Jacksonville Jaguars - Buffalo Bills
több mint 9 éve
bobi0092
4 353
Én dobálnám a 60 yardos punt helyett hosszú passzokat a Bills helyében... mit lehet veszteni??
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 9 éve
hogy volt az az eredmény Marino elen? 😀 😀Csak a legnagyobbakat alázza meg a Jax
Höri
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Myers 3. missed XP, szakadok.Vajon mit csinál most Josh Scobee?
Maka
több mint 9 éve
bobi0092
4 353
Kimaradt az extra pont máris csak 3 labdabirtoklásnyi a különbség!!! Micsoda meccs!!!
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 9 éve
LeviKurcz14
101
Nyugi McCoy nálam is bent van 😕Nagyot szakított ma aki a Jags D-t berakta FantasybaNa, én pl a Bills D-t raktam be. Rá is nézek, vezetek-e már?
LeviKurcz14
PEEtör
több mint 9 éve
Maka
2 760
Myers 3. missed XP, szakadok.
több mint 9 éve
iktriad kirúgná Bradleyt, megtartják látatlanban még egy szezonraHennet akarom QBban látni!
iktriad leültetné Beasleyt, dominál a Bills DL ellen
lehet inkább szidnod kéne a többieket is, ik 😉
markny
több mint 9 éve
Látom magam előtt a sok redneck faszt, aki felébredt kora reggel, hogy szurkoljon a BIlls D-nek fantasyban és már most whiskey-t tölt a kávéba.Én Colvinnak és A-Robnak drukkolok, egész jól alakul. Kár, hogy most már nem fog passzolni a Jax
Maka
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Rexy egy mazochista"you know, those fucking fuckers fucked us up, you know, let's eat a goddamn, you know, fucking snack"
Heisman Trophy
több mint 9 éve
Volt bármi oka, hogy Manuelt eddig nem baszták ki?Lehet bejön Johnson és mingyá meglátjuk az okot 😊
Jakehomer
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Maka
2 760
iktriad kirúgná Bradleyt, megtartják látatlanban még egy szezonraBeadles lesz az.
iktriad leültetné Beasleyt, dominál a Bills DL ellen
lehet inkább szidnod kéne a többieket is, ik 😉
markny
több mint 9 éve
Volt bármi oka, hogy Manuelt eddig nem baszták ki?Talán mert 1/16 volt vagy 1/15 azt nem tudom
Jakehomer
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Egy ilyen QB még a védelmet is kiheréli. Plusz Rex is azon edzők táborát gyarapítja, aki a második csapatánál mutatja meg, hogy mennyire rossz-rossz vezető.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Volt bármi oka, hogy Manuelt eddig nem baszták ki?
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Na Johnsonnak sikerül megtanítani a következő Bills drive-ra a komplex playbookot?Amennyit Manuel tud annyit ő is szerintem.
baggio
Dobd oda valakinek. Mindegy ki az.
több mint 9 éve
Robinson a lead blocker az sem semmi
több mint 9 éve
Rexy egy mazochista
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
PEEtör
1 758
Én aszondom, vonuljon le a BIlls, és megússza 3-0-val.
több mint 9 éve
Maka
2 760
Látom magam előtt a sok redneck faszt, aki felébredt kora reggel, hogy szurkoljon a BIlls D-nek fantasyban és már most whiskey-t tölt a kávéba.
több mint 9 éve
Nyert a Duke, a Temple, a Vanderbilt és aláz a Jacksonville, milyen egy világ ez
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
bobi0092
4 353
A Billst összezavarta az óraátállítás...