Jacksonville Jaguars - Buffalo Bills
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
mrkkora kamu flag atyaég, szánalom
több mint 9 éve
na menjenek a picsába!
több mint 9 éve
Háh, mekkora kamu flag.Kell az alamizsna.
füligjimmy
több mint 9 éve
Háh, mekkora kamu flag.Semmi nem volt. Semmi.
füligjimmy
több mint 9 éve
Nagyon akarják, hogy a Jax nyerjen egy meccset Londonban 😀
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Háh, mekkora kamu flag.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
bobi0092
4 353
Taktikai delay of game... hátrébb jön a Line of scrimmage, így jobb route-okat lehet futni az elkapóknak. JagsThings
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 9 éve
ezt a meccset vagy a szánalmassági versenyt? 😛Átvesszük a legszánalmasabb csapat címet idén is testhosszal a Lions előtt...Szerintem megnyeritek amúgy.
ppistike
Bazzani
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 894
Olson Jaxben is jó munkát végzett....
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
Bortles jobbra rosszabbul lát...
több mint 9 éve
és még az időiket is elbaszták feleslegesen..
több mint 9 éve
ez a gyerek fél az ütéstől?
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Szép homály Bortles...
több mint 9 éve
Átvesszük a legszánalmasabb csapat címet idén is testhosszal a Lions előtt...Végül is jaguár vs oroszlán...
ppistike
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Ez a Robinson gyerek nagyon jó.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Maka
2 760
Dübörög a tank, textbook.Kenyeret és cirkuszt!Nekem csak egy benzineskannát és gyufát.
Maka
iktriad
több mint 9 éve
Átvesszük a legszánalmasabb csapat címet idén is testhosszal a Lions előtt...Szerintem megnyeritek amúgy.
ppistike
több mint 9 éve
Once upon time 1-2-3-4 and goal and Gerhart.... Yeldon who?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
bobi0092
4 353
A Billsnek nem szóltak h 5 perc van hátra és még nem Hail maryt kell védekezni ???
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 9 éve
Ha ott td van akkor most legalább döntetlen lenne az állás bezony!2 TD előnynél 1 yardnál miért kell nekimenni 4.nek ahelyett, h berúgják az FGt? Utána nagy előny végig, folyamatos passzjáték hívás, h még véletlenül menjen az óra.. totális edzői bukta ezAkkor már van 1.Amikor meg akarom becsülni, vajon hány millió hülye van ezen a világon, csak ráguglizok az ilyen Survivor kaliberű műsorok nézettségére.Na! nem akarlak némítani, de most kihúztad a gyufát
füligjimmy
Höri
Egyébként ha ebben megmutatjátok nekem Bradley felelősségét, azt megköszönöm.
füligjimmy
Szesze
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Átvesszük a legszánalmasabb csapat címet idén is testhosszal a Lions előtt...
több mint 9 éve
lm83
24
Ezek mit néztek ott? Végig nézték csak, hogy beszalad...Mire vártak, hogy majd a szél kifújja vonalon kívülre?
több mint 9 éve
2 TD előnynél 1 yardnál miért kell nekimenni 4.nek ahelyett, h berúgják az FGt? Utána nagy előny végig, folyamatos passzjáték hívás, h még véletlenül menjen az óra.. totális edzői bukta ezAkkor már van 1.Amikor meg akarom becsülni, vajon hány millió hülye van ezen a világon, csak ráguglizok az ilyen Survivor kaliberű műsorok nézettségére.Na! nem akarlak némítani, de most kihúztad a gyufát
füligjimmy
Höri
Egyébként ha ebben megmutatjátok nekem Bradley felelősségét, azt megköszönöm.
füligjimmy