Indianapolis Colts - Oakland Raiders
több mint 5 éve
Bence94
1 949
Most van vege sracok,de lehet kellett is a pofon,hogy eszhez terjunk,bar a mai vereseget szazszor elcserelnem a jovo heti W-ert,a Nyilfejben😀😀😀
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 896
Ebron lassan annyit droppol ma, mint egy tisztességes elkapó 1 év alatt.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Ezt is el kellett volna kapni...ah, ez egy fos passz volt, Ebron max vetodve tudta volna leszedni... na most Ebron szerintem eleteben nem vetodott meg labdaert
Bence94
több mint 5 éve
Bence94
1 949
Ezt is el kellett volna kapni...
több mint 5 éve
meglepodtem volna, ha meglesz
több mint 5 éve
Bence94
1 949
ez a deep passz osszefoglalta a meccsunk, negy ember az ujonc elkapoval, aki azt sem tudja, hol a labdaExactly
Stez
több mint 5 éve
ez most mi ez?Rossz gombot nyomott Brissett maddenben
Amadeus
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
ez a deep passz osszefoglalta a meccsunk, negy ember az ujonc elkapoval, aki azt sem tudja, hol a labda
több mint 5 éve
Ket TD es meg tobb mint egy negyed. Es naluk is vannak serultek, meg Burfict kiallt ugye. Boven nyerhetunk meg.Eletben maradtunk, de nem rajtunk mult.Szerintem vege
Lassan kene egy TD, es akkor a futast sem kellene feladni a vegere
Borbinho
Bence94
Oda kell figyelni, ne legyen drop meg buntetes, onnantol jok vagyunk
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
milyen jol elfutkoraszunk 2 yardokert, raerunk
több mint 5 éve
Bence94
1 949
Eletben maradtunk, de nem rajtunk mult.Szerintem vege
Lassan kene egy TD, es akkor a futast sem kellene feladni a vegere
Borbinho
több mint 5 éve
Desir se csinal ma semmitLiterally, kb 8.snapje volt a vedelemben
Stez
több mint 5 éve
Eletben maradtunk, de nem rajtunk mult. Lassan kene egy TD, es akkor a futast sem kellene feladni a vegere
több mint 5 éve
Surda
3 297
Ez lehet sokba lesz még
több mint 5 éve
Fasza hogy szarra draftoltuk a DL-t meg hoztuk Houstont es megalaz minket a Raiders OL. Futasnal es passznal is.
több mint 5 éve
Sheard hamarabb odaér mint a DB 😂
több mint 5 éve
Bence94
1 949
Szerintem lassacskan elengedjethetjuk ezt a meccset
több mint 5 éve
geci leduplazzak az elkapot, es 3 yardra vannak mogotte mindketten 8D
több mint 5 éve
Bence94
1 949
Ezt is meg lehetett volna allitani...
több mint 5 éve
Kurva nehezen allon meg h ne kapcsoljak at a Chiefs-Lionsra...
több mint 5 éve
Azt mondod négeresedem?igen, szarbanformában vagy!Out of Luck?Szurja a szemem,Amit Jacoby csinal....negereskedik 8D
Bence94
Stez
iktriad
Amadeus
Stez