NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Indianapolis Colts - Philadelphia Eagles
több mint 2 éve
francba gyönyörű drive volt Hurts is tökéletes erre megint lábon lőjjük magunkat egy ilyen hülyeséggel
több mint 2 éve
Hát ezt elcssztük....
több mint 2 éve
csipkelli
4 008
Parádé.
több mint 2 éve
2 yardról miért nem csinálunk 3 qb sneaket? Vagy annyit se...ugyanezt kérdeztem, arra flexelünk hogy az 1 yard tuti, és 2 yardról bohóckodunk
MrMiksa
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
MrMiksa
3 787
2 yardról miért nem csinálunk 3 qb sneaket? Vagy annyit se...
több mint 2 éve
MrMiksa
3 787
Azt a Brown double move-ot még én is lekövettem volna 😅
több mint 2 éve
MrMiksa
3 787
Basszus pedig ez mekkora lett volna
több mint 2 éve
legalább a d megjött a meccsbe most már össze kellene szedni magunkat
több mint 2 éve
Jè rájuk is bedobtak valamit
több mint 2 éve
MrMiksa
3 787
Én 3.ra tippltem volna a 1st down futást, de a dolgok mindig változnak...megfogtunk egy futást -1 yardon! óriási!kövire meg futnak egy sima first downt 😀
eaglesmcnabb
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
megfogtunk egy futást -1 yardon! óriási!Be is èrtük ennyivel
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
megfogtunk egy futást -1 yardon! óriási!kövire meg futnak egy sima first downt 😀
eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Következő kèt meccs nem èrdekelne mert ott benne volt hogy bunkunk de ezt hozni kellene...ha hagyják
több mint 2 éve
A múltkori mecxsen is szívattak most is...köszi
több mint 2 éve
megfogtunk egy futást -1 yardon! óriási!
több mint 2 éve
csipkelli
4 008
Micsoda játék bazmeg.
több mint 2 éve
"I cannot stand people blaming referees," Kelce said. "We had so many opportunities to win that football game that we didn't take care of... There's a feeling now (about referees) and I think it's because of replay and the ability to slow things down in High Definition... Officials ain't gonna be perfect. They won't make every call and the reality is you have to go play the game that's called. 'That was a facemask on Dallas Goedert!' No, it wasn't! You wanna know why? 'Cause they didn't throw the goddamn flag!"
több mint 2 éve
1&35, erre nyugodtan lehet bírózni.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 2 éve
Nem akarok bírózni, de elmennek a kur.................! 😀 Erre lehet fogadni valahol?
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 2 éve
Itt ma mi nem csinálhatunksemmit 😡😡😡😡😡😡😡😡
több mint 2 éve
faszom a flag-etekbe nyomjátok fel a seggetekbe
több mint 2 éve
csipkelli
4 008
Erre is dobj valamit.
több mint 2 éve
MrMiksa
3 787