikeres futás, hogy legyen valamiJelenleg erre kevés esélyt látok.....🤣🥴
Szipeter
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
1 hónapja
Hát igen ha ennyivel többet lesz pályán a védelmünk jönni fog az összeomlás
1 hónapja
Ha a GB offense ennyire 0 lesz, akkor elég ha 1-2 flacco bomba pont betalál..aztan megint vereség leszVagy pont fordítva, 1-2 fáradt védelem elleni Love bomba, és még simább W.
Pep71
Poloska vagyok.
1 hónapja
Furi a Bengals nulla futott yard. Pont arra lehetett számítani, hogy - mivel Flacco aligha ismeri behatóan a playbookot - elsősorban futásokkal próbálkoznak majd.Mondjuk eddig sem tudtak futni, hirtelen nem fognak tudni. Ha nálunk szar a fal, ott gigabrutaloff
nagylaza, főpohárnok
Poloska vagyok.
1 hónapja
Ha a GB offense ennyire 0 lesz, akkor elég ha 1-2 flacco bomba pont betalál..aztan megint vereség lesz
1 hónapja
Evan Williams szedje csak szépen a fantasy pontokat
1 hónapja
Furi a Bengals nulla futott yard. Pont arra lehetett számítani, hogy - mivel Flacco aligha ismeri behatóan a playbookot - elsősorban futásokkal próbálkoznak majd.Jókor írtam...
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
Ennél többre ne számítsunk, a védelmünk tudásához képest bőven 100% felett pörög. Kellene egy két sikeres futás, hogy legyen valami
1 hónapja
Furi a Bengals nulla futott yard. Pont arra lehetett számítani, hogy - mivel Flacco aligha ismeri behatóan a playbookot - elsősorban futásokkal próbálkoznak majd.
1 hónapja
Nem csak nyomokban, de szarkazmust tartalmazott. 😉Na, a D mára megtette a magáét! 😅Hát nem tudom..... Szokva vagyok hozzá, de rengeteg a lecsúszott szerelésünk! .......Sziasztok, jó meccsnézést!
SirPub
meme
Viszont a D meglepően jól állja a sarat. Eddig! 🤞🤞🤞
Ezt még anyám is két cekkerrel...
1 hónapja
ez nem mutat jól majd a felvételeken hogy a 3 fős pass rush-sal kicsontozzák a falat.Vagy fussunk vagy gyors rövid passzok , ez a fal nem ad annyi időt h valami hosszu játék kialakuljon .
gamerkr
Ez fal kritikán aluli , es a 2 hét szünet sem segitett ezen .
1 hónapja
Fájdalom nézni az Offenset..nálam nagy kérdés lenne, h Hafley v LaFleur menjen, ha lehetne választani..
1 hónapja
A védelemtől a 3rd&out már nem is elég, labdaszerzés kell
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!