Indianapolis Colts - Oakland Raiders
több mint 1 éve
siralmas, uristen, ennek a front sevennek a felet ki kellene baszni azonnalGyakorlatilag ugyanez a front seven tavaly folyamatosan ölte a futást, Elengedtük Woodsot, viszont jött Houston és Banogu (persze ők más posztra jöttek). A secondary is papíron csak erősebb lett, mégis úgy szaladgálnak mint pók a falon. Itt nem, vagy nem csak a rosterrel van a baj, amit Eberflus akar játszatni ezzel a kerettel, az eddig nem ült. Sürgősen váltani kell, mert így nem lesz csapat akit meg tudunk állítani.
Stez
több mint 1 éve
az a kemeny, hogy harmat fut kozepre az Oakland, megcsinalja lazan a 1st down, annyira vakon van ez a vedelemelég volt 2
Stez
Gruden Grinder
több mint 1 éve
siralmas, uristen, ennek a front sevennek a felet ki kellene baszni azonnal

több mint 1 éve
Ha jól számolom, még meg lehetett volna állítani őket a két időkéréssel, de Reich inkább nem erőlködik
több mint 1 éve
Ebron igazi garbage time menoAkkor miért nem igazolt a jagsbe? 😊
Stez
több mint 1 éve
az a kemeny, hogy harmat fut kozepre az Oakland, megcsinalja lazan a 1st down, annyira vakon van ez a vedelem

több mint 1 éve
Ez milyen fölösleges volt
több mint 1 éve
Houston is kikapott legalabb
több mint 1 éve
Ne a torkunkon nyomták le, feltoltuk nekik megasra
több mint 1 éve
Egy Play erejéig néztem bele a meccsbe. Int. Elég is volt
több mint 1 éve
Legalabb mindenki nezheti a Lions meccset 🙏🏿
†[..] George Floyd, Breonna Taylor, Atatiana Jefferson, Aura Rosser, Stephon Clark, Botham Jean, Philando Castille, Alton Sterling, Michelle Cusseaux, Freddie Gray, Janisha Fonville, Eric Garner, Akai Gurley, Gabriella Nevarez, Tamir Rice, Michael Brown, Tanisha Anderson, Walter Scott, Ahmaud Arbery [...] †
több mint 1 éve
Ezt megis kinek bassza meg...
több mint 1 éve
Legtöbb pont idén!
több mint 1 éve
Ennyiiiii
több mint 1 éve
Megse😀semmit nem tettem volna ra, hogy megfogjuk.. 2.28, 3 idokeres, 90 yard.Me too
en sima 4 & outot latok
Stez
Bence94
több mint 1 éve
nagy kocsog vagyok, de egyaltalan nem banom, hogy Rogerst kiutottek.. persze teszem hozza, Brissettnek megint oda kellett dobni 4 yardra az embernek, aki mellett vedo allt