Indianapolis Colts - Baltimore Ravens
több mint 5 éve
Láma megint úgy futott, hogy benne volt a sérülés. Teszteli a sorsot rendesen ebben a szezonban.
több mint 5 éve
ezek hulyenek neznek minket
több mint 5 éve
itt most kurva nagy szerencsénk volt...
több mint 5 éve
Sajna ahhoz a mi O-unknek is lesz egy-ket szava... 😅Ezt a csapatot kb a védelem tartja életbe,nélkülük semmik vagyunkmost a momentum is meg fog fordulni, ahelyett, hogy elmentünk volna 2 labdabirtoklással, visszajöttetek a meccsbe, az O-nk meg most nyom egy 3 and outot, és meg is jöttünk.
LeviPoki
Bence94
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
Magára vessen!😊Éppen most akartam beírni, hogy nem lesz könnyű dolgunk a Colts ellen.ettől még adom.
nagylaza
Riversnek nem kellett a +1 fantasy pont
gamerkr
több mint 5 éve
Rivers vajon mitől esett hanyatt, amikor szerelni kellett volna?Ez a Kelet Indiai vedelem.
Jan
Jjja nem az a sakkban van.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
A 2. vedonek mar utni kellene
több mint 5 éve
Amúgy Láma vagy Fülöp dobótechnikája csúnyább szerintetek?
több mint 5 éve
a ketto egyutt lenne az igazi 😊Egy kicsit le kell allnunk a megprobalunk labdatszerezni es derekbe kell torni oket mert igy brusztolni fognak minden plussz yardertbejött 😀
no
astroid
több mint 5 éve
Ezt a csapatot kb a védelem tartja életbe,nélkülük semmik vagyunkmost a momentum is meg fog fordulni, ahelyett, hogy elmentünk volna 2 labdabirtoklással, visszajöttetek a meccsbe, az O-nk meg most nyom egy 3 and outot, és meg is jöttünk.
LeviPoki
több mint 5 éve
Éppen most akartam beírni, hogy nem lesz könnyű dolgunk a Colts ellen.ettől még adom.
nagylaza
Riversnek nem kellett a +1 fantasy pont
több mint 5 éve
Rivers vajon mitől esett hanyatt, amikor szerelni kellett volna?Összeszarta magát
Jan
több mint 5 éve
Éppen most akartam beírni, hogy nem lesz könnyű dolgunk a Colts ellen.
több mint 5 éve
Ezt a csapatot kb a védelem tartja életbe,nélkülük semmik vagyunk
több mint 5 éve
Rivers vajon mitől esett hanyatt, amikor szerelni kellett volna?
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 5 éve
Egy kicsit le kell allnunk a megprobalunk labdatszerezni es derekbe kell torni oket mert igy brusztolni fognak minden plussz yardertbejött 😀
no
több mint 5 éve
A vedelem vadaszik. 😊
több mint 5 éve
Rivers 😂
több mint 5 éve
édes jó istenem...
több mint 5 éve
es meg lesz is minden meccsen mindenki ellen.Tudom de az elözö meccsen is ,ès most is ezek a kamu dpi.Faszopo kurva bírók most màr a faszom ki van velük,ingyen td.nyugalom. nincs itt semmi gaz. a colts ellen kikaphatunk. nem szamit egy kicsit se. a birok se. a gondjainkat kell megoldani ami sem a colts-on sem a birokon nem mulik.
Norbi180
raadasul a vege is messze van
no
Norbi180
több mint 5 éve
Tudom de az elözö meccsen is ,ès most is ezek a kamu dpi.Faszopo kurva bírók most màr a faszom ki van velük,ingyen td.nyugalom. nincs itt semmi gaz. a colts ellen kikaphatunk. nem szamit egy kicsit se. a birok se. a gondjainkat kell megoldani ami sem a colts-on sem a birokon nem mulik.
Norbi180
no
több mint 5 éve
eléggé dadognak ezek a snappek.
több mint 5 éve
Faszopo kurva bírók most màr a faszom ki van velük,ingyen td.nyugalom. nincs itt semmi gaz. a colts ellen kikaphatunk. nem szamit egy kicsit se. a birok se. a gondjainkat kell megoldani ami sem a colts-on sem a birokon nem mulik.
Norbi180