Green Bay Packers - Philadelphia Eagles
1 feliratkozó
több mint 3 éve
MrMiksa
3 787
Szép wr munka... Mindenki fut egyenesen előre 😀
több mint 3 éve
jossbeaumont
1 180
Ma az ossze-vissza szaladgalas-figurat jatssza a D#.Ja, es tilos a tackle a flagfociban!
több mint 3 éve
Lassan azt mondom, szét lehetne nézni az MLS-ben, valami tartalékkapus is tudna úgy puntolni, mint Scott.Vegyük úgy, hogy hullámvölgyben van. Majd a PO-ra.
pecsi92
több mint 3 éve
pecsi92
505
Gondoltam, hogy felteszek rá 2000 eurót. Most ideges lennék.Élőben told rá, mostmár jobb az odds
nagylaza
több mint 3 éve
pecsi92
505
Lassan azt mondom, szét lehetne nézni az MLS-ben, valami tartalékkapus is tudna úgy puntolni, mint Scott.
több mint 3 éve
Gondoltam, hogy felteszek rá 2000 eurót. Most ideges lennék.
több mint 3 éve
jossbeaumont
1 180
Ha a meccs osdzes hibaja mostanra megvolt, akkor rendben...De inkabb a szokasos szenvedes az Eagles ellen.
több mint 3 éve
csak a szokásosNehéz estének nézünk elébe.Punt is kurva jó.
SBL
SBL
több mint 3 éve
majd ha 41 21re vezetünk talán elhiszem, hogy van esély 😛
több mint 3 éve
Rég kezdtünk ilyen szarulmi meg ilyen jól 😀
nando89
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
SBL
2 213
Nehéz estének nézünk elébe.
több mint 3 éve
nando89
3 894
Rég kezdtünk ilyen szarul
több mint 3 éve
Végre Hargrave vmi
több mint 3 éve
forró krumplinem szerencsésebb start
több mint 3 éve
nekem is, pedig talán az volt a kedvenc csapatomNekem mindig a 2011-es playoff meccs jut eszembe, akkor nagyon bíztam benne, hogy nyerünk, de nem sikerültPackersnek mumusai vagytok. Szoval eselyesja, csak az egyik tud is focizni. 😀nem is értem miért minket adnak, alsóhangon lesz 20 köztekét népszerű csapat
eaglesmcnabb
Kampman
Minden évben van 1-2 ordas nagy meglepetés győzelmünk a meglepetés vereségek mellett, hátha belenyúltak!
eaglesmcnabb
Blevi
mustaine
sosem felejtem el, sugárban volt közös meccsnézés. Tudtam hogy aki azt a világverő csapatot elveri az bajnok lesz.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
SBL
2 213
Lement a negyed fele. Izgi.Nyílván az Sasok ezt fogják erőltetni. Egy Arod-Wentz pisztoly párbajból nem bizots, hogy jó jönnének ki
nagylaza
több mint 3 éve
Berúgta, tutinak kell lennie a győzelemnek 😛Egészen biztos, hogy valaki győzni fog. Vagy: döntetlen.
dande
több mint 3 éve
Lement a negyed fele. Izgi.
több mint 3 éve
Berúgta, tutinak kell lennie a győzelemnek 😛
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Tényleg inkább McNabb idején volt az az Eagles.??????????????? tavaly nyertünk emberemlékezet óta először szóval ja 😛Packersnek mumusai vagytok. Szoval eselyesja, csak az egyik tud is focizni. 😀nem is értem miért minket adnak, alsóhangon lesz 20 köztekét népszerű csapat
eaglesmcnabb
Kampman
Minden évben van 1-2 ordas nagy meglepetés győzelmünk a meglepetés vereségek mellett, hátha belenyúltak!
eaglesmcnabb
Blevi
dande
több mint 3 éve
fura az CBS-en NFC meccset látni