Jacksonville Jaguars - Buffalo Bills
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
mrkkora kamu flag atyaég, szánalom
több mint 10 éve
na menjenek a picsába!
több mint 10 éve
Háh, mekkora kamu flag.Kell az alamizsna.
füligjimmy
több mint 10 éve
Háh, mekkora kamu flag.Semmi nem volt. Semmi.
füligjimmy
több mint 10 éve
Nagyon akarják, hogy a Jax nyerjen egy meccset Londonban 😀
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Háh, mekkora kamu flag.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Taktikai delay of game... hátrébb jön a Line of scrimmage, így jobb route-okat lehet futni az elkapóknak. JagsThings
több mint 10 éve
ezt a meccset vagy a szánalmassági versenyt? 😛Átvesszük a legszánalmasabb csapat címet idén is testhosszal a Lions előtt...Szerintem megnyeritek amúgy.
ppistike
Bazzani
több mint 10 éve
Olson Jaxben is jó munkát végzett....
több mint 10 éve
Bortles jobbra rosszabbul lát...
több mint 10 éve
és még az időiket is elbaszták feleslegesen..
több mint 10 éve
ez a gyerek fél az ütéstől?
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Szép homály Bortles...
több mint 10 éve
Átvesszük a legszánalmasabb csapat címet idén is testhosszal a Lions előtt...Végül is jaguár vs oroszlán...
ppistike
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Ez a Robinson gyerek nagyon jó.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Dübörög a tank, textbook.Kenyeret és cirkuszt!Nekem csak egy benzineskannát és gyufát.
Maka
iktriad
you don't even know what you like and you don't like
több mint 10 éve
Átvesszük a legszánalmasabb csapat címet idén is testhosszal a Lions előtt...Szerintem megnyeritek amúgy.
ppistike
több mint 10 éve
Once upon time 1-2-3-4 and goal and Gerhart.... Yeldon who?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
A Billsnek nem szóltak h 5 perc van hátra és még nem Hail maryt kell védekezni ???
több mint 10 éve
Ha ott td van akkor most legalább döntetlen lenne az állás bezony!2 TD előnynél 1 yardnál miért kell nekimenni 4.nek ahelyett, h berúgják az FGt? Utána nagy előny végig, folyamatos passzjáték hívás, h még véletlenül menjen az óra.. totális edzői bukta ezAkkor már van 1.Amikor meg akarom becsülni, vajon hány millió hülye van ezen a világon, csak ráguglizok az ilyen Survivor kaliberű műsorok nézettségére.Na! nem akarlak némítani, de most kihúztad a gyufát
füligjimmy
Höri
Egyébként ha ebben megmutatjátok nekem Bradley felelősségét, azt megköszönöm.
füligjimmy
Szesze

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Átvesszük a legszánalmasabb csapat címet idén is testhosszal a Lions előtt...
több mint 10 éve
Ezek mit néztek ott? Végig nézték csak, hogy beszalad...Mire vártak, hogy majd a szél kifújja vonalon kívülre?
több mint 10 éve
2 TD előnynél 1 yardnál miért kell nekimenni 4.nek ahelyett, h berúgják az FGt? Utána nagy előny végig, folyamatos passzjáték hívás, h még véletlenül menjen az óra.. totális edzői bukta ezAkkor már van 1.Amikor meg akarom becsülni, vajon hány millió hülye van ezen a világon, csak ráguglizok az ilyen Survivor kaliberű műsorok nézettségére.Na! nem akarlak némítani, de most kihúztad a gyufát
füligjimmy
Höri
Egyébként ha ebben megmutatjátok nekem Bradley felelősségét, azt megköszönöm.
füligjimmy