NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Indianapolis Colts - Tennessee Titans
több mint 10 éve
a Titans OL idén eddig siralmas volt, ez nem egyszeri eset, és nem a QB miatt van szerintemMennyi pénz van ebben a Titans OL-ben?Mondjuk ilyen nálunk is van sok, csak Luck nem nézi végig állva a dolgotdugo1993
És mire jók? SemmireStez
több mint 10 éve
Köszönjük meg, hogy Walker kifutott, nem kellett ellőni az utolsó időkérést is
több mint 10 éve
dugo93
4 224
Mennyi pénz van ebben a Titans OL-ben?Mondjuk ilyen nálunk is van sok, csak Luck nem nézi végig állva a dolgot
És mire jók? SemmireStez
több mint 10 éve
Mennyi pénz van ebben a Titans OL-ben?És mire jók? Semmire
több mint 10 éve
shady
1 820
úúú, az fájhatott 😀
több mint 10 éve
shady
1 820
hmm, nemtom melyik lenne a jobb, h sérült, vagy csak be se tud kerülni már a csapatba...
több mint 10 éve
Fleener játszik?shadyasszem 2x láttam a pályán mindkétszer futás volt
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
shady
1 820
Fleener játszik?
több mint 10 éve
Azzal, hogy Wayne mellett most már nicks is elvisz egy embert, nagyon kinyílt a terület Hiltonnak
több mint 10 éve
TíVáj
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
de ezek a futó playek megint...
több mint 10 éve
shady
1 820
Ricsiiii 😀
több mint 10 éve
Remek védekezés volt a védőtől. Azért Hiltonnal nem könnyű tartani a lépést, ha már megindult. Kellett hozzá azért az is, hogy Luck kicsit rövidre dobja, de így is szép volt.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
dugo93
4 224
leszarom hogy nem sikerült, de régóta vártam már egy hosszú Tíváj passzra
több mint 10 éve
shady
1 820
először én se értettem, de mintha a védő kicsit kilökte volna oldalra, és nem tudott már irány váltani, vitte a lendület
több mint 10 éve
dugo93
4 224
a blitzelő lb mire gondolt amikor elszaladt jézus mellett?Farkyszerintem úgy volt vele, hogy ki veszi a kezéből és vissza viszi egyből. igaza van, minek szarozni? 😀
több mint 10 éve
a blitzelő lb mire gondolt amikor elszaladt jézus mellett?
több mint 10 éve
shady
1 820
vagy csak azóta nem kap csajt, és nehezek a golyókamúgy javul azért, tegyük hozzá
több mint 10 éve
Azért szidhatjuk Ricsit, hogy nem lát, meg lassú, meg minden, ami igaz is, de lényegében minden playt YAC-ban kell megcsinálnia.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
shady
1 820
Wayne az állat még mindig 😊
több mint 10 éve
Hú de borzasztó volt ez a passz Lucktól...
több mint 10 éve
shady
1 820
istenem, még a védőik se tudják megfogni 😀