NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Indianapolis Colts - Baltimore Ravens
több mint 4 éve
Láma megint úgy futott, hogy benne volt a sérülés. Teszteli a sorsot rendesen ebben a szezonban.
több mint 4 éve
no
7 275
ezek hulyenek neznek minket
több mint 4 éve
Bence94
1 949
itt most kurva nagy szerencsénk volt...
több mint 4 éve
Sajna ahhoz a mi O-unknek is lesz egy-ket szava... 😅Ezt a csapatot kb a védelem tartja életbe,nélkülük semmik vagyunkmost a momentum is meg fog fordulni, ahelyett, hogy elmentünk volna 2 labdabirtoklással, visszajöttetek a meccsbe, az O-nk meg most nyom egy 3 and outot, és meg is jöttünk.
LeviPoki
Bence94
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Magára vessen!😊Éppen most akartam beírni, hogy nem lesz könnyű dolgunk a Colts ellen.ettől még adom.
nagylaza
Riversnek nem kellett a +1 fantasy pont
gamerkr
több mint 4 éve
Rivers vajon mitől esett hanyatt, amikor szerelni kellett volna?Ez a Kelet Indiai vedelem.
Jan
Jjja nem az a sakkban van.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
no
7 275
A 2. vedonek mar utni kellene
több mint 4 éve
Amúgy Láma vagy Fülöp dobótechnikája csúnyább szerintetek?
több mint 4 éve
no
7 275
a ketto egyutt lenne az igazi 😊Egy kicsit le kell allnunk a megprobalunk labdatszerezni es derekbe kell torni oket mert igy brusztolni fognak minden plussz yardertbejött 😀
no
astroid
több mint 4 éve
Bence94
1 949
Ezt a csapatot kb a védelem tartja életbe,nélkülük semmik vagyunkmost a momentum is meg fog fordulni, ahelyett, hogy elmentünk volna 2 labdabirtoklással, visszajöttetek a meccsbe, az O-nk meg most nyom egy 3 and outot, és meg is jöttünk.
LeviPoki
több mint 4 éve
Éppen most akartam beírni, hogy nem lesz könnyű dolgunk a Colts ellen.ettől még adom.
nagylaza
Riversnek nem kellett a +1 fantasy pont
több mint 4 éve
LeviPoki
2 799
Rivers vajon mitől esett hanyatt, amikor szerelni kellett volna?Összeszarta magát
Jan
több mint 4 éve
Éppen most akartam beírni, hogy nem lesz könnyű dolgunk a Colts ellen.
több mint 4 éve
LeviPoki
2 799
Ezt a csapatot kb a védelem tartja életbe,nélkülük semmik vagyunk
több mint 4 éve
Rivers vajon mitől esett hanyatt, amikor szerelni kellett volna?
több mint 4 éve
astroid
570
Egy kicsit le kell allnunk a megprobalunk labdatszerezni es derekbe kell torni oket mert igy brusztolni fognak minden plussz yardertbejött 😀
no
több mint 4 éve
A vedelem vadaszik. 😊
több mint 4 éve
Rivers 😂
több mint 4 éve
Bence94
1 949
édes jó istenem...
több mint 4 éve
no
7 275
es meg lesz is minden meccsen mindenki ellen.Tudom de az elözö meccsen is ,ès most is ezek a kamu dpi.Faszopo kurva bírók most màr a faszom ki van velük,ingyen td.nyugalom. nincs itt semmi gaz. a colts ellen kikaphatunk. nem szamit egy kicsit se. a birok se. a gondjainkat kell megoldani ami sem a colts-on sem a birokon nem mulik.
Norbi180
raadasul a vege is messze van
no
Norbi180
több mint 4 éve
Norbi180
676
Tudom de az elözö meccsen is ,ès most is ezek a kamu dpi.Faszopo kurva bírók most màr a faszom ki van velük,ingyen td.nyugalom. nincs itt semmi gaz. a colts ellen kikaphatunk. nem szamit egy kicsit se. a birok se. a gondjainkat kell megoldani ami sem a colts-on sem a birokon nem mulik.
Norbi180
no
több mint 4 éve
Bence94
1 949
eléggé dadognak ezek a snappek.
több mint 4 éve
no
7 275
Faszopo kurva bírók most màr a faszom ki van velük,ingyen td.nyugalom. nincs itt semmi gaz. a colts ellen kikaphatunk. nem szamit egy kicsit se. a birok se. a gondjainkat kell megoldani ami sem a colts-on sem a birokon nem mulik.
Norbi180