NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Detroit Lions - Dallas Cowboys
20
9
2:15, ARENA4
Green Bay Packers - Cincinnati Bengals
1 hónapja
Nick Foleshoz hasonló karakter ő.Herótom nekem is.... Sosem tartottam sokra!Világ életében ilyen volt főleg ha szarul ment, nekem herótom volt tőle.Rájött, hova került 🤣🤣🤣Kb mindent elmond a támadó oldalankról, ahogy a 2 qb merengett a semmibe...Flacconak tényleg egész meccsen van egy világból kiábrándult arckifejezése
meme
Kampman
meme
Az utóbbi években sokkal jobban élvezte teher nélkül.
KeyG
meme
Nyilván sosem volt egy Brady/Manning/Brees/Rodgers kaliber, a futkározós QB-k 2010-es évek végén újrakezdődő reneszánsza pedig végképp őskövületté tette a hozzá hasonló irányítókat, de sokszor kapott a megérdemeltnél több savazást.
1 hónapja
Mi a fasz a pufisapi nálatok a st visszahordón?
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
1 hónapja
Jacobs nem várta meg a második félidőt.Azért még van mit dolgoznia, hogy feltornássza a 2,3-as átlagot.
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
csodálkoztam is hogy eddig nincs zászló az St-re
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
Herótom nekem is.... Sosem tartottam sokra!Világ életében ilyen volt főleg ha szarul ment, nekem herótom volt tőle.Rájött, hova került 🤣🤣🤣Kb mindent elmond a támadó oldalankról, ahogy a 2 qb merengett a semmibe...Flacconak tényleg egész meccsen van egy világból kiábrándult arckifejezése
meme
Kampman
meme
KeyG
1 hónapja
Jenkins C-ben játszatása óriási hulyeseg..h tudták ezt így benezni, amikor évek óta kiraly falakat húztak fel..nem értemengem ezzel a guard-ok rotálásával kergetnek ki a világból
Pep71
1 hónapja
Már csak a Steelers van neki vissza, hogy meglegyen mind a 4 AFC North csapat az önéletrajzban.Rájött, hova került 🤣🤣🤣Kb mindent elmond a támadó oldalankról, ahogy a 2 qb merengett a semmibe...Flacconak tényleg egész meccsen van egy világból kiábrándult arckifejezése
meme
Kampman
meme
1 hónapja
Most megint úgy vagyok vele, mint a CLE ellen, hogy fel se merül bennem a vereség gondolata. Csak a Bengals QB-ja ne lenne annyira ismerős valahonnan.
1 hónapja
Világ életében ilyen volt főleg ha szarul ment, nekem herótom volt tőle.Rájött, hova került 🤣🤣🤣Kb mindent elmond a támadó oldalankról, ahogy a 2 qb merengett a semmibe...Flacconak tényleg egész meccsen van egy világból kiábrándult arckifejezése
meme
Kampman
meme
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
1 hónapja
Én csak ilyen arckifejezéssel láttam az elmúlt években.Kb mindent elmond a támadó oldalankról, ahogy a 2 qb merengett a semmibe...Flacconak tényleg egész meccsen van egy világból kiábrándult arckifejezése
meme
Kampman
1 hónapja
Védelem kezd vissza találni a Dallas előtti formához h első félidőben nem engednek pontot .
1 hónapja
Jenkins C-ben játszatása óriási hulyeseg..h tudták ezt így benezni, amikor évek óta kiraly falakat húztak fel..nem értem
1 hónapja
CTB miért van pályán, nem úgy volt, hogy száműzzük?Úgy volt?
Szipeter
1 hónapja
Rájött, hova került 🤣🤣🤣Kb mindent elmond a támadó oldalankról, ahogy a 2 qb merengett a semmibe...Flacconak tényleg egész meccsen van egy világból kiábrándult arckifejezése
meme
Kampman
1 hónapja
Jacobs nem várta meg a második félidőt.Csak ismételni tudnám magam.🙂
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
Kb mindent elmond a támadó oldalankról, ahogy a 2 qb merengett a semmibe...Flacconak tényleg egész meccsen van egy világból kiábrándult arckifejezése
meme
1 hónapja
CTB miért van pályán, nem úgy volt, hogy száműzzük?
1 hónapja
Ha nem megy a futás passzolni kell. Jó terv!
1 hónapja

egy kattintásos képfeltöltés
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
1 hónapja
Hova??Lacy in the sky with diamonds
Pep71
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
Ez meg egy gecifasza olvasás és faszso passz volt
Poloska vagyok.
1 hónapja
Jacobs nem várta meg a második félidőt.
1 hónapja
Ez igen!!!
1 hónapja
Kb mindent elmond a támadó oldalankról, ahogy a 2 qb merengett a semmibe...