NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Buffalo Bills - Kansas City Chiefs
34
18
22:25, ARENA4
Green Bay Packers - Dallas Cowboys
több mint 2 éve
Huuuuuhhhhhh.....
több mint 2 éve
shagi0206
10 916
Na, a remény feléledt...
több mint 2 éve
Bakker
több mint 2 éve
AR testbeszede nagyon fura
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 846
így2011 óta egy kivételével minden meccsünket élőben követtem, a legalja MM időkben is. Nem tudom ez most megéri-e?Hat az fix h nem éri meg , de ez nem kívánság műsor … az ilyen szezonokat is végig kell küzdeni 😊
Tactful Cactus
nando89
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
nando89
3 891
2011 óta egy kivételével minden meccsünket élőben követtem, a legalja MM időkben is. Nem tudom ez most megéri-e?Hat az fix h nem éri meg , de ez nem kívánság műsor … az ilyen szezonokat is végig kell küzdeni 😊
Tactful Cactus
több mint 2 éve
2011 óta egy kivételével minden meccsünket élőben követtem, a legalja MM időkben is. Nem tudom ez most megéri-e?Ha alacsony a vérnyomásod, akkor abszolút megéri.
Tactful Cactus
több mint 2 éve
KeyG
9 450
Hát nem tudom, 3 negyed 10 passzkísérlet ez minden csak nem jó, ha egy Rodgers az irányító use it.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Mondjuk 2018-ban is hasonlóan csodálatos elkapók voltak.
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 846
2011 óta egy kivételével minden meccsünket élőben követtem, a legalja MM időkben is. Nem tudom ez most megéri-e?
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Időkérés! Végre!
több mint 2 éve
nando89
3 891
Jaja az sem volt jobb sőt …nem hittem volna hogy a Rodgers-éra alatt ilyen, minden téren, kilátástalan lehet ez a csapat2018?
Fontos_Vidra
casaubon
több mint 2 éve
Lamb nagyon belelendült. Nem jól van ez így.Mondtam... Amúgy elég nehéz, ha negyedeken keresztül nem szerzünk pontot.
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
casaubon
2 352
nem hittem volna hogy a Rodgers-éra alatt ilyen, minden téren, kilátástalan lehet ez a csapat2018?
Fontos_Vidra
több mint 2 éve
SBL
2 213
Akkor jöjjön egy Amari Rodgers visszahordás!
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 481
nem hittem volna hogy a Rodgers-éra alatt ilyen, minden téren, kilátástalan lehet ez a csapat
több mint 2 éve
nando89
3 891
Azon az Amari labdavesztesen el is ment az esély h szoros legyen ..
több mint 2 éve
pecsi92
505
Alexander is csak trash talkban elit
több mint 2 éve
Jó éjszakát, grat a Cowboysnak
több mint 2 éve
Lamb első 100 yardos meccse idén.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
Na, ez a Dak akit szeretek látni! (Persze a középre menő passztól majdnem ágyba fostam.)
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
Lamb nagyon belelendült. Nem jól van ez így.
több mint 2 éve
pecsi92
505
MM fejeit imádtam mindig
több mint 2 éve
Ja most nézem elvileg jelenleg 8 elkapás 7 fumbleSzerintem csak azért küldték mostanában pályára és kapott néhány labdát, hogy ezen a mutatón javítson 😀Ty Montgomeryt simán kirakták 2018-ban, igaz neki se az első fumblija volt az
Peszinter Ferenc
Pár meccsel ezelőtt Amari Rodgersnek egálban volt az NFL elkapás/ fumble mutatója. Ezt azért kétlem, hogy alul lehetne múlni.
twitch(4thline)
Peszinter Ferenc
több mint 2 éve
Gecinagy grounding