Green Bay Packers - Minnesota Vikings
több mint 1 éve
300millás szerződést neki 😀 viccet félretéve, óriási hülyeség erőltetni a meccset is meg Love-ot is
több mint 1 éve
Dousb ezt bele simogatta a kezébe
több mint 1 éve
Alig van 1st downunk akkor is a Bears TD-t mutatják.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Mondjuk ez kurvára nem Love hibája..
több mint 1 éve
rugó el lesz küldve végre vagy megint megússza? 😀
több mint 1 éve
Gary aggaszt idén igazán , nem iagazán faktor eddig .nem idén kezdődött a visszaesése sajnos.
nando89
több mint 1 éve
Gary aggaszt idén igazán , nem iagazán faktor eddig .
több mint 1 éve
Mit akartok, itt a D😄
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Le kell játszani a meccset, és jó lenne súlyos sérülés nélkül mindkét oldalon. Most jön az a faktor, hogy minden mindegy, ez még veszélyes is lehet 😊
több mint 1 éve
pont írni akartam, hogy legalább Ferguson tét nélkül rugdoshat.szerintem fogunk ma még vezetni, de nem biztos, hogy nyerünk
Grat Vikes, nincs az a scenario hogy innen visszajöjjünk
gamerkr
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
pont írni akartam, hogy legalább Ferguson tét nélkül rugdoshat.0-20 még menne , de az is csak bears ellen 😀
Grat Vikes, nincs az a scenario hogy innen visszajöjjünk
gamerkr
több mint 1 éve
Javaslom, ezt a hülye FG-t felejtsük el. Inkább menjünk neki 4&20-ra.Sérült QB-val?
nagylaza, főpohárnok
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
pont írni akartam, hogy legalább Ferguson tét nélkül rugdoshat.Grat Vikes, nincs az a scenario hogy innen visszajöjjünk
több mint 1 éve
Javaslom, ezt a hülye FG-t felejtsük el. Inkább menjünk neki 4&20-ra.
több mint 1 éve
Várnék ezzel , tavaly is kaptunk az év elején nagy maflást a vikstől , szeptember van , ez egy minden szar meccs eddig .Én nagyon bírom Gute munkáját , de rugó dolgában menjen a picsába .hát a D# sem működik évek óta..MLF volt baszott nagy húzása, de így nem sokat ér
nando89
Pep71
több mint 1 éve
Szerintem jöhet a végső sípszó. 😀
több mint 1 éve
Csunyan bearaz minket ez a meccs
több mint 1 éve
Én nagyon bírom Gute munkáját , de rugó dolgában menjen a picsába .hát a D# sem működik évek óta..MLF volt baszott nagy húzása, de így nem sokat ér
nando89
több mint 1 éve
Mi van ezzel a rúgóval?😆
több mint 1 éve
Én nagyon bírom Gute munkáját , de rugó dolgában menjen a picsába .