NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Detroit Lions - Dallas Cowboys
20
9
2:15, ARENA4
Green Bay Packers - Philadelphia Eagles
1 feliratkozó
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Mintaszerű védekezés 😀
több mint 4 éve
Martin! Nocsak.
több mint 4 éve
Nekem mindig a 2011-es playoff meccs jut eszembe, akkor nagyon bíztam benne, hogy nyerünk, de nem sikerültPackersnek mumusai vagytok. Szoval eselyesja, csak az egyik tud is focizni. 😀nem is értem miért minket adnak, alsóhangon lesz 20 köztekét népszerű csapat
eaglesmcnabb
Kampman
Minden évben van 1-2 ordas nagy meglepetés győzelmünk a meglepetés vereségek mellett, hátha belenyúltak!
eaglesmcnabb
Blevi
több mint 4 éve
nem hát, de a jets is nyert ma majdnem 😀Nem valószínű!😊ja, csak az egyik tud is focizni. 😀nem is értem miért minket adnak, alsóhangon lesz 20 köztekét népszerű csapat
eaglesmcnabb
Kampman
Minden évben van 1-2 ordas nagy meglepetés győzelmünk a meglepetés vereségek mellett, hátha belenyúltak!
eaglesmcnabb
nagylaza
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Ez jobb.Sziasztok, szép estét, jó szurkolást. Tudna vlki streamet küldeni, nincs aréna 4-em.bfstrms.xyz/watch/nfl-10
Csongúz
Indubitably
több mint 4 éve
??????????????? tavaly nyertünk emberemlékezet óta először szóval ja 😛Packersnek mumusai vagytok. Szoval eselyesja, csak az egyik tud is focizni. 😀nem is értem miért minket adnak, alsóhangon lesz 20 köztekét népszerű csapat
eaglesmcnabb
Kampman
eaglesmcnabb
Blevi
több mint 4 éve
Nem valószínű!😊ja, csak az egyik tud is focizni. 😀nem is értem miért minket adnak, alsóhangon lesz 20 köztekét népszerű csapat
eaglesmcnabb
Kampman
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
Packersnek mumusai vagytok. Szoval eselyesja, csak az egyik tud is focizni. 😀nem is értem miért minket adnak, alsóhangon lesz 20 köztekét népszerű csapat
eaglesmcnabb
Kampman
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
ja, csak az egyik tud is focizni. 😀nem is értem miért minket adnak, alsóhangon lesz 20 köztekét népszerű csapat
eaglesmcnabb
Kampman
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Micsoda káosz 😊
több mint 4 éve
Csongúz
19
köszi mködik
több mint 4 éve
nem is értem miért minket adnak, alsóhangon lesz 20 köztekét népszerű csapat
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
Sziasztok, szép estét, jó szurkolást. Tudna vlki streamet küldeni, nincs aréna 4-em.bfstrms.xyz/watch/nfl-10
Csongúz
I... don't care... John.
több mint 4 éve
második komment, youtube stream

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Csongúz
19
Sziasztok, szép estét, jó szurkolást. Tudna vlki streamet küldeni, nincs aréna 4-em.
több mint 4 éve
nem is értem miért minket adnak, alsóhangon lesz 20 közte
több mint 4 éve
Üdv , vágjunk vissza tavalyi zacskóért , St Brown Td-t várok 😊Tegyük hozzá: is!
nando89
több mint 4 éve
Üdv , vágjunk vissza tavalyi zacskóért , St Brown Td-t várok 😊
több mint 4 éve
Jó estét! Az, amit r. baggio belinkelt, remélem, stream lesz, mert az én eddigi csatornáim bedugultak. Go Pack Go!
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 4 éve
jó estét, hajrá Packers
több mint 4 éve
Csatlakozást kérünk a meglepetés eredményekhez 😛Fly Eagles fly 😀!
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=gbRT7uVtyS8

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal