Green Bay Packers - Philadelphia Eagles
1 feliratkozó
több mint 3 éve
SBL
2 213
Az öreg birodalmi lépegető megindult
több mint 3 éve
Pep71
2 591
nem szoktam eagles meccseket nézni, a Wr-ek el tudnak szakadni?mondjuk ilyen fal mögött elég nehéz lehet játszani..A falnak sincs könnyű dolga, mert cw-nek 6mp-re van szüksége egy sikeres passzhoz
Pep71
MrMiksa
több mint 3 éve
Van akkor sanders, scott, howard, clement és Hurts futónak 🤣 első drive szép volt most már lehet menni aludni
több mint 3 éve
Pep71
2 591
Greene sztem, de a végén már 4-en lógtak csórin 😀mondjuk ilyen fal mögött elég nehéz lehet játszani..Végül Gary vitte le?
Pep71
nagylaza
több mint 3 éve
mondjuk ilyen fal mögött elég nehéz lehet játszani..Végül Gary vitte le?
Pep71
több mint 3 éve
tûzoltó
853
Idáig altatás...,most jön az új QB!
több mint 3 éve
MrMiksa
3 787
mondjuk ilyen fal mögött elég nehéz lehet játszani..A falnak sincs könnyű dolga, mert cw-nek 6mp-re van szüksége egy sikeres passzhoz
Pep71
több mint 3 éve
Pep71
2 591
mondjuk ilyen fal mögött elég nehéz lehet játszani..
több mint 3 éve
Szüjjémálló ma is elit 🤣
több mint 3 éve
MrMiksa
3 787
Hetek óta ugyaezt nézzük basszameg.
több mint 3 éve
hagyjuk a fenébe
több mint 3 éve
MrMiksa
3 787
Ez aa nagy játék, hogy Scottot elküldik szelső elkapónak??? 😀😀😀
több mint 3 éve
Futás? Ellenünk? Halott ötlet.😊
több mint 3 éve
Van egy rossz hírem, ha több pontot írsz, nem fogunk több pontot szerezni 😀ja bocs...akkor azért dőlt csak el a 3. negyedben..............tudom én vagyok telhetetlen 😛egyszer oldanák már meg ilyet6 nappal ezelőtt pl a Seahawks ellen két negyediket kivédekeztünk az elején
dande
mustaine
dande
több mint 3 éve
szurkoló vagyok nem tehetek róla 😀rohadt idegesítő ez...................Pedig most nincs okod izgulni...
dande
tûzoltó
több mint 3 éve
Kíváncsi vagyok, hogy MVS megint úgy lesz-e a pályán, hogy nem kap labdát. (A CHI elleni statjai: nullahegyek.)
több mint 3 éve
tûzoltó
853
rohadt idegesítő ez...................Pedig most nincs okod izgulni...
dande
több mint 3 éve
ja bocs...akkor azért dőlt csak el a 3. negyedben..............tudom én vagyok telhetetlen 😛egyszer oldanák már meg ilyet6 nappal ezelőtt pl a Seahawks ellen két negyediket kivédekeztünk az elején
dande
mustaine
Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
Indubitably
454
Most h Aaron beállította Adamsnek a rekordot, kezdhetjük megvalósítani a gameplant is... 😀szerk.: annyira TD-t akart vele csináltatni a lelkem, csak összejött....
Szerkesztette: Indubitably
I... don't care... John.
több mint 3 éve
egyszer oldanák már meg ilyetMúlt héten kétszer volt a Hawks ellen 😉
dande
több mint 3 éve
rohadt idegesítő ez...................
több mint 3 éve
egyszer oldanák már meg ilyet6 nappal ezelőtt pl a Seahawks ellen két negyediket kivédekeztünk az elején
dande
több mint 3 éve
pecsi92
505
Tökös hívás volt, tetszett
több mint 3 éve
egyszer oldanák már meg ilyet
több mint 3 éve
persze valljuk be ez levédekezhetetlen volt, de ha hétről-hétre senkit se tud levédekezni slay, akkor kár volt CB-t hozni.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!