NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Indianapolis Colts - Philadelphia Eagles
több mint 2 éve
LABDASZERZÉS KELL
több mint 2 éve
Na Hurts most kellene megmutatni, hogy vezér vagy... és a Dnek is kellene pontot vagy legalább labdát szerezni mert másként nem megyfeje olyan mint anelkának anno szarik rá (lehet csak látszat)
dande2
több mint 2 éve
egy nyomorult FD-t nem tudunk csinálni, itt bohóckodunk a futásokkal, a gólvonalon meg passzolgatunk, szánalmasan fos ez a játék, pedig nem a liga krémje ellen kellene ma sem villogni.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Fu de szar egy Offense ez. Eddig is aggasztott hogy a 20 pontokért vért izzadtunk, hát jogosan...
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 2 éve
Na Hurts most kellene megmutatni, hogy vezér vagy... és a Dnek is kellene pontot vagy legalább labdát szerezni mert másként nem megy
több mint 2 éve
hol a tűz?
több mint 2 éve
ma a d-re nem nagyon lehet panasz. az offense kuka.
több mint 2 éve
primetime Cousins? 😀nem az a baj hogy szarok vagyunk, hanem az hoy a liga alsóbb csapatai ellen is. Az a mákunk, hogy egy értelmes ellenfelünk nem volt kb.vikings?
eaglesmcnabb
zsoeo
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 2 éve
józsef legalább
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
benny hill zenét alá kipukkant a lufi screen a törpére 3.ra??? Sirianni mit szívott??
több mint 2 éve
MrMiksa
3 787
Tényleg én is azon gondolkodtam már múlt héten is, hogy ezt direkt csinálják-e
több mint 2 éve
Invincible
801
Majd akkor nyerünk.Jövő héten már nem lesz akkora 😊 .Eagles lose-ra nagy az odds! 😁tippmixelnek a fiúk mostanság?De minek ? 😀
Invincible
Greengo
Invincible
Greengo
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 2 éve
Nagy lehet a kétségbeesés ha egy 4&10-re nekimegyünk. 😀
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 2 éve
Na jó ezt a meccset elengedem 😊
több mint 2 éve
Jövő héten már nem lesz akkora 😊 .Eagles lose-ra nagy az odds! 😁tippmixelnek a fiúk mostanság?De minek ? 😀
Invincible
Greengo
Invincible
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 2 éve
1 és 2-ra a gólvonalon is mehetett volna ez...
több mint 2 éve
MrMiksa
3 787
Ezek tényleg mindent bedobnak, amit csak lehet
több mint 2 éve
Invincible
801
Eagles lose-ra nagy az odds! 😁tippmixelnek a fiúk mostanság?De minek ? 😀
Invincible
Greengo
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 2 éve
tippmixelnek a fiúk mostanság?De minek ? 😀
Invincible
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 2 éve
Invincible
801
tippmixelnek a fiúk mostanság?
több mint 2 éve
Back to back viszik a mixem , viccMegtanultam, hogy kedvenc csapatra soha! | (persze a héten nekem is viszi 😀 😀 😀 ) |
eaglesmcnabb
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 2 éve
Szerintem idén már ne lépjen a csapat pályára...........