NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
81
13
2:15, Arena4
Indianapolis Colts - Tennessee Titans
több mint 10 éve
dugo93
4 224
a jövőbenonside kick, beszarooook 😀 és miénk 😀shadyhol nézed?Farky
tuti látta a holnap határánt 😀😀
több mint 10 éve
shady
1 820
vipbox.biz/football/watch-1dhu4-tennessee-titans-at-indianapolis-colts#onside kick, beszarooook 😀 és miénk 😀shadyhol nézed?Farky
minőség nem a legjobb, de legalább nem késik sokat 😊
több mint 10 éve
Pep mit szívott? 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Pat a király 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
onside kick, beszarooook 😀 és miénk 😀shadyhol nézed?
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
loooooooooooooool Pat 😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
több mint 10 éve
shady
1 820
onside kick, beszarooook 😀 és miénk 😀
több mint 10 éve
OTT VAN RICSIIIIIIIIIIIIIIIIIII
több mint 10 éve
dugo93
4 224
remélem ez senkit nem lep meg...leültettem fantasyban a padra 😀Kíváncsi leszek, szerintem megítélik a down by contactot, bár nem azért ment le.peterk2005És nem. 😊 Na akkor vigyük be.peterk2005
több mint 10 éve
jöjjön a Ricsi TD
több mint 10 éve
ja hogy nem volt meg, mindegy
több mint 10 éve
shady
1 820
tíííívááááj
több mint 10 éve
Kíváncsi leszek, szerintem megítélik a down by contactot, bár nem azért ment le.peterk2005És nem. 😊 Na akkor vigyük be.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
shady
1 820
miénk 😊
több mint 10 éve
dugo93
4 224
jó lehet, hogy tényleg be vagyok baszva 😀😀ja csak szerintem nem az ütközéstől hanem csak elcsúszottFarkyaz szép fumbli 😀 😀shadynem szégyen h be vagyok baszva, de az akkor is lent volt :'Ddugo1993
több mint 10 éve
Kíváncsi leszek, szerintem megítélik a down by contactot, bár nem azért ment le.
több mint 10 éve
ja csak szerintem nem az ütközéstől hanem csak elcsúszottaz szép fumbli 😀 😀shadynem szégyen h be vagyok baszva, de az akkor is lent volt :'Ddugo1993
több mint 10 éve
shady
1 820
de nem érintette meg a védőaz szép fumbli 😀 😀shadynem szégyen h be vagyok baszva, de az akkor is lent volt :'Ddugo1993
több mint 10 éve
gyönyörű volt 😀 mienk kéne h legyen
több mint 10 éve
dugo93
4 224
az szép fumbli 😀 😀shadynem szégyen h be vagyok baszva, de az akkor is lent volt :'D
több mint 10 éve
shady
1 820
az szép fumbli 😀 😀