Jacksonville Jaguars - Buffalo Bills
több mint 10 éve
Egyik sem szánalmas, hanem mocskosul szórakoztató, és miért néz az ember sportot, ha nem ezért?Pont ugyanolyan szánalmas teljesítmény, mint amikor az utolsó másodpercben blokkolt FG-t visszavisznek, csak neked az tetszik, másnak ez.Év meccse. 😀Ja hogy csak a special team balfaszkodás a lenézendő, értem, van ám itt logika
peterk2005
baggio
gabokocka

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Mondjuk nem volt olyan meglepő. Hányadik pick6-e ez már Blakenek az NFL-ben, 8?Bortles pick6, ide a bökőtUTÁLLAK NOSTREDAMUS!
gabokocka
iktriad
több mint 10 éve
Kenyeret és cirkuszt!
you don't even know what you like and you don't like
több mint 10 éve
Amikor a 2. félidőt úgy kezdte a Jaguars, hogy 14 pontos vezetésnél, 9 perc lepörgetése után 1st and goalnál ott áll a Bills 2 yardosán... akkor mekkora a szorzó a Buffalo W-re ? 😮
több mint 10 éve
Annyira tudtam, ezért nem jár pénz?A tisztelet! A tisztelet már nem elég?!
gabokocka
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Pont ugyanolyan szánalmas teljesítmény, mint amikor az utolsó másodpercben blokkolt FG-t visszavisznek, csak neked az tetszik, másnak ez.Év meccse. 😀Ja hogy csak a special team balfaszkodás a lenézendő, értem, van ám itt logika
peterk2005
baggio
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Szórakoztató ez, csak nem úgy, ahogy kellene...
több mint 10 éve
Akkor már van 1.Amikor meg akarom becsülni, vajon hány millió hülye van ezen a világon, csak ráguglizok az ilyen Survivor kaliberű műsorok nézettségére.Na! nem akarlak némítani, de most kihúztad a gyufát
füligjimmy
Höri
Egyébként ha ebben megmutatjátok nekem Bradley felelősségét, azt megköszönöm.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Annyira tudtam, ezért nem jár pénz?Csak az elismerés.
gabokocka
több mint 10 éve
Év meccse. 😀Ja hogy csak a special team balfaszkodás a lenézendő, értem, van ám itt logika
peterk2005

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ennyi, gabokocka megmondta, szegény Jags
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Banyek ez 24 pontos előny volt a JAXnek ez mivel lehget magyarázni????
több mint 10 éve
na ha vki ezt megmagyarázza, hogy hogy nem dpi, annak gl!
több mint 10 éve
Töltsd azt a lottó szelvényt 😀Bortles pick6, ide a bökőtaz igen 😀
gabokocka
Shilkor
több mint 10 éve
Bortles pick6, ide a bökőtKedvem lenne nevetni, de mégse, mert ez szerintem már nem vicc kategória így
gabokocka

---
több mint 10 éve
Bortles pick6, ide a bökőtOtt a pont! 😀
gabokocka
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Bortles pick6, ide a bökőtUTÁLLAK NOSTREDAMUS!
gabokocka
több mint 10 éve
Annyira tudtam, ezért nem jár pénz?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Ja még meccs előtt raktam, nem félidőben... Azért ekkora az odds.Hát félidőben itt tapsikoltam, hogy 2,3-as odds volt a Jagsen én meg megraktam...sztem nyerni fog a Jaguars így is
lm83
Szesze
Viszont félidőben mekkora lehetett a Billsen... És ez az igazi bunda, ha nyernek...
több mint 10 éve
Bortles pick6, ide a bökőtaz igen 😀
gabokocka