Houston Texans - Oakland Raiders
több mint 7 éve
nem szeretnem rontani a sporttv bizniszet, de aki nem itthon nezi annak itt egy link😊www.youtube.com/watch?v=8vmDklxhHrw
Szerkesztette: Pari
több mint 7 éve
nah ott van egy mariska 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
Nagyon érik egy n.w.a klasszikus...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Legalább megismerjük a hardcore rapper világot odaát 😛
több mint 7 éve
Na most mar belenezek a meccsbe is.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 7 éve
Connor Cook 4 for 12, 41 yards, one interception, 9.4 passer ratingTudott rontani még rajta! 😊
empty taxi
több mint 7 éve
Brock Osweiler
Stez
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
most is dobták a punt után, csak nem figyelsz 😛már alig várom akkor hogy ! Hatalmas játék de ... KÉK BABZSÁK !!egy életképes tv-s kérdés!kék vagy fekete babzsákot meg a sapkájukat
Ricsi mondja mindig hogy sárga zászló..milyet szineket dobhatnak még a bírók amúgy?
yooker
baggio
yooker
több mint 7 éve
Mazzu
1 673
azért nem érti a fútbólt, mert mindig csak Brúszt néziAz mondjuk tényleg jó filmde kétéve diehard fanPandacsöki Boborján írja ezeket a leveleket, mint adott idő alatt a legtöbb hülye kérdést feltevő ember???nem, csak most lát másodjára meccset
mukijoe
Löfli
Mazzu
Wester
több mint 7 éve
Az mondjuk tényleg jó filmde kétéve diehard fanPandacsöki Boborján írja ezeket a leveleket, mint adott idő alatt a legtöbb hülye kérdést feltevő ember???nem, csak most lát másodjára meccset
mukijoe
Löfli
Mazzu
Lesz ez még így se!
több mint 7 éve
Irvin kijött az öltözőből
több mint 7 éve
Pedig nagyon nézte hogyan dobhatna újabb INT-t 😊
több mint 7 éve
már alig várom akkor hogy ! Hatalmas játék de ... KÉK BABZSÁK !!egy életképes tv-s kérdés!kék vagy fekete babzsákot meg a sapkájukat
Ricsi mondja mindig hogy sárga zászló..milyet szineket dobhatnak még a bírók amúgy?
yooker
baggio
több mint 7 éve
Amúgy miért néz ki az összes rugó ilyen lecsúszott kamion sofőrnek azt nem tudom.készülnek az nfl utáni évekre
Lehet fel is teszem Ricsiéknek a kérdést. 😀
Mr.Breaker
több mint 7 éve
we took two kickers instead of Tom Brady, that's why i'm no longer in this businesskiégtem 😀
Lesz ez még így se!
több mint 7 éve
Mazzu
1 673
de kétéve diehard fanPandacsöki Boborján írja ezeket a leveleket, mint adott idő alatt a legtöbb hülye kérdést feltevő ember???nem, csak most lát másodjára meccset
mukijoe
Löfli
több mint 7 éve
Mr.Breaker
1 903
Amúgy miért néz ki az összes rugó ilyen lecsúszott kamion sofőrnek azt nem tudom.Lehet fel is teszem Ricsiéknek a kérdést. 😀
több mint 7 éve
Nana, ez még simán belefér a playlistbe 😀Ok. Azt legalább nemtudom kicsoda 😀Ugye ez nem bow wow?Nem, Nelly.
peach
empty taxi
peach
www.youtube.com/watch?v=8WYHDfJDPDc
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
az afc-ben oromunnep lesz, miutan Osweiler passzait kell leszedni
több mint 7 éve
Grudent most hájjal kenegetik
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
Pandacsöki Boborján írja ezeket a leveleket, mint adott idő alatt a legtöbb hülye kérdést feltevő ember???nem, csak most lát másodjára meccset
mukijoe
több mint 7 éve
Ok. Azt legalább nemtudom kicsoda 😀Ugye ez nem bow wow?Nem, Nelly.
peach
empty taxi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...