Jacksonville Jaguars - Buffalo Bills
több mint 9 éve
Év meccse. 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Pick six, ki írta bazze. 😀
több mint 9 éve
és a játék nyeretese: gabo!!!
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Gabo bazdmeeeeeg LooooooooL
több mint 9 éve
elment a stream a kettesnél 😀 hogyvolt a DPI után?Shady beszuszkolta.
Höri
Apropó, Julius Thomas nem játszik, vagy csak van tűnve?
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Amikor meg akarom becsülni, vajon hány millió hülye van ezen a világon, csak ráguglizok az ilyen Survivor kaliberű műsorok nézettségére.Na! nem akarlak némítani, de most kihúztad a gyufát
füligjimmy
több mint 9 éve
elment a stream a kettesnél 😀 hogyvolt a DPI után?egyszerűen McCoy megcsinálta azt amit Toby G-nek nem sikerült
Höri
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
bobi0092
4 353
Amúgy Bradley esetében csak én érzem azt, hogy ennél kevésbé tragikus teljesítményeknél is repültek már HC-k a helyükről?
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
elment a stream a kettesnél 😀 hogyvolt a DPI után?McCoy benyújtotta futás után
Höri
több mint 9 éve
LeviKurcz14
101
Vagy Gerhart erőltetése a gólvonal előttpéldául hogy kijöttünk a második félidőreMyers kihagyott XPje hirtelen nem olyan vicces...azért voltak ennél komolyabb hibák is ezen a meccsen
iktriad
Szesze
ppistike
több mint 9 éve
Balfaszkodások végjátéka következik?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
mondom teljes a pánik 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Az egész franchiset felszámolni nem lehet, de valahol el kell kezdeniHa ezt a meccset el tudja bukni a Jaguars, Bradleyt kinn kell hagyni Londonban....Csak Bradley-t?
gabokocka
baggio
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
például hogy kijöttünk a második félidőreMyers kihagyott XPje hirtelen nem olyan vicces...azért voltak ennél komolyabb hibák is ezen a meccsen
iktriad
Szesze
több mint 9 éve
Hát félidőben itt tapsikoltam, hogy 2,3-as odds volt a Jagsen én meg megraktam...Ez kamu... 😊 ha nem, akkor ordas bundát látunk
lm83
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Milyen igaz,,,,EJ Manuel tried to give the game away in the first half. The Jaguars returning the favor in second half.
Én már írtam pár nevet rajta kivül.Ha ezt a meccset el tudja bukni a Jaguars, Bradleyt kinn kell hagyni Londonban....Csak Bradley-t?
gabokocka
baggio
több mint 9 éve
Hát félidőben itt tapsikoltam, hogy 2,3-as odds volt a Jagsen én meg megraktam...sztem nyerni fog a Jaguars így is
lm83
több mint 9 éve
Gus legnagyobb hibája már nálunk is az volt, hogy tolta a vanillát, ha vezettünk.Mekkora chokerség,ha elveszítik. 3-24-ről... Tiszta Hox 😀