NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Green Bay Packers - Philadelphia Eagles
1 feliratkozó
több mint 3 éve
Ha Ők Hursttel, akkor a Packers Loveval? Na? 😀Jordan inaktív, ma is 😊
shagi0206
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 846
Hát egyébként én Hurstel jönnék a phily helyében , több van most benneRodgers ellen azért inkább a védelmet tenném fel
nando89
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Pep71
2 591
Vajh Hurts jon ujra majd?sokkal élesebbnek tűnt, csak a kamuflag mentette meg a D#-t.
Janek
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 846
Ha Ők Hursttel, akkor a Packers Loveval? Na? 😀inaktív, és ez kb az idei draftunk jelszava is
shagi0206
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Ha Ők Hursttel, akkor a Packers Loveval? Na? 😀Viccös vagyol!
shagi0206
több mint 3 éve
SBL
2 213
Ha Ők Hursttel, akkor a Packers Loveval? Na? 😀Ezt most miért!? Már kezd begyógyulni a seb erre felkaparod?😀
shagi0206
több mint 3 éve
Pep71
2 591
Alexander nagyon jó.ezt eddig is tudtuk 😀 őt is rendesen meg kell majd fizetni, bár ő is megérdemli(akárcsak Bakh).
Indubitably
több mint 3 éve
nando89
3 894
Hát egyébként én Hurstel jönnék a phily helyében , több van most benne
több mint 3 éve
nyomorék zászló.............
több mint 3 éve
Pep71
2 591
ez mi kamu flag, tök feleslegesen..
több mint 3 éve
ez lófasz volt, nem holding
több mint 3 éve
ugyan már
több mint 3 éve
Indubitably
454
Ha Ők Hursttel, akkor a Packers Loveval? Na? 😀Meh, ahhoz nyuszik vagyunk... 😀
shagi0206
I... don't care... John.
több mint 3 éve
csipkelli
4 008
Kösz zebra ezt a buzi zászlót.
több mint 3 éve
shagi0206
10 921
Ha Ők Hursttel, akkor a Packers Loveval? Na? 😀
több mint 3 éve
Pep71
2 591
kajak le lett cserélve Wentz?
több mint 3 éve
Pep71
2 591
2. vikings meccs előtt is elhitték a fiúk...a foci most kezdődött el decemberben 😀 a PO-ban majd kiderül, én sajna nem hiszek ebben a D#-ben, az O-ban viszont egyre inkább! 😀Öööö.... Volt már velük meccsünk idén.Saints védelme sztem egész jó, Brees meg Kamara meg megeszi ezt a GB D#-t..Az nfc nagyon kesze kusza , itt josolni nem igen lehet ...,Kansast meg ha esetleg Sb-ba jutsz nincs védelem aki megfogja ...igen, bár azt nem gondoltam volna, hogy ennyire gyenge ez az eagles fal, szerencse, hogy a futást már nem tudják nyomatni , mert hátrányban vannak.na előbukkant a GB védelem igazi arca..arra gondolsz h már támadunk is ? 😛 ma sztm eddig rendben vannak ..kopp..kopp
Pep71
nando89
engem ez a védelem nem tud meggyőzni sajna, kevésnek érzem őket a PO-ra.
Pep71
nando89
Pep71
nagylaza
több mint 3 éve
Öööö.... Volt már velük meccsünk idén.Saints védelme sztem egész jó, Brees meg Kamara meg megeszi ezt a GB D#-t..Az nfc nagyon kesze kusza , itt josolni nem igen lehet ...,Kansast meg ha esetleg Sb-ba jutsz nincs védelem aki megfogja ...igen, bár azt nem gondoltam volna, hogy ennyire gyenge ez az eagles fal, szerencse, hogy a futást már nem tudják nyomatni , mert hátrányban vannak.na előbukkant a GB védelem igazi arca..arra gondolsz h már támadunk is ? 😛 ma sztm eddig rendben vannak ..kopp..kopp
Pep71
nando89
engem ez a védelem nem tud meggyőzni sajna, kevésnek érzem őket a PO-ra.
Pep71
nando89
Pep71
több mint 3 éve
Pep71
2 591
AJ... Erről beszéltem!igen, ezekben is bitang jó, megint hozott 4yardot egy nullás helyett, de sajnos a cap is kisebb lesz jövőre, sztem nem lesz esély megtartani.
nagylaza
több mint 3 éve
Szívesen Roger nyuszi, hogy hozzásegíthettünk ehhez
több mint 3 éve
SBL
2 213
jogosSlay megsemmísitve ..Big play SlayKis facemask de szarni ra
nando89
Janek
több mint 3 éve
csibész Főni eltette a labdátCrosby dooooing