Green Bay Packers - Minnesota Vikings
1 hónapja
Vannak ilyen meccsek, amikor semmi sem megy. Aztán majd boldogan tekintenek vissza, hogy milyen mélyen voltunk. és sikerült megindulni felfelé. Vagy arra, hogy a shitshow akkor kezdődött. Hajlamos vagyok még optimista lenni
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
1 hónapja
Csak kérni kell a zászlót, és akkor bedobják.
1 hónapja
Sajnos csak nem jön a következő meccsre.És még lesz majd Hockenson is. 😊Annyi jó célpontunk van,hogy öröm nézni.Nem értek hozzá, de AJ-re és Jeffre nem kellene figyelni?Addison köszöni ha csak rájuk figyeltek 😊
nagylaza, főpohárnok
vsanyi132
ZoliZoltán
Go Vikings!
1 hónapja
Azt hittem már elfelejtik bedobni
1 hónapja
Erre a három meccsre tettem jó érzékkel. 😀Mi meg a Phily ma csunyán megkapja a vadriasztót .Pittsburgh is jól áll
nando89
Gergőbácsi
1 hónapja
Mi meg a Phily ma csunyán megkapja a vadriasztót .Pittsburgh is jól áll
nando89
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
1 hónapja
Mi meg a Phily ma csunyán megkapja a vadriasztót .A Steelers smafu?
nando89
1 hónapja
nando89
3 894
Mi meg a Phily ma csunyán megkapja a vadriasztót .
1 hónapja
És még lesz majd Hockenson is. 😊Annyi jó célpontunk van,hogy öröm nézni.Nem értek hozzá, de AJ-re és Jeffre nem kellene figyelni?Addison köszöni ha csak rájuk figyeltek 😊
nagylaza, főpohárnok
vsanyi132
ZoliZoltán
1 hónapja
Akkor van Addison
zacknorb
Addison köszöni ha csak rájuk figyeltek 😊Módosítottam...
vsanyi132
1 hónapja
Pep71
2 591
hát én örülnék, ha olyasmi lenne GB-ben..idióta pick v nem, azt is el kell kapni..a GB D# az idióta pick-eken kívül semmit nem tud felmutatni kb..Sztm azt se tudjuk milyen az Ő defjük, első drivban végig mentünk saját magunkat öltük meg , utána idióta pick .Kéne egy labdaszerzés..ahhoz kéne nyomás, plusz baszott jó a playhívás a Vikes-nál..GB-ben mikor lesz ilyen def ? 😀
nando89
Pep71
nando89
Szerkesztette: Pep71
1 hónapja
Annyi jó célpontunk van,hogy öröm nézni.Nem értek hozzá, de AJ-re és Jeffre nem kellene figyelni?Addison köszöni ha csak rájuk figyeltek 😊
nagylaza, főpohárnok
vsanyi132
1 hónapja
"Minden szar" 😀
1 hónapja
Nem értek hozzá, de AJ-re és Jeffre nem kellene figyelni?Addison köszöni ha csak rájuk figyeltek 😊
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
Nem értek hozzá, de AJ-re és Jeffre nem kellene figyelni?Akkor van Addison
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
nando89
3 894
Sztm azt se tudjuk milyen az Ő defjük, első drivban végig mentünk saját magunkat öltük meg , utána idióta pick .Kéne egy labdaszerzés..ahhoz kéne nyomás, plusz baszott jó a playhívás a Vikes-nál..GB-ben mikor lesz ilyen def ? 😀
nando89
Pep71
1 hónapja
Pep71
2 591
hát arra még várni kell..
1 hónapja
Nem értek hozzá, de AJ-re és Jeffre nem kellene figyelni?Ui: Esetleg Addisonra...
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
Pep71
2 591
kiváncsi vagyok AJ TD ünneplésére 😀
1 hónapja
Pep71
2 591
Kéne egy labdaszerzés..ahhoz kéne nyomás, plusz baszott jó a playhívás a Vikes-nál..GB-ben mikor lesz ilyen def ? 😀
nando89
1 hónapja
nando89
3 894
Kéne egy labdaszerzés..
1 hónapja
Tactful Cactus
13 846
Ebből félidőre Garbege Time leszNa, azért 35-0-ás negyed még tőlünk se várható.
nando89
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
Idén először találkozunk értelmes csapattal...(1héten játékra alkalmatlan körülmények voltak)Van egy sérült QB, egy inkompetens rúgó, meg egy a mai napon borzalmas D.Na erről beszélek.
Ebből ennyi volt a realitás.
Kampman
Idén tenyleg minden ellenfelünk sz@r...
ZoliZoltán
1 hónapja
Pep71
2 591
mert ennyit engedtek. jelen pillanatban top3 team a Vikings, de nem most kell top-on lenni.Van egy sérült QB, egy inkompetens rúgó, meg egy a mai napon borzalmas D.Na erről beszélek.
Ebből ennyi volt a realitás.
Kampman
Idén tenyleg minden ellenfelünk sz@r...
ZoliZoltán
1 hónapja
Ebben eddig 1 pozitívum van, a megérkezett hamburger