NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
81
13
2:15, Arena4
Indianapolis Colts - Tennessee Titans
több mint 10 éve
csak minek, hány és hány ilyen van amire nem repül zászlóez ZÁSZLÓ???????FarkyazStez
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
de aranyosan reklamált a hülyéje 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
shady
1 820
vicces fiú ez a Washington 😀
több mint 10 éve
Werner elszaladt Whitehurst mellett, aki így megfutottaStezWerner mekkora vicc...
több mint 10 éve
ez ZÁSZLÓ???????
több mint 10 éve
ja még pofán is verte, akkójóvan
több mint 10 éve
Werner elszaladt Whitehurst mellett, aki így megfutotta
több mint 10 éve
Fleener játszik?shadySztem Fleener-t Doyle simán kijátszotta a kezdőből...Keresnem is kell új sign-t😀
több mint 10 éve
Nem rég kapcsolódtam be, Ricsi tényleg TD-t futott?😀
több mint 10 éve
Lucky baszod ez mi volt???FarkyNa ezeket kéne még elhagynia, mert ezek minden meccsében benne vannak. Már a bizonyos szituációkban való fölösleges kockázatvállalások. Vezetésnél, 4. negyedben az ellenfél RZ-jában, vagy itt 2 percen belül a saját RZ-ban, stb. Dobjon INT-et egy 60 yardos passzból, az benne van, de ezek nagyon rossz döntések.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
dugo93
4 224
Ezt én már azért csináltam, hogy nagy meccse legyen. (bocs Reggie) 😀😀Nekem ne mond, kiszedtem Hilton-t...először a fantasy szezonban...FearTomiHatalmas játékos vagyok egyébként. Garcon ebben a szezonban csak akkor kezdett a fantasymban, amikor 1 vagy 2 pontot hozott 😀dugo1993Akkor az előző hsz-emet lehetne, hogy ne olvassa el senki? 😀😀dugo1993Ez felért egy jinxszel😀FearTomi
több mint 10 éve
Ezzel a TD-vel elintézte, hogy ne cseréljék le, max ha dob 3 picket a szünet után gyorsan.hamarosan Mettenberger timeStezahogy látom, Csárli mindent megtesz ennek érdekében 😀.MarioAna
több mint 10 éve
MarioAna
1 997
hamarosan Mettenberger timeStezahogy látom, Csárli mindent megtesz ennek érdekében 😀.
Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
Nekem ne mond, kiszedtem Hilton-t...először a fantasy szezonban...Hatalmas játékos vagyok egyébként. Garcon ebben a szezonban csak akkor kezdett a fantasymban, amikor 1 vagy 2 pontot hozott 😀dugo1993Akkor az előző hsz-emet lehetne, hogy ne olvassa el senki? 😀😀dugo1993Ez felért egy jinxszel😀FearTomi
több mint 10 éve
dugo93
4 224
Hatalmas játékos vagyok egyébként. Garcon ebben a szezonban csak akkor kezdett a fantasymban, amikor 1 vagy 2 pontot hozott 😀Akkor az előző hsz-emet lehetne, hogy ne olvassa el senki? 😀😀dugo1993Ez felért egy jinxszel😀FearTomi
több mint 10 éve
shady
1 820
legalább lesz tétje a 2. félidőnek is, megőrülnék ha végig alibiznénk
több mint 10 éve
Akkor az előző hsz-emet lehetne, hogy ne olvassa el senki? 😀😀dugo1993Ez felért egy jinxszel😀
több mint 10 éve
így kell visszahozni őket a meccsbe
több mint 10 éve
dugo93
4 224
Nyilván. Ezzel nem is a Titans O-linet akartam dicsérni, hanem Luck zsenijét kiemelni.a Titans OL idén eddig siralmas volt, ez nem egyszeri eset, és nem a QB miatt van szerintemStezMennyi pénz van ebben a Titans OL-ben?Mondjuk ilyen nálunk is van sok, csak Luck nem nézi végig állva a dolgotdugo1993
És mire jók? SemmireStez
több mint 10 éve
Lucky baszod ez mi volt???
több mint 10 éve
shady
1 820
ez mi az isten volt András?
több mint 10 éve
viszont olcsóbban csinálják a szartMennyi pénz van ebben a Titans OL-ben?Mondjuk ilyen nálunk is van sok, csak Luck nem nézi végig állva a dolgotdugo1993
És mire jók? SemmireStez