Jacksonville Jaguars - Buffalo Bills
több mint 10 éve
Én nem látom a meccset csak az eredmköv olvasom telón meg az eredményt látom de nagyon szórakoztató 😀A mottóm, amelyet azóta követek, mióta felfedeztem a női kebel szépségeit: Ha nem élvezed, ne nézd.
dande
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Myers kihagyott XPje hirtelen nem olyan vicces...azért voltak ennél komolyabb hibák is ezen a meccsen
iktriad
több mint 10 éve
Hát félidőben itt tapsikoltam, hogy 2,3-as odds volt a Jagsen én meg megraktam...
több mint 10 éve
Ha ezt a meccset el tudja bukni a Jaguars, Bradleyt kinn kell hagyni Londonban....Csak Bradley-t?
gabokocka

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
szóltam hogy nyer a Bills .-)
több mint 10 éve
Bortles pick6, ide a bökőt
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Meccs előtt írta Rapapapa, hogy még jövőre is biztosnak tűnik a helye...Ha ezt a meccset el tudja bukni a Jaguars, Bradleyt kinn kell hagyni Londonban....sztem független attól, h nyernek-e
gabokocka
Szesze
több mint 10 éve
Most fog feltámadni a JAX offense. Érzem.
több mint 10 éve
Myers kihagyott XPje hirtelen nem olyan vicces...
több mint 10 éve
Jól tudom, ha Manuel eladná véletlenül és a JAX visszavinné az 1 pont a JAX-nek? 😀2
bobi0092

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Jó a 2 pont.
több mint 10 éve
és ryan levágta, h 2 pontosra kell menni, ez azért már valami!de csak mert puntolni onnan már nem lehet
Szesze
több mint 10 éve
És 2pt conversion nem jó,de nagyon nagy DPI volt
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
Én nem látom a meccset csak az eredmköv olvasom telón meg az eredményt látom de nagyon szórakoztató 😀
több mint 10 éve
Ha ezt a meccset el tudja bukni a Jaguars, Bradleyt kinn kell hagyni Londonban....sztem független attól, h nyernek-e
gabokocka
több mint 10 éve
Manuel játéka még a balfaszkodással is sokkal elviselhetőbb mint mondjuk Weedené.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Jól tudom, ha Manuel eladná véletlenül és a JAX visszavinné az 1 pont a JAX-nek? 😀
több mint 10 éve
és ryan levágta, h 2 pontosra kell menni, ez azért már valami!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Nem tud ki a 27-es a JAXnél, de miért lassított le...
több mint 10 éve
Ha ezt a meccset el tudja bukni a Jaguars, Bradleyt kinn kell hagyni Londonban....
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
karók..karók mindenütt
több mint 10 éve
manuel clutch! most jön a pánik 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Manuel ilyet is tud?
több mint 10 éve
Ó Kecses, Gyönyörű, Fényes Tekintetű Mánuel!
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson