NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Detroit Lions - Dallas Cowboys
11
7
2:15, ARENA4
Indianapolis Colts - Miami Dolphins
2 hónapja
papírforma
2 hónapja
jó srác ez a Daniel Jones. Fantasy-ben nálam van, Eddig 28 pontot hozott, a padomon.Igy jar, aki nem bizik benne, mert nem ert hozza. 😜
gamerkr
2 hónapja
már a bírok is szánalmasnak tartották, és nem dobták be delay of game-nek.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
2 hónapja
Mi van a Miami-val?Azt tudjuk h jó a Colts 🤪 de ennyire?
2 hónapja
Jones konkrétan nagyon jó eddig. Kérdés, ez a lendület meddig fog tartani.Jones az új Manningünk. Kétszáz év után nyerünk vele első fordulót. És az első három drive-unk is pontszerző lett, ami akkor volt utoljára amikor az első iphone kijjött.
shagi0206

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
jó srác ez a Daniel Jones. Fantasy-ben nálam van, Eddig 28 pontot hozott, a padomon.az év meglepetés embere lesz?!
gamerkr
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
2 hónapja
jó srác ez a Daniel Jones. Fantasy-ben nálam van, Eddig 28 pontot hozott, a padomon.
2 hónapja
Ha ez 0-ázás lesz, várok tőle egy Jo Namath szereléses visszafogott reakciót. 😀Legutóbb amikor Week 1-et nyert a Colts még nem volt TikTok... 😀Höri írta annak idején a Lionsról egy power rankingben, hogy "amikor utoljára ilyen magasan voltak, még internet se volt"
bobi0092
Kampman
2 hónapja
Az Indiana iden Super Bowlt fog jatszani.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
2 hónapja
Legutóbb amikor Week 1-et nyert a Colts még nem volt TikTok... 😀
2 hónapja
Jones konkrétan nagyon jó eddig. Kérdés, ez a lendület meddig fog tartani.
2 hónapja
Amugy Jonesnak a masodik negyedben volt egymas utan harom fos labdaja, de elotte es azota a medium meg a deep labdai rohadt jol vannak helyezve.
2 hónapja
Hát, red zonet is nézek, a Dolphinsnál eddig ma kevés kilátástalanabb csapat van. Innen idén csak fejlődni lehet.Zavar is, hogy nem tudom, a Colts jo e vagy a Miami ennyire fos. 🤣
shagi0206
2 hónapja
Tua ugye mèg nem kapta meg a nagyszerzősèst? Mert így eddig Miami önhawktua 😏
2 hónapja
Hát, red zonet is nézek, a Dolphinsnál eddig ma kevés kilátástalanabb csapat van. Innen idén csak fejlődni lehet.
2 hónapja
En akkor hiszem el, hogy nyertunk, ha lefujtak a meccset
2 hónapja
Addig viccelődtünk Indiana Jones-al, hogy Daniel tényleg azzá válik. Már a trilógiás, klasszikus Indy-vé, nem a "I'm too old for this shit" verziókra gondolokKansasben épp elkapót keresnek.Hill fejét elnezve holnap már cserét kér. Vagy félidőben visszavonulFélidőben cserét kér, nem kapja meg, és holnap visszavonul
JustoVillar
Kampman
2 hónapja
Ha tavaly nem esik ki, szvsz nem lett volna rossz. Vartam, hogy most tiszta lappal ujra eros lesz, de mondjuk ha palyan sincs, ugy nehezvoltam olyan hiszékeny , hogy én is draftolam. bíztam megint, hogy más lesz. remélem eldobom, aztán jönnek a 100+ elkapott yardokAdnam, nalam figyel fantasyben.Hill fejét elnezve holnap már cserét kér. Vagy félidőben visszavonulFélidőben cserét kér, nem kapja meg, és holnap visszavonul
JustoVillar
Kampman
Stez
Ventura
2 hónapja
Szerencsére nem draftoltam Miamiból senkit, mert tartottam az O-tól.Adnam, nalam figyel fantasyben.voltam olyan hiszékeny , hogy én is draftolam. bíztam megint, hogy más lesz. remélem eldobom, aztán jönnek a 100+ elkapott yardok
Stez
Ventura
És őket lesz szerencsém látni novemberben 😀
Poloska vagyok.
2 hónapja
voltam olyan hiszékeny , hogy én is draftolam. bíztam megint, hogy más lesz. remélem eldobom, aztán jönnek a 100+ elkapott yardokAdnam, nalam figyel fantasyben.Hill fejét elnezve holnap már cserét kér. Vagy félidőben visszavonulFélidőben cserét kér, nem kapja meg, és holnap visszavonul
JustoVillar
Kampman
Stez
2 hónapja
Hawk Tua agyrazkodast kapott megint vagy mivan a Dolphinsal?Stabilan kurva rossz Tua, de a tamadofal is. De hat volt 15 playuk egesz felidoben, a Colts futtatja az orat, palyara sem kerul a Miami
Hendrix
2 hónapja
Hawk Tua agyrazkodast kapott megint vagy mivan a Dolphinsal?
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
2 hónapja
Adnam, nalam figyel fantasyben.Hill fejét elnezve holnap már cserét kér. Vagy félidőben visszavonulFélidőben cserét kér, nem kapja meg, és holnap visszavonul
JustoVillar
Kampman