NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Indianapolis Colts - Philadelphia Eagles
több mint 2 éve
Olyan volt mikor én próbáltam a DB-vel menni auto play helyett 😀Uristen de gagyi DPImadden 2008-as playhívás volt 😀
Eazzy
eaglesmcnabb
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 2 éve
MrMiksa
3 787
Miért indítjuk el ilyen hamar, és miért fut ki????? Érti ezt valaki?
több mint 2 éve
Túl gyors. Mindegy, érjünk valahogy be.mindegy, vigyük be és kész, az jobban zavarna ha az idővel szórakoznánk és nem vinnénk be
csipkelli
több mint 2 éve
csipkelli
4 008
Túl gyors. Mindegy, érjünk valahogy be.
több mint 2 éve
Nezd nezd futunk
több mint 2 éve
Uristen de gagyi DPImadden 2008-as playhívás volt 😀
Eazzy
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Uristen de gagyi DPI
több mint 2 éve
Köszi
több mint 2 éve
2020 Steelers = 2022 Eagles??
Szerkesztette: Farky
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 2 éve
én már most egyébként úgy vagyok vele, szép volt jó volt ami jön ajándék 😊1-2 hét és mi is 😀Mi Colts szurkolók (többség) már elengedtük az idei szezont.örülünk hogy megérkeztél 😉Nem volt d holding buzik?Facemask volt, de az nem kell gondolom
MrMiksa
Farky
dande2
Farky
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
1-2 hét és mi is 😀Mi Colts szurkolók (többség) már elengedtük az idei szezont.örülünk hogy megérkeztél 😉Nem volt d holding buzik?Facemask volt, de az nem kell gondolom
MrMiksa
Farky
dande2
Farky
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
még nem muszáj, hosszú ez a szezon 😊Mi Colts szurkolók (többség) már elengedtük az idei szezont.örülünk hogy megérkeztél 😉Nem volt d holding buzik?Facemask volt, de az nem kell gondolom
MrMiksa
Farky
dande2
Farky
több mint 2 éve
Mi Colts szurkolók (többség) már elengedtük az idei szezont.örülünk hogy megérkeztél 😉Nem volt d holding buzik?Facemask volt, de az nem kell gondolom
MrMiksa
Farky
dande2
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 2 éve
na akkor mutasd franchise qb
több mint 2 éve
örülünk hogy megérkeztél 😉Nem volt d holding buzik?Facemask volt, de az nem kell gondolom
MrMiksa
Farky
több mint 2 éve
Nem volt d holding buzik?Mondjuk az pont d holding volt mert nem engedte fel a guardot 2. Szintre blokkolni
MrMiksa
több mint 2 éve
Facemask…na kussolhat Ryan is. Kelce megmondta, be volt fujva? Nem. Akkor nem az
több mint 2 éve
Nem volt d holding buzik?Facemask volt, de az nem kell gondolom
MrMiksa
több mint 2 éve
MrMiksa
3 787
Azért Reddick nem okos, valljuk be...
több mint 2 éve
Nekem egy pontos győzelem is elég
több mint 2 éve
MrMiksa
3 787
Nem volt d holding buzik?
több mint 2 éve
Reddick yess